Коментари - Киро Японеца тихо навести НДСВ | dnes.dir.bg
назад

Киро Японеца тихо навести НДСВ

Скандално известният бизнесмен Кирил Киров, популярен като Киро Японеца, вчера е навестил царската централа.

Обратно в новината

Коментари - Киро Японеца тихо навести НДСВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебати партията, повдига ми се! В Япония скачат от прозорците, в Китай Арсовците ги пазстрелват по силата на закона.

Разбирате ли сега, защо резултатите от изборите са такива!? За когото и да гласуваме, ние избираме марионетки на мафията. Не е демокрация, а е мафиокрация. Затова, формирования като това на Расате ще се увеличават. И не знам, дали да не се радвам на това.

Е,БИВА ЛИ ТАКА?ЧОВЕКА Е БИЗНЕСМЕН ОТ ЯПОНИЯ ПЪК ВИЕ ИСКАТЕ ДА ГО ИЗКАРАТЕ МАФИОТ.ОТ ЯПОНЦИТЕ НДСВТО СЕ УЧИ НА РЕД,ДИСЦИПЛИНА И ЖЕЛЯЗНА ЧЕСТНОСТ.НЕ ГИ КАРАЙТЕ ДА ПРЕКЪСВАТ ОБУЧЕНИЕТО СИ.ИДВАТ ИЗБОРИ....

Ние българите не търпим интелигентен, честен и можещ политик, колкото е по-голям цървул и простак, толкова повече му се кланяме. Затова не могат някои да търпят ИВАН КОСТОВ. Това е политика, стратега и човека, който след всичко продължава да се бори за просперираща БЪЛГАРИЯ.

Дядо Митко, за някои неща съм съгласен с тебе, за други - не. Напълно споделям мнението ти за руско - БСПарската мафия и истинските господари (КГБ и Путин) на Гоце, СерГей и останалте. Обаче за Сакскобургготски не съм съгласен. Него го докараха същите тези ченгета от ДС. Само и само да спрат СДС за втори мандат. Спомни си, че през периода 1997 - 2001 мутрите се бяха изпокрили, не караха демостративно големите си черни коли, нямаше убийства на хора като Илия Павлов и т.н. Същите тези кратуни изпълзяха обратно на светло, когато Сакскобургготски дойде на власт. Това значи само две неща - или мутрите чувстват, че властта е слаба, или са свързани с тази власт. Според мен у нас е комбинация и от двете. И в момента мутрите са от нагли по-нагли. Помисли малко, дядо Митко, спомни си дали не беше така и ще установиш, че до голяма степен съм прав.

Дядо Митко щом според тебе Костов е ограбил дьржавата и е виновен за всичко,май покрай другите неща ти е взел и хапчетата за опресняване на мозька.Наблегай на гинко билоба.

Нещата не си идват на мястото, а просто вече не могат да се прикриват. НДСВ вече не разполага както преди с многобройните си партийни явки. Сега съществуват само реституирани царски резиденции и имоти, които Симеончо държи под ключ за себе си и семейството. За партийните дела - на Врабча 23, решило да се дистанцира чучелото от Мадарид. Ако турят една наблюдателна камера на входа на Врабча, такива мръсотии на царската партия ще излязат наяве със закъснение, че над България ще има да мирише с месеци, а царистите ще се изпокрият в миша дупка да гризкат окраденото за четири години на власт сирене...

А бе младоци от форума - моля ви напрегнете малко промитите си от подкупните мафиотски медии, мозъци! И ще познаете Истината- и Истината ще ви направи с в о б о д н и! 63 години продължава да ни граби прес- тъпната руско-българска мафия яко прикрила се и държавно-узаконила се в БКП-БСП-заблудила и заблуждаваща сто- тици хиляди наивно-честни , а след това поколение и кариеристични обикновени комуни И Желев и Доган и Костов са к р е ат у р и и час т от тази мафия./Костовисти - кой изпълни БКП-ДС поръчението и разцепи и ликвидира СДС?!/ Достойният и законен БЪЛГАРСКИ ЦАР СИМЕОН ВТОРИ- с малкото си верни хора сред вълци и предатели-направи и прави всичко възможно да диша във вратовете на престъпниците и чрез НАТО и ЕС попречи на Първанов и Станишев да се върнат при истинския си господар- сегашният кръстник на мафията -генералът от КГБ- Вл.Путин. За заблуда на наивници медиите и особено руската- СКАТ ги плюат като продали се на САЩИ повечето хора лапнаха въдицата. Но на Запад умнету и честни хора- не са. А и у анас. Скоро Истината ще излезе наяве След Лукановата и Виденова зими май че иде Първаново Станишевата/вижте сметките си за парно и цената на доматите и яицята/ Добре че по време на управлението си а и сега Цар Симеон подпомогнат от демо- кратичния Запад принудиха и принуждават голяма част от ком-соцмафиотите да реинвестират част от огра беното и изнесено по чужди банки в България. А вие /не се отнася за щатните агенти във форума/ продължавайте да величаете Костов и да плюете най-достойния българин. Ако не беше такъв отдавна да се е върнал в Мадрид да си гледа преспокойно кефа внуците си и си харчи парите/Казах!

