Хаос в Гърция: по 6 хиляди бежанци на ден

Гърция е буквално задръстена от бежанци - на ден там пристигат по 6 хиляди души.

Обратно в новината

Коментари - Хаос в Гърция: по 6 хиляди бежанци на ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сега американците не си ги вземат,след като те са виновни хората да бягат,но защо към Европа,която нищо не им причинила?И така става с иракчани,либийци и всички страни,където е стъпил американския ботуш.Никой там не е видял нищо добро,а да говорим за Югославия.

В Израел стрелят на месо. После (може и да) гледат кой откъде е и какъв е. Нямаше да е странна подобна ситуация ако международните глашатаи на хумаността не мълчаха за (иначе разумно) поведението на Израел.

Няма по хитри и мързеливи от византийците,тоя остров не можаха ли да го пазаградят с мрежа. Отмъщават си с бежанците на Европа,че едва им отпусна парите да могат да щракат с пръсти и си увеличиха пенсиите и заплатите.

гърците всичко правят за паре возят ги носят ги мерят ги колят ги и ги .......

Византиици подли, Спрете Лодките на турския бряг. Вместо да пращате фериботи да прекарват пълчищата от Кос и Лесбос, изпратете катери на брегова охрана които да стрелят по лодките още на турския бряг. Иначе оня тарикат вместо да ликвидира Германия, първо ще ликвидира великата Елада, после цяла Европа. STOP THE BOATS!!!!

Защо тези мигранти не искат да идат в демократична Путинова Русия? (въпрос с понижена трудност към сидерастите)

Хубаво е да питаш, щом не можеш сам да намериш нужната ти информация, но малко иронично го задаваш въпроса. Първо, натам също напират стотици хиляди, но се промъкват доста по-трудно. И второ, там не раздават помощи на калпак.

Колко често си ходил в Русия? Независимо, че идваш от цивилизована Европа, те разкостват от проверки на визи и паспортен контрол. А те опит с разните таджики и другите хачита имат пребогат и прекрасно знаят как да откажат и най-напоритите, залетели се натам.

Не знам що за българин си, но не ходят а и ти що не отидеш с тях в САЩ. Щото искат ВИЗИ, а на цигани такива не се издават. Анадъмо?

молете се американците да изберат доналд тръмп а не поредната евреиска социялистическа марионетка като негрока обонго ...човека каза че всички тия ще се върнат откъдето са

Понеже Австралия не е показала,какво да се прави?!Всичко си върви по план!

Гърците да ги товарят на фериботи и обратно на турска земя! Няма какво да им се церемонят, без документи, нелегално, абе ОБРАТНО!

Добре, де! Нали тези хора са без документи, защото са бежанци. Как тогава получават пари от роднините си? Какво произвеждат в Афганистан, че изкарват толкова пари, че да им пращат в чужбина? Сетих се: произвеждат наркотици! Значи мръсните пари съвсем легално минават по банковата система, за да стигнат до този "бежанец". А защо роднините му не са избягали? И защо, след като имат документи, не ги регистрират на гръцка територия, както правим ние? Защо трябва да покровителстваме някакъв човек, който чака пари, за да ги даде за незаконно преминаване на границата? За какво са тези граници? Всеки, нелегално преминал границата е престъпник, защото това е престъпление във всяка държава. Нелегалното преминаване на граница е заплаха за националната сигурност на държавата. Как се пазят границите - с добра дума; или със заграждения и оръжие?

Хубави въпроси!

Точно това е уловката... Съгласно съвременните европейски закони нелегалното преминаване на границите и нелегалния престой в определена държава не е престъпление, а административно нарушение, което отпада в сличай, че човекът, извършил нарушението, търси убежище.

За всичко това е виновна онази проста германска крава- Меркел, която за 2 мес. разби бъдещето на Европа.

И овчедушието на оня михлюз Оланд и пишман демократите от Скандинавия и техните малоумни "човешки права"!

ама те не прииждат заради войната, те прииждат заради социалните помощи, тоз кво се прави, че не знае.

в последните часове цензурата започна да сдава фронта и вече всеки може да види, че германия навлиза в гржданска война. В същото време и неспирайки да бълва болно малоумие, меркел обикаля по седенки по света и се точи за нобеловата си награда. Това само доказва, че апатията и слабостта неслучайно са най-близките роднини на толерастията... На заден план усилено протича подготовка за мащабна мобилизация и действия в условия на военно положение. Провалът на меркелизъма означава много повече от провла на хитлер но няма да се случва тепърва. Той се случва отдавна но от тук нататък числото на жертвите на глобалният режим може да движи само надолу. Най-късно след първите 50-100 трупа по улиците в европа, хаосът ще бъде овладян. До тогава меркел ще е на ход. Тя е идеалният профил в чието лице се срива самият модел.

в нета и какво става във Финландия последните дни срещу мигрантите.

Този хаос гърците си го искат, то не е просто така!! Пълнят им гушите яко с милиони евра!!Едва ли гърците така безвъзмездно и на добра воля ще ги приемат и изпращат!! Направо да си ги заселят по островите!! Халал да са им!!

Някога живеех до платия Виктория и там беше едно много красиво и спокойно място. Миналата година минах от там и и беше отчайващо зле , черните са превърнали всичко в кочина. А сега просто ще сринат всичко , за какъв шенген изобщо може да се споменава. Блек хоук даун , началото на филма показва точната картина на това което предстой. Не е нужно да си гадател за да го проумееш.

Не мога да разбера защо всеки българин, прекарал само няколко години в Гърция започва да позабравя български и използва думи като "една графия" /един офис/, "мойто афендико" /моят шеф/. сега и "платия", което на български е площад.

Когато започва Първата световна,всички емигранти се връщат да се бият за Родината си ,а тези обратно,вместо да се бият за родините си -емигрират.И то все мъже ,здрави,прави,яки.Какво търсят в християнски държави.Да ги закрилят едноверците им.

Хайде пък ти познай какво търсят..........Ще разбереш след няколко години.

Ти май не си чул какво каза имамът миналия месец-"Ще ги превземем без война, а демографски! Сещаш ли се имаше предвид Европа!

Ами така ще е, като не потапят лодките им още в морето, ами ходят да ги спасяват. Само огън по незаконно пресичащите границите ще спре тази измет да идва на тълпи в Европа. Ако продължава това положение, след 2-3 години ще сме претопени.

нали гарця е в шенген, а балгаря все не може да влезе. тотално провяаляне на шенген. да се вастановят старите граници.

Имаш ли завършен първи клас?

дааа и вишо имам

забравил е да пише тире и след него-доктора.