Арестуваха екстрасенса Деси за блудство

Самозваният екстрасенс Десислав Велков бе арестуван в Пловдив. Повдигнати са му обвинения за леки телесни повреди по хулигански подбуди и блудство

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха екстрасенса Деси за блудство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този наистина много отдавна трябваше да бъде вкаран в затвора. Какво чакат "(не)компетентните органи на реда"? Убийство ли да извърши?

Абе направете му една татуировка на лицето,например да е като уши , и дори неродените сега ще имат едно наум като го срещат.

Направо да бъде скопен и мъдете му да висят на главната за назидание на другите!

Абе след като прокуратурата явно освен да БЕЗДЕЙСТВА нищо друго не може трябва сами да свършим работата. Нека следващия път, когато тоя извратен идиот пусне обява да се явим поне 3-ма мъже да му "расясним" някои неща за живота. .Гаранция давам, че след едно хубаво 2-3 часово "расяснение" глупака повече няма и да помисли да щипе жени и ще стане един примерен член на обществото.

Бахти държавата, щом този е на свобода при наличие на предишни престъпления. На такива да им режат половите органи! Ама нали сме евро толерантни...

МВР, прокуратура, съд, я си върнете заплатите щом не ставате за нищо.

абе вкарайте го този в психиатрията че ми писна от вашите новини та и в интернет хайде холан...........

Тоя е известен от 20 години и си продължава! Рецидивист на 1000%, някой да го вкара в затвора най-накрая!

и тези, които са решили да стават "офис-сътруднички" не са много в ред! Нормално момиче едва ли ще се хване на подобна обява, без предварително да разбере за какъв "офис" става въпрос и кой е "работодател".

Ама то не е важно опипвал ли ги е и мачкал ли им е ушите много, а дали помага. Ами така де ... това е нетрадиционна медицина.

Един въпрос само - Този защо се разхожда на свобода?

Хората на Цацаров имат по-важни задачи за решаване, а и чакат указания отгоре.

Нема ли кой да го утрепа тоя психопат най на края, де.... негава м.... де.....

Време е този най-после да го пратят за по- дългичко на топло в дранголника. Там ще го поопипат хубавичко мургавелите. Или пък може би първо трябва да мине през бараките на "Пещерско шосе". И дано след това му дойде акълът в главата

тоя пък толкова години не можа да събере 100 лева за проститутка, баси миндила

Чак ми се прииска да хвана да го поопипам... вЕрвам няма да има нищо против! Имам много елегантни и нежни ръце, ще му снема напрежението от шийните прешлени до края на живота му като инвалид.