Коментари - Партията на войната взе на мушка Путин и Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти лично ли ги брои или се позоваваш на Американското посолство или на една руска жена ми каза... Ако ги има не са нелегални, а някой си е затворил очите защото му е изгодно,но все пак не вярвам...

абе да не ги вземе путин на мушката че само на мушкато ще станат

Господи, освободи този свят от тези дебили МакКейн и Клинтон. При теб те ще са по-добре, а планетата ние ще е по-безопасна

Толкова примери има, че сваляното на диктатурите в арабския свят беше огромна грешка и пак глупаците или не виждат или страдат от маниакалност за величие.

Тия двамата на снимката са причината на всичко, което се случва в бл. изток. Трепането им е малко на тези гадове.

Не се гневете на сенатор Макклейн!Човекът е бил танцьорка на пилон във Виетнам и това му е нанесло необратими увреждания. Виждал ли го е някой седнал?

Голяма грешка допускат някои коментатори, като поставят всички американци под един общ знаменател. Наричат ги пренебрежително кравари. Там хората много ценят фермерската професия. Проблема е, че и там гласа на кротките и добри хора не се чува много, много. Както е и у нас. А статията е хубава, защото отразява истината. Хев а найс ивнинг.

така ли? и защо не се чува гласът на свестните и там и тук? да не би цензурата ви да е една и съща и да държи на изтребването на цели народи? вие признавате, че в сащ има диктатура, което ние си знаем. а последните действия на цензурата ви доказа, че и в европа Цари диктатура.

Тази партия на войната трябва да покани Бритни Спиърс да я председателства. Ще имат по-голям успех в шоо-та и постановките, които пускат по медиите на нео-ционистите.

До вчера дира триеше такива коментари:" Защото е очевидно, че същите тъпаци, които ни казваха, че ако паднат талибаните, Саддам и Кадафи, ще изгрее и разцъфти либерална демокрация, сега вдигат врява за друга война, за да бъде свален Асад. И кой казва да не се намесваме? Доналд Тръмп и Бърни Сандърс, като и двамата се противопоставяха на инвазията на САЩ в Ирак. Има какво да се каже и на лаиците."

Американците май не са толкова глупави, колкото ги изкарват нашите "свободни" медии.

Не става въпрос за глупост, а за грабеж и наглост. По какви закони Щатите и НАТО ще определят кой да управлява чужда държава? Защо има самолети на НАТО над Сирия?

Тия рептили от снимката са страшна дявойка. Защо не се вземат. Олицетворение на американската мечта.

е че Путин влиза в ролята на втори жандарм . Това е добре за всички . Хем разноските по войните ще се поделят , хем Русия ще обеднее след продължителна война в Близкият изток както Америка с Ирак и Афганистан . Общо взето "добра " война ако се запази в тези рамки .

Гладна кокошка просо сънува. Ще си спиш с празен корем и с бляновете си.

Освен самолети и катери има и подводници. След ядреният взрив, предизвикан от САЩ и Израел в Китай, Си много ще им се зарадва, а Ким ще обедини Корея.

Добра статия

Един американец, който започва да проглежда.

"Партията на войната"?!? Т.е. - тези двамата с памперсите и Алцхаймера ...?! Направо Путин ще се нас.ре от страх!

ЗНАЧИ ИСКАТ ВОЙНА С УКРАЙНА НЕ УСПЯХА ДА Я ЗАПАЛЯТ СЕГА ИСКАТ С СИРИЯ СМЪРТ НА АМЕРИКА ДЕТЕУБИЙЦИ.

"И кой казва да не се намесваме?" - а кой казва да се намесите бе, помияр!

Ако на теб ти трбва световен "полицай" и искаш да живееш в територия, а не в суверенна държава, не си мисли, че и останалите са като теб! И слава Богу!

Как пък все така става, че проспериращите общества са в държави, които най-много си взаимодействат с външния свят, съобразяват с всякакви международните организации и норми, където човешки права не е мръсна дума и т.н. Вашите суверенни държави ги виждаме докъде са го докарали. Кое ви е управлението за пример? Путин? Българските политици? Кастро? Ким? Аятоласите? Саудитците? Чавес-Мадуро? Кой? В кое от тези общества хората живеят доволно и щастливо? Хем много суверенни, хем все някакви зли външни сили са им виновни, някой ги обкръжава, някой им се меси, заговорничи срещу тях и иска да им заграби несметните богатства. Те са си техни богатствата, бранят ги, но същевременно мизерстват. Странно.

до преди двадесетина години живеехме щастливо бе цървул

В България не живеем щастливо защото в изброените от теб държави минималната заплата е по голяма от нашта , а и смъртността на хората е по голема от при нас. Те се множат , а ние намаляваме. Та где е по _ добре ?

