Само глоба за гърка, прегазил ученичка

Пловдивският окръжен съд отмени условната присъда на гръцкия студент Христос Боскос, който блъсна 16-годишната Катерина Матеева на спирка в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Само глоба за гърка, прегазил ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато приемаме че някой "по невнимание" би могъл да кара в населено място със 100 км/ч. така ще е....

Съдии - изроди! Няма държава, НЯМА!

Не народ, а МЪРША! Не държава, а СМЪРДЯЩА МЪРША!!!

А какво ще се случи на наш дебил, прегазил ученичка в Атина или Солун? Както се казва- познайте от 3 пъти.

Това, дами и господа, е страната, в която живеете. БЯГАЙТЕ!

Щука

Ами да му бяха подарили ново Ферари, че явно е поначупил спортния си Нисан... Нещастни съдилища български и това е!

Съдилищата в България имат сайтове, в които пише делата - граждански, наказателни. Познайте дали това дело го има, няма го естествено.Да не се вижда кой точно съдия се е нагушил.

ненормалната ни държава. След като и за смърт при ПТП, с висок промил алкохол, но известни и с високи позиции хора се осъждат УСЛОВНО! Дано поне Божието наказание бъде подобаващо за всички тях!

Чакай ти на божие наказание .....

Потърпевщите да се отнесат към омбудсмана Мая Манолова. Ха да я видим как ще отсъди тя.

Ne go ostavqite da se izmakne!!!Potarsete pravosadiie v Evropa!!!

Правите ли връзка защо е имало "Народен съд" в началото на управлението на комунистите? Защото на нормалните хора им е писнало от такива злодеи. Нима пак това трябва да се случи?

И две години затвор за бито куче!

Кака е възможно 98 км. в час да се счита непредпазливо престъпление. Тези съдии как четат тези закони..........

Грозно е да пиша такива работи, но нека на някой съдия детето му да бъде жестоко блъснато, пострадало или да умре от такъв мизерник, който го е направил по "непредпазливост", тогава ще видим дали пак ще има подкуп и пускане с една лека глоба.

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МИНИСТЪР ИВАНОВ И БОЙКО БОРИСОВ АСО ТОЗИ КАЗУС ОТИДЕ В СТРАСБУРГ ТОЗИ СЪСТАВ ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА И ОПЕРЕ ПЕШКИРА!!!!!!!!!! ЕТО ВИ РЕФОРМА ВЕДНАГА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ДА ГИ ВИДЯ ТОГАВА ТЕЗИ С ПО ПАТ ДЕКАРА ГЪЗ ДЕТО ЕДВА СЕ КАЧВАТ ВЕЧЕ В КОЛИТЕ СИ ПРЕД ПЛОВДИВСКИЯ СЪД КАКВИ ЩЕ ГИ ПЕЯТ! АМА НЕ ВИ СТИСКА!!! ТОЙ ХАЙТОВ ХУБАВО ГО Е КАЗАЛ ЕДНО Е ДА ИСКАШ ДРУГО ДА МОЖЕШ ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДА ГО НАПРАВИШ!! МА КОЙ ЧЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ХАЙТОВ КАТО ИМА КАРЛ МАЙ С ВИНЕТУ И ПАУЛО КУЕЛЮ!!!

ДАЙТЕ СЪСТАВА НА ТОЗИ СЪД С ТОВА РЕШЕНИЕ И ДА ГИ КРЪСТИМ ТОЧНО И ЯСНО И ДА СТАНАТ СИНОНИМ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ДА ГИ НАРЕЧЕМ БОСКОС СЪСТАВА"ОТ ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ СЪД НА КОЙТО НИЕ СКОРО ЩЕ ПОВИШИМ И ЗАПЛАТИТЕ ЗА ДА МОГАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НИ МАЧКАТ С НАШИТЕ ПАРИ!!! КОЙ РЕШИ ТОЗИ ВЕЛИК КАЗУС ПОКАЖЕТЕ ГО НА НАРОДА МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ СА НАПРАВИМ КАМПАНИЯ ЗА ОСВЕТЛЯВАНЕ НА ТОЗИ СЪДЕБЕН СЪСТАВ И ВСИЧКИ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА В НЕГО!!!! А ОТ ИСТОРИЯТА ЗНАЕМ КАКЪВ Е ВИЗАНТИЙСКИЯ СЪД НА 10 ЧОВЕКА ЕДИН С ПО 1 ОКО !? ХВАЛА НА МИЗЕРНИЯ БЪЛГАРСКИ ПЛОВДИВСКИ СЪД..................