Мангалът отдавна е под крилото на царя. Нали на времето и Б.Б. уж му правеше обиски и нищо не намираше. Всяка партия в България си има приближени мутри, които ги обслужват в сивата част на икономиката и обществото. А най-много има естествено БСП, защото първо е столетница, второ - голяма част от т.нар. групировки са създадени от тях самите. Но във врата им дишат ДПС, които традиционно са склонни към мафиотизиране предвид религиозната им изолираност. Тази изолираност е умишлено насаждана в средите на българите с турско етническо самоопределяне. Реално погледнато в кърджалийския регион е както в Сицилия, но като се изключат многото убийства, защото ако не се подчиняваш на догановата клика така или иначе ще си умреш от глад.

Толкова тихо ги посети,че цяла България го разбра.А Стефания както гледам,май се е влюбила в тоя наркотърговец.Само като го видя,не се ли запита,колко трудов стаж има и от къде ли са му доходите за лъскавите возила и дрешки?

Ами ще се задейства, защото конкурента по продажба на цигански гласове Цветелин Кънчев вече стартира търга.

Е !!! та той хич не си прилича с това какъв беше преди .... да си ги харчи парите, ама изглежда много зле... язък за хубавият циганин

Какво става в тази България, мутрите и мафиотите са се разшетали предизборно. Леле майко, какво ни чака! Японеца при царя, Цветелин Кънчев реди далавери с ББ/ изглежда в основата на циганските безредици са точно Цеци и БоБо/, сутринта и този престълник Ковачки- с два пръста чело, се изтъпанчил пред btv при Цолова и той се реди на опашката. Хора бдете, че тези мутри и престъпници ще ни ликпидират. Внимавайте за кого гласувате, че утре пак ще ревеме вкупом!

Видях Киро Японеца през 2001 г. когато беше привикан наул. Майор Векилски следствието тогава аз видях един млад интилигентен мъж ,по-бял от много българи въобще не плиличаше на циганин и беше с маркови дрехи и много охрана. Той говореше как няма оправия в БГ . Не ме възмути той тогава а неговите адвокати , те дойдоха също със супер коли долре облечени и в погледа им имаше много арагантност граничеща с нахалство и нищо човешко в тях. Този циганин с природната си интелигентност е израснал , а тези адвокати който най вероятно са от добри семейства и са ходили на много частни учители природата нищо не им е дала.

Костов е виновен, Костов е виновен !!!!! Ей боклуци, врещете, крещете - Костов е виновен, той ни скапа нас и държавата, леле колко зле беше при него, леле продаде държавата, леле разруши селското стопанство, леле обрани ни доходите, леле повиши цените и сметките, леле работеше с доган, леле няма програма, леле няма кой да чуе, види и прочете нито сега, нито през далечната 2001 година.

Искам циганите в България да имат правата, както в Италия там те нямат право да гласуват и не са поданици на страната! Това искам!

Искам циганите в България да имат правата, както в Италия там те нямат право да гласуват и не са поданици на страната! Това искам!

абе тоя мангасар в инвалидна коли4ка ли е ?ебати да ни водии некакав инвалид,сополив,мало манго с маратонки!!!

ДСБ,начело с Иван Костов!!!Иван Костов е най-кадърният политик в България!!!

Каква е тая новина?Бизнесмен и наркобос са две взаимно изключващи се понятия.Докога ще ни занимават с подобна измет,която трябва да лежи на топло завинаги?И тоя има наглостта да се показва навън!Това е смешно дори да се коментира.Цялата ни държава се ръководи от подобни боклуци и българи с фесове.Отиваме още по на зле.Няма друга страна,в която те карат да си избираш кмет между мутра и луд с мутренски протекции.

