Коментари - Взрив отнесе дома на директор на ВиК, той се чуди | dnes.dir.bg
назад

Взрив отнесе дома на директор на ВиК, той се чуди

Взрив е избухнал в 5,09 часа днес пред дома на управителя на "В и К" ООД-Враца Ангел Престойски. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Взрив отнесе дома на директор на ВиК, той се чуди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Otbiyte se i v Montana ! Dva pati navodniavat mazeto na doma mi ! Pisna mi ot nekadarnitzi . Shte vzema i az da zalagam bombi pod prozortzite na tia huni.

В Габрово цената на водата (чиста вода,отвеждане в канал и пречистване) с ДДС е 1,85лв.А идва (в по-голямата си част) гравитачно - от язовир в планината.А в язовира влиза безплатно !Защо е толкова скъпа тогава?

Спомням си един филм,там на някакъв от сорта на този му напълниха мерцедеса със съдържанието на една лайнарка.Като миролюбив човек бих предложил този ароматен вариант .

хей хора после минете и през Русе.

НАСАМ, НАРОДЕ!!!ЧАКАМЕ ВИ И В МИЗИЯ!!!МНООООООГО ИМА ЗА ГЪРМЕНЕ И ТУКА!!!ПУЦАЙТЕ!!!

Чакаме и в Сливен!!

Според мен са направили грешка тия.Трябвало е него да гръмнат а не къщата му

Сбъркали сте града-Тук в София има доста за гърмене!Като се започне с Вальо Топлото,Р.Овчаров,Р. идр.Доган и др.Мутри!Няма да ви стигнат патроните!Циганите затова бяха с брадви и лопати-повече жертви с по-малко пари!

Сигурен съм, че няма грешка, или ако има, то е с шефа на Енергото или Топлофикация. На мен от Софийска вода ми поискаха 100'000 за да ми прекарат водя, въпреки че са длъжни да доставят вода до всеки консуматор в София. Нямали свободни хора, за да го направят, но ако им дам тези пари щели да намерят.

какво се чуди тоя А кой ми сра в гащите Мисля че грешка нема

Чакаме ги и в Пловдив , дано е по -скоро

СБЪРКАЛИ СА ГО С ШЕФА НА ЕНЕРГОТО.

дотолкова обществото е болно,че освен че потърпевшия е пострадал,ами и обществото го осъжда,а престъпника е герой?????Когато пребият,убият или изнасилят някого/някоя пак те са си виновни,сигурно били го предизвикали????Болн сте,но като и вий пострадате от престъпници и обществото не съди престъпника,ами вас- ще оздравеете!Все пак не ви го пожелавам,останете си болни и плюйте,но има една германска поговорка:На каквото не съм се присмял,това не ме е сполетяло и е много вярна,затова не викайте дявола,че идва изневиделица!

жалки хора-жалка държава!!!Тоя който е хвърлил взрива най-малкото се нарича престъпник,ако не и терорист!!!Някак невиждам разлика между вас с коментарите и корумпираните полицаи,прокурори и съдии,които пускат престъпниците,те го правят за пари,а вие?Замислете се!Едва ли някой беден човечец,ощипан от Вик е хварлил взрива!

Не се радвайте толкова на тази бомба!!!!Подхвърлил я е този,който иска да застане на неговото място,а не от някой ужилен от ВиК!Или не са се разбрали за някоя далавера или просто му пречи ,за да си прави игричките!Борба за място под слънцето!А там да знаете какво слънце грее...........Напра си заслужава да гръмнеш някого!!!!!!!!

във враца 3 от 7 дни нема вода! тоя си е дигнал къща-палат във възрожденски стил, сигурно е заделял от закуски, не се и самнявам...

Не е зле и през Видин да минат.Итук има доста за гърмене

айдеее...почна сеее

аман от тиа техните гърмежи пречат ми да си събера ябълки за зимата!!!

nqma lo6o v tova koeto e stanalo.6to ne garmqt moq imot? ili na drug miran grajdanin.

в наше село си имаме един 'ангел' и него трябва да го гръмнат

Време е!Стига сме спали.Изцедиха ни от всякъде и искат още.Само от бомби и пушки може да разберат.Живеят си по мутренски,вилички,къ а на нас ............та.

I nashiq ot 3 godini krade ot zaplatite ni i mukne samo v partiini kasi ogladnqhme suvsem postoqnno ni krade ot zaplatite... GADNA BULGARIQ !!!

Брееееееееее, метнаха ги и управителите на ВиК вече

До ДОДО.Ами от тук започна и освиркването на Жан Виденов на един 1юни.

жалки хора-жалка държава!!!Тоя който е хвърлил взрива най-малкото се нарича престъпник,ако не и терорист!!!Някак невиждам разлика между вас с коментарите и корумпираните полицаи,прокурори и съдии,които пускат престъпниците,те го правят за пари,а вие?Замислете се!Едва ли някой беден човечец,ощипан от Вик е хварлил взрива!

Така е защото някои хора си въобразиха, че ВиК е на баща им....

можело да е грешка??да друг ги разправяй тея Престорийски........

ще гърмят и варненския

Браво - това е пътят ...

Водата не става за пиене, а за миене - не стига !!!

Метнаха ги шефовете на В и К - много се оядоха те бе

Следва сега във Варна

А казват, че няма гражданска война в БГ. Някой да е копирал българския модел за преходи? Пссс...! Модела е внесен от СССР, ипробван до 1979 върху икономиката, а след туй и в-у населението... На колко ли нации им са виновни само суша, земетресения, наводнения природни бедствия?

толкова са гадни от ВиК ... За да започнеш строителство са ти нужни съгласувания ... С ВиК е гавра. Връщат документацията за най-малката възможна грешка, има и технологичен срок (мисля че беше месец) за отстраняване на нередностите, след който коригираните документи отново са пред комисия... ние не стигнахме да ни връщат документацията заради препинателни знаци, платихме си, знам 4е е тъпо, но всеки иска да започне да строй заплануваното.... Ами Енергото? и там е същото... Рушветите