Срам! Едно българче за малко да си отиде. Провалиха й живота за дълго. А тия му дават глоба едни смешни пет бона. Това не е станало случайно, сериозен рушвет са взели съдиите, за да му запазят чисто досие.

Поне лечението й да заплати. Бог знае какви пари струва и ще струва занапред това лечение. Ако на някой от тези съдии се случи такова нещо с детето му, с внука му така ли ще съди? Как заспиват тези хора, как се хранят?!!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ СЪДА В БЪЛГАРИЯ СЕ СЪСТОИ ОТ ГНИЛИ,ЧЕ ЧАК И ВКИСНАТИ ЯБЪЛКИ!!!

нагъл византиец, а съда - поредния сапунен сериал, и е срамно и е позорно един човешки живот да се отъждествява за някакви си 5хлв,но е ясно,че на държавата ни са необбходими само 5хлв, а човешкият жвот - НЕ СТРУВА И ПУКНАТА ПАРА...

това е пловдивския съд, бе ей! Той убиеца Дивеков пусна, че тоя грък няма да пусне! А и не успя да убие момичето, така че какво да искаме от този съд?

и един ден да се обадят на съдията и да му съобщят, че детето му е чакало на ляв завой ... в Пловдив ... Дано ... тогава започне да съди не по учебник, а по съвест!

*Чл. 78а.Пълнолетно лице се освобождава от наказателна отговорност от съда и му се налага наказание от петстотин до пет хиляди лева, когато са налице едновременно следните условия: а) (изм. - ДВ, бр. 86 от 2005 г.) за престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до три години или друго по-леко наказание, когато е умишлено, или лишаване от свобода до пет години или друго по-леко наказание, когато е непредпазливо.". Явно за тези "съдии" шофирането със 98 км/час в градска среда и преминаване на червен светофар са ПРЕДПАЗЛИВО ШОФИРАНЕ и затова са пренебрегнали последното изречение в този член от закона.

"когато са налице едновременно следните условия: а)...... " а къде е б) ?

Прокуратурата е за бой, не съда! Как може да го обвинят по този малоумен член!!??!

Ако това беше същия случй но на българин в Гърция - отдавна да е в пандиза с доживотна присъда!!!! Ей това е истинското лице на българския съд!!! Срамота и порнография!!!!

В затворите е пълно с корумпирани политици, затова няма място за убийците на пътя............

ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА СЕ ПРОДАДОХТЕ БЕ МЕРЗАВЦИ !!! В БЪЛГАРИЯ СЪДИИ НЯМА ! ИМА САМО СЪДЕБНИ ПРОСТИТУТКИ !

да живее българското правосъдие!!! ура! Ура! Ура!!

ако това беше се случило в гарция жялна му маика на чужденеца.доста евра са гушнали нашите неподкупни садии

Докато на някой съдия не утрепят децата няма управия... газете ги , мамка им...

Егати гаврата с живота на това на момиче! Всеки ден умират деца по пътищата убити от такива шофьори. Какви са тези съдии, какви са тези магистрати, какви са тези закони или тяхната интерпретация. Срам! Срам! Трябва съдиите и магистратите да се избират директно от гражданите с пълна мажоритарна система. Друг начин няма да се оправи.

когато на някой съдия детето му умре от такъв мизерник, който го е направил по "непредпазливост" тогава ще видим дали пак ще има подкуп и пускане с една лека глоба.

Другият път какво ще е? Глоба плюс публично мъмрене?

ЦАЦАРОВ, КОЛКО ТИ ПЛАТИ КИПАРЕЦА ЗА ДА ГО ПУСНЕШ? НАЛИ СЕ БИЕШЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ НАКАЗВАШ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ? ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК МЕЖДУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ТИ НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА! КЬОРОВ ЛИ СИ, НЕ ЧУВАШ ЛИ, ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ МЕРКИ СРЕЩУ ИЗВЪРШЕНОТО ДЕЯНИЕ? ТОВА ПРАВОСЪДИЕ ЛИ СЕ НАРИЧА ИЛИ КОРУПЦИЯ?