И Славчо Христов не спи. Или не помниш кой беше тоя. Че май си буден, ама не си пил кафе още?

Та вие сте най-европейската партия! До там ли я докарахте? Сега никой нищо не знае, разбира се.

Мдаа, очевидно има корупция в здравеопазването! Такъв може да бъде спасен от куршум в главата само с големи пари и ... отвращение.

A tozi kakvo pravi na svoboda vaobshte?Mqstoto mu e v zatvora,kakto i na mnogo drugi prestapni elementi.Gorko i na Balgaria.Hristo Kal4ev beshe mnogo prav kato kaza v edno interviu,4e vav vsqka strana ima mafiq,no edinstveno v BG mafiqta ima darjava.

Най-после дойде реда и на мангалите да управляват страната ни.Видяхте какво стана в Красна полянаи как полицията ги охраняваше докато те биеха невинни хора и чупеха всичко по пьтя си.БЬЛГАРИ,спете спокойно вечния си сьн.БОГ ДА ВИ ПРОСТИ.

САМО ИВАН КОСТОВ ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕ УСПЕШНО ДА УПРАВЛЯВА ДЬРЖАВАТА,И НА НЕГО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА.

а ? ама тва той ли бил ? я глей ти ? чувал съм , че когато Черепа е ходил в парламента - директно си ги е бил псувал в лицето и никой не смее гък да му каже

ДСБ е единствената чиста и неопетнена партия в Бьлгария.Иван Костов е единственият политик,който доказа че може успешно да рьководи страната и че на него може да се разчита и за в бьдеще.Само че за жалост този народ спи дьлбоко.Не спят само мафиотите и червените хайдуци.

Krastavite magareta vinagi se nadu6vat, nali v edin cirk igraqt!!!

mnogo jasno, ce milen velcev se e izmaknal kato pradnja. toj hodi samo po jahti v monako, a i ima mnogo grizi po hotelite si. nali i onova kufte miro sewliewski otkri now hotel. djidje smotano nasrano. zabrawi kato blizeze gaza na mitjo jankow.

СКОРО ИДВА МОЯ РЕД ДА СИ КАЖА ДУМАТА...

s edin kala6nik da e oti6al

Ще разберете когато му дойде времето. Кога ще има рекламация на първия опит?

хайде сега някое ЮПИ да излезе и да обясни какво търси Япончето в НДСВ? А пък тоя дето се е ръкувал с него да напуска веднага общинския съвен нещастник прост!!! Ето сега мили хора вижте за кого гласувахтееееееееее. за Кирооооооооооооооооо надупете се сега а ако детето Ви шмърка или пуши кошче идете и го цункайте - ТЪПАНАРИИИИИИИИИИИИИ

Новия морал на Симеончо

НДСВ винаги е била най-лобиската и помярска партия.И не се е налагало да гласувам за тях, за да го знам!

Абе тоя ощи ли е жив????

А Симо Глиста цункал ли го е за добре дощъл?

нали трябва да си събере парите човека

аре бе - този е жив!!

белите якички , хазартния цар и циганите ха ха ха сюжет за разказите на Агата Кристи%:)))

Какъв Киро японеца?Той не беше ли Киро МАНГАЛА?

Започна пазара на гласове, който превари, той ще натовари

Партии и престъпност-винаги заедно.

ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ МАНГАЛИТЕ. ТО БИВА БИВА, АМА ТОВА НА НИЩО ВЕЧЕ НЕ ПРИЛИЧА. ЗА БОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ БЯГАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТЯ ВЕЧЕ Е ЦИГАНАРИЯ.

Узаконяват . Като казват политиците вадим бизнеса на светло. Айде честито Европа.

ВАРВАРИНА КАЗВА НАЙ-ТОЧНО.

За НДСВ ще осигурява цигански гласове Киро Японеца, за БСП- Цар Киро (те са различни хора);) и тн..:)

Banditi pri banditi otivat!!! Vmesto da e v zatvora ili v grobi6tata, tozi izrod o6te prodaljava s gnusnata si dejnost!

Ami haide, vtoriat pat da ne propuskat. Niam li darjava. Aman ot mutri.