пат бюканан е изключително десен по разбиранията си публицист и бивш политик. Hеговото мислене поне по този въпрос ми допада и го подкрепям. жалко, че не успя да стане пресидент преди няколко години!

С Америка доста си приличаме, затова трябва да работим и за напред заедно. Нито българите, нито американците подкрепят политиката на правителствата си. Всъщност подкрепата към политиката на Путин е доста голяма и в двете страни. След преврата в Америка ще дойде този в бг.

...добре е все пак, че в САЩ все още има мислещи хора, лошото е, че не те са на власт...

САЩ са управлявани от безумци, безумци там управляват и медии и поддържат безумци във власта... Там има значение само пари и нищо друго. Боже пази тази малка планета. САЩ трябва да бъдат уничтожени

Spirit

Моите уважения към Пат Бюкенън, но в случая дълбоко греши. А защо, не му е мястото в този форум да обяснявам. А иначе по същество : имам чувството, че само тази с черните цайси на снимката/Х.Клинтън/ е в състояние да види сметката на Путин. Да не забравяме, че след слабия и безхарактерен Картър е дошъл силният Рейгън, който унищожи СССР. Америка е велика сила, флагман на цивилизацията, бъдещото принадлежи на нея и има нужда от силен и решителен лидер начело. Защото Америка е новият РИМ, а без него цивилизацията и прогресът са обречени на упадък и регрес- на нови "тъмни векове". Историята се повторя по собствените си правила.

Слаб 2 върни се в 2ри клас!

Аз пък по това което се случва съдя че САЩ са точно като РИМ в един момент просто ще се разпаднат. Като са толкова велика защо започнаха свръх градовете им да фалират един по един. Да не забравяме, че този "флагман на цивилизацията" разпали толкова много безмислени конфликти след коит засегнатите се възстановяват с десетилетия. Виетнам, почти всички страни в Южна Америка, Балканите, Ирак, Авганистан, Украйна. С някаква упорита цикличност в момента в който един конфликт поприключи започват друг на друго място, като винаги оправданието е борба за демокрация. Защо не се борят за демокрация в Китай, най-голямата комунистическа страна? Защото ако дръпнеш Китай за опашката ще залее света с долари и "Великата империя" ще потъне. Подпалват земята на тези които не могат да отвърнат. Когато обаче отвърнат и има загинали американци се започват едни трагедии по Шекспир. Света и конкретно Европа трябва да се осъзнае най-после и да стане по-малко зависима от САЩ иначе ние ще сме първите които ще станем изчезващ вид!!!

правописни грешки : които, Афганистан и т.н.

Ако краварите са бъдещето на човечеството, свършено е с него. А от сгария Рим не вислят така. Вероятно имаш предвид "ром".

Аз

Ъхъ... Трябваше варварите да разграбят Рим, за да може да се роди капитализмът, обаче. Иначе днес щаха да те гонят лъвовете из Колизеума.

По скоро си ляв,ако ме разбираш.

Не си никакъв "десен"! Просто си поредният долен ляв педал, опитващ се да имитира елементарна американска пропоаганда и нищо повече... Да не говорим, че ИЗОБЩО НЯМАШ познания в тази сфера!

Ако се развие твоят сценарий, горко на цялото човечество. Защото ако досега имаше диктатура в отделни страни или лагери, например социалистическия, сега тоталният, абсолютният контрол над човечеството ще в краят му. По простата причина, ча абсолютната власт развращава абсолютно. Щатите напреднаха доста по тизи път и виж какви поразии направиха. Затова природата не търпи едностранчивост и всяка система периодично се разпада, а после се стреми към баланс.

Америка БЕШЕ Рим. Така както римската империя (и всяка друга империя) бавно, бавно започва да губи влияние и най-накраят е затрита. В Азия системно губят влияние за сметка на Китай. Последните месеци и в Европа губят. Хората не са вече тъпи и прости и видяха ефектите от правенето на нищо в Сирия. Тези бежанци не ги докара Путин. На следващите избори хората ще гласуват за тези които обещаят да спрат тази простотия. Имам впредвид цивилизована Европа 'щот в България го знаем как ще е.

Май не си пил хапчетата. Америка е най големия терорист в света. Съсипа държавите в Близкия изток, за да наложи нов ред и да може да краде петрол и газ без пари.

Много точен коментар на Пат Дюканън.

Аз

Приказките на американците са същите, като нашите, когато се представяме за четвърти в света по футбол. Леко позакъснели и карикатурно смешни.

фалиралите кравари могат да направят зона забранена за полети ама в някое студио в Холивуд.То цялата им държава и хартиена"мощ" се крепи на холивудските продукции и видео игри.

Ех да бяхме и ние фалирали като тях... или поне краварите ни да бяха като техните. Колкото до фалирането - явно не са фалирали щом все още има какво да продават на останалите.

Колкото и да не им се иска на криворазбралите миролюбци на света му е нужен световен полицай. Някой трябва да озаптява самозабравилите се диктатури тероризиращи населението си като тези на Кадафи, Асад, саудитци (уж приятели на САЩ), аятоласи и т.н. Докато техният побратим Путин (първият след Садам заграбил чужда територия, засега безнаказано) държи вето в ООН озаптяването няма как да стане чрез тази организация. Дали след това ще разцъфти либерална демокрация е съвсем отделен въпрос. Държавният суверенитет и независимост трябва да се считат за приключени в момента когато властта се държи от главорез или подтисник - и съответния режим трябва да бъде наказван, включително и с военна намеса. Обама отказа да се намеси срещу Асад преди години когато възстанието започна и сега виждаме резултата - Асад изби стотици хиляди, ИДИЛ - десетки хиляди, няколко милиона станаха бежанци, а оста Путин-аятоласи-Хизбула надига глава и иска да задава тон.

И кой, уважаеми Гост, преценява кой е "главорез" и "подтисник", за да отнеме суверенитета на държавата, управлявана от него? Благодаря предварително за отговора...

Има достатъчно варианти. Например за страните в Европа това може да бъде Съветът на Европа (където за съжаление все още членуват и няколко диктатури и квази-диктатури - Русия, Турция, Азербайджан) или ОССЕ. Трябва да се разработят процедури, критерии и т.н., но най-важното е мантрата за абсолютен суверенитет и независимост да бъде ясно отхвърлена - това, че си се домогнал до властта над дадена територия не означава, че останалият свят трябва безучастно да наблюдава и да те остави да правиш там каквото си искаш.

разбира се любимеца ви нео-болше-фашист Путлер! Справка: Грузия, Украйна...

Щатите не са световен полицай, а световна мутра-рекетьор. Въобще не си поставят за цел да има мир и хармония, а напротив гледат да подпалват и да грабят - който се съмнява да види къде са били, какво са оставили след себе си и какво мислят хората за тях. Освен това са единствената нация използвала атомно оръжие срещу мирно население, а и единствените използвали такова оръжие въобще. Така, че ако те продължат да са световен полицай, на човечеството не му остава много...

И какво са ограбили САЩ в по-скоро време, след индианците и атомната бомба? А кой да бъде световен полицай - някой човеколюбец като Путин и Асад? Путин и в момента продължава да заграбва украински територии. Естествено и без санкции Крим, Донбас и каквито и да било други завзети територии носят само загуби за Москва - колкото и да помпат имиджа в контролираните от Кремъл медии. Но за Путин имиджът и фасадата пред руснаците и пред света е по-важна от загубите. Интересът на САЩ не е в подпалване и заграбване - те печелят много повече от мирното си взаимодействие с развити държави. Колкото по-развити са партньорите, толкова по-добре. Например малко българи ще си купят iPhone за 1000$, но ако бяхме по-богати щяхме да купуваме повече.

и читави американци, които мислят.

Маккейн ли визираш за мислещ? Тоз паркинсонов идиот скоро сам ще ритне камбана, но май иска със себе си и половин свчт да вземе

Има, разбира се! Това, че ционистка шайка ги управлява не значи, че народът е калпав. Същото важи и за други страни като Германия например.

Американците с мислят че всичко е филм с 3д ефекти. Ясно е, нямат познание, какво означава истинска война ,в която има стабилно оформени лагери и как се води такава война.А тя е докато капитулира един лагер. Аз съм за коалицията на Русия и Китай с избраните арабски правителства

Няма такава коалиция. Ако имаше щеше водещата сила (Китай) да е заявила позицията си. В момента Китай просто толерира изцепките на Путин - добре дошли дразнения срещу друга сила (САЩ). А пък повечето арабски правителства са срещу Асад, който е изгонен от Арабската лига.

Даринче рускинче...то китайците ще ви дойдат скоро без да ги каните и вие само ще се поклоните но когато една жена която не е виждала и пушка на живо започне да "разсъждава" за войната не е смешно а трагично или още живеете във филма от ВСВ и си мислите,че човешкият фактор е решаващ а и САЩ водят непрекъснато някъде локални войни и да кажеш,че си мислят за 3D игра е направо смешно но скоро ще се види кой кой е и какво може

Аз

То се видя кой какво може, ама както винаги, вие малко закъснявате...