Това е проблем на закона в България - защо трябваше да има такъв текст? Защото закона е писан така, че да има възможност да не се спазва! Според мен този прецедент показва колко е жалък този текст и как този грък сега ще се измъкне с глоба. Аз ако съм на мястото на тези родители, ще си омтъстя кръвно. Това май е единственият начин за справедливо решение на съд в българия с такива закони.

АМИ КАК НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ УБИЙСТВАТА ПО ПЪТИЩАТА КАТО ИМА ТАКИВА СМЕШНИ НАКАЗАНИЯ ! ЧЕ НА КОЙ МУ ПУКА ,КАТО ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОМИЛВАН.

Още един "нормален" ден в Абсурдистания. Има ли нещо, което да се случва както трябва тук, в нашата мила родина?

Тази присъда показва до каква дълбочина стига корупцията в съсебната система.Всички политици досега искаха да я реформират ,но само празни приказки.Заради такива присъди стават толкова много престъпления,защото престъпниците смятат че винаги ще им се размине като дадат подкуп.

СТРОШЕТЕ МУ КРАКАТА НА ТОЗИ УБИЕЦ

Ами спомнете си онова леке Максим Стависки. А тази присъда е е*ати цирка. Тоя византиец ако извади автомат и почне да стреля от покрива на някой небостъргач по хората долу, пак ли ще ги е изтрепал по непредпазливост, щото разбираш ли, няма как да е знаел кого точно ще претрепе??? Нищо не се е променило и май няма да се промени като сме рая.

Онзи ден съдии и прокури искаха увеличение на заплатите с 12%! И сърдитият им началник предупреждаваше колко лошо щяло да стане, ако основната им заплата останело 1900-2000 лв ....

малаки ,са всички судии

Държава престъпник.

ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ТА ТОЗИ СВЯТ!!!! НЕКА И СЪДИИТЕ НЕ ГО ЗАБРАВЯТ!!!

Нищо не се връща. Никой не седи и не ти брои добрините и злините. Господ, ако има такова нещо едва ли би се занимавал да си води отчет кой какво прави. Все пак има да отговаря за цяла вселена.

И шефовете ни имат цяла фирма, ама са назначили кой да отговаря за охраната, нали? Недей го мисли, гледай себе си, Той си знае работата, ние - както по всичко си личи - не.

- А, ама аз ... такова... без да исках я блъснах... - Еми добре, дай пет бона и всичко е ОК. То нали ти е за пръв път...

НА ЧЕРВЕНО и със 100 километра в час същия келеш да поздрави децата на съдиите

къде сте сега бе ваща мама , като се напише нещо против русия скачате като ужилени , а като се напише нещо за пострадъл български гражданин от чужденец в българия се криете като мишки. защото толерирате съденната система създадена от вашите босове коити са привърженици на лубимата ви мама раша. ебте си пта м*на . махаите се от българия идиоти такива.

Ей, колко си прост. Явно не живееш с днешна дата. Ти смяташ ли реално, че нашата държава се управлява от Русия или нашите политици? Не се ли досещаш, че каквото САЩ пошушне, това се случва?

С такова правосъдие, нищо чудно скоро да се върнем към старата система око за око зъб за зъб, Цацаров да има смелоста да излезе и да каже пак, че взимането на правосъдието в свой ръце е грешно. На мен лично ми писна да ме тъпчат някакви дебели чичковци чиято работа трябва да е да направят родината ни по-добра за живеене.

някои от тези плухове трябва да буде линчуван.

Само глоба? Та това звучи направо абсурдно. Той трябва да бъде награден с орден ,,Стара Планина'. Иначе в Гърция какво ще си помислят за Българското ,,Правосъдие'? Това е срам за Първа,Втора и Трета изпълнителна власт.

В Пловдив да чакаш на ляв завой...с единия крак си в затвора. Тук минаването на червено направо за нищо го нямат

ГАВРА! Това е обида за цялото общество! Кой плаща заплатата на този съдия? Кой? Не сме ли ние? Нека този "справедлив" съдия, го сполети същото нещастие! Да види детето си как страда!