Коментари - Откъсват ”Сигурността” от Петковата орбита | dnes.dir.bg
назад

Откъсват ”Сигурността” от Петковата орбита

В Агенцията за национална сигурност (АНС) ще влязат Национална служба „Сигурност”, военното контраразузнаване и финансовото разузнаване.

Обратно в новината

Коментари - Откъсват ”Сигурността” от Петковата орбита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А БЕ ХОРА, БЪЛГАРИ СТРАДАЩИ,УПРАВЛЯВАЩИ ГИ ПЛЮЕМЕ,ПСУВАМЕ,УНИЖА И НЕНАВИЖДАМЕ, А ТЕ СА ТОЛКОВА ТЪПОГЬОЗНИ ПОМИЯРИ, ЧЕ ЦЕНА НЯМАТ! ПРАВЯТ СЕ НА ВАЖНИ,ПЛЮСКАТ ОТ НАШАТА ТРАПЕЗА, КРАДАТ КАКТО МОГАТ И СЕ УСМИХВАТ ЕХИДНО! БОЖЕ МИЛИ, КАКВИ ИЗЧАДИЯ СМЕ СЪЗДАЛИ! ЕЛА НИ НА ПОМОЩ БОЖЕ МИЛИ И СИ ГИ ПРИБЕРИ ДО ЕДИН! ЩЕ ПАЛИМ СВЕЩИ И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ВСЕНАРОДНО И ПРАЗНИЧНО Четете го това бе ОПРАВНИЦИ СКАПАНИ, ЧЕТЕТЕ ГО! Според новия закон който ще приемете, това писане ще го таксувате сигорно, като борба срещу националната сигурност! ХАЙДЕ ИДЕТЕ СЕ ШИБАЙТЕ НЕГОДЯИ.. Операторе моля те, пусни това писане!

С толкова много клатикурковци държавата ни е обречена, как не се намери един свестен, язък

Това мега министерство трябваше отдавна да се разбие. Имаше нужда от такава структура когато беше тоталитарна държава- сега някои хора мислят даразбият тияв мастодонти и това е добре. На Петков му стигат само полицайте, даже катаджиите са му в повече! АМА ПУСТИ БЕТОННИ ГЛАВИ...

Сигурността е сложна конфигурация от външни и вътрешни фактори.Защо управляващите не вземат пример от Великобритания или Израел,водещи страни в тези области?Тия нашите говеда пак измислят някаква изродщина.Те хората отдавна са открили топлата вода.

Е сега вече си е.а м....та. От мен един съвет учете чужди езици, че ще ни трябват!! А българския спокойно може да го забравите след някоя и друга година просто никъде няма да го говорят.

Тия вече не се траят.Писна ми да слушам и гледам глупости.Където и и каквото да изваждат и вкарат на народа все му е вътрешно. Те 200 циганина не умириха а ми говорят за национална сигурност.Първо да разтълкувата значението на думата после да се изказват.Тоа Петков е пародия на министър то не че има някой нормален но той водач на класацията на тъпаци министри.

Kakto i da gi strukturirat tezi slujbi, stom gi upravljavat BG-politizite, te ste rabotjat samo za tjah! Na tezi nikakvo doverie!

ДС не беше ли клон на КГБ ?

Знаещ,мислещ ... от 14.21ч-защо този ферман не го нареди на кирилица,бе братко,да не си мъчим очите?Sorry,ама не го четох.

А тъй като скоро ще се наложи да правим равносметка на прехода, ще са нужни свидетели, най-важният от които ще бъде Румен Петков - българският Фуше. Той трябва да отговаря пред извънреден военен съд, ако е нужно гласуван с отделен закон, за процесите по фундаменталната промяна, засягаща развитието на република България от последните 16 -17 години, например: - за въвеждане на неясно партийно финансиране, включително и от чужбина, което поставя държавните институции в зависимост от групови и частни интереси; - за утвърждаване на корупцията като принцип при формиране на част от новата политическа класа на България, издигане на народни представители, кметове и съветници срещу финансиране на изборни кампании и национални партийни мероприятия; - за връзките на бандитизма с партийната олигархия, за престъпността на отделни министри, съдии и прокурори - негови авери;

Не,мери си пропорциите за челото! Че изтърва и кметските кандидатури,щеше да лепне на Плевен,язък!

ТРЯБВА ДА ИМА ГВАРДИЯ.ТОВА СА УМНИ МОМЧЕТА,ВЪЗПИТАВАНИ И ИЗРАСНАЛИ В ДРУГА СРЕДА,ТАКА ЧЕ НЯМА ДА ВРЕДЯТ А ЩЕ ПОМАГАТ

4i4koto si darpa sas4ica, ama neshto e igral photoshop i sa q mahnali, ama pone da mu bqha opravili polojenieto na ruka

Няма да стане,или ще стане не както трябва

ВСЕКИ Е НА ЯСНО ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО ПОПАДЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ ЛОШИ ПОПАДЕНИЯ В ТРОЙНАТА КУРОЛИЦИЯ НА СЕР ГЕЙЧЕТО....

Много интересно....защо винаги когато става дума за сигурността в държавата винаги изплува Младен Червеняков да ни поучава- между другото е и Председател на парламентарната комисия за дружба м/у България и Либия.Там той въобще не иска да се меси и занимава, но става ли дума за службаСигурност- там сме:-)).Май им се пада нещо началник на всичките червени министри:-)), ако да кара спортен МиниКупър

ПОДКРЕПЯМ УМЕН. ДА СВАЛЯТ НЕКАДЪРНИЯ МИНИСТЪР.

За сметка на това щели да разкрият нова служба Фонтани към МВР...

Uvajaemi Synarodnizi, kania vsichki jelaeshty i mozheshty da se vkliu4at v nashata diskussia za predpriemane na KONKRETNI merki sreshty bezobraziata na korumpiranata vlast! Ochakvam Vashite pisma na goreposochenia e-mail

Дреме ми на дедовия.

Разбиването на МВР точно сега сигурно не е случайно. И не е ясно защо точно корумпирания до мозъка на костите си Червеняков говори за Агенцията. Ако извадят Сигурността на МВР, сигурно си мислят, че ще могат да контролират всичко. Едва ли обаче Станишев и Червеняков ще посегнат на депутати или министри в борбата с корупцията. Все по-ясно става, че създаването на Агенция е безумна идея на др. Станишев, която ще доведе до срив в МВР и във възможност престъпността да се възползва от ситуацията. Създаването на Агенция по-скоро е мерене на мускули между Станишев и Петков, отколкото трезва мисъл за сигурността на държавата.

ami kato sa swrzani s prestwpnicite...kak inache

Иде ред на Пожарната . Тя ще иде в Агенцията за кризи и аварии.

чичкото си вади сопол от носа?

Щом тези три безродни партии и национални предатели го замислят още отсега е ясно че е насочено против БЪЛГАРИЯ.

Като са безсилни да приложат закона, създават разни комисии и агенцийки, които още повече ще забатачат работата!

Не е ли по лесно да сменят некадърния министър?

идват избори и пак бъркат в МВР.Като намалят служителите на Сигурността по градовете,кой ще слухти какви ги замислят ФЕСОВЕТЕ.Време е властващите да престанат да разграждат и без това опосканата ни държава.

Щом в проектозакона са участвали трите партии, ясно за каква национална сигурност става дума.

ДС не беше ли клон на КГБ ?