”Комсомольская правда” се рекламира с билборд

Билборд между Поморие и Слънчев бряг рекламира българското издание на руския "Комсомольская правда".

Обратно в новината

Коментари - ”Комсомольская правда” се рекламира с билборд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А что это комсомоль?Кто то знает?

РУСОФИЛСТВОТО Е ГРУБО ПОЛИТИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ КОЕТО ВОДИ ДО ПРЕДАТЕЛСТВО И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА - Е КАЗАЛ ДИМИТЪР БЛАГОЕВ.ПЪТЕВОДИТЕЛА НА КОМУНИСТИТЕ.

Както е казал Чехов, има ли пушка на сцената, тя непременно ще гръмне до края на второто действие. Щом са позволили на някой да напълни пътищата със съоръжения за реклама, значи той ще слага по тях всичко, за което някой му плаща. Има дори физиономии на политици, значи и за други гадости става. До къде е границата? Ами научавайки за последната мода апликации по детските обувки /дето едни се търбушкат по най-различен начин/, мисля си, че такава вече няма.

Интересно колко от коментиращите са чели някога този вестник? А у нас разни вестници като си смениха имената и визията от соца да не станаха по-добри? Или пък новопоявилите се след 89-та, със същите журналисти от Работническо дело и други подобни издания преди това?

Крим 2 това ли ни чака?

ДА !

задунайска губерния или 16-та република, както ви харесва

Няма ли някой в крайна сметка да се грижи за националната сигурност на тази държава?

Гнусна работа.

Комсомолская правда е таблоид.Да,запазила си е старото име,като Труд.Смехотворен рев,при положение,че който и да иска за секунди е във всякакви световни медии!

Срам за Бургас!

Поне мека ли ще е хартията на която се печата тази гнусотия?

Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят!!! Да живее КПСС! Вечна дружба!

"У нас редакцията на вестник е в Бургас." На вестникА. Рускоговорящ е писал статията, българин членна морфема не пропуска.

Българин не пропуска , освен ако не е неграмотен платен драскач на пропаганда. А в случая тази пропаганда е антируска. Изводът не е в полза на дира.

Малко по-гнусна пропаганда не можахте ли да измислите бе, дираджии, че така никак не ви личи пристрастността и не се излагате достатъчно.

Във този вестник има нещо сбъркано.Комсомолска правда.Трябва да се казва Настояшчие гов_а!Орган Путинскую ложною пропаганду!Ми да!

нашите безпристрастни медии да не се боят от конкуренция

..."пропагандата на Владимир Путин ", защото е негова собственост, или защото е руски? Или защото е българска собственост, поддържана от руснаци.... Е, пак си пролича чии е този сайт! УСАААА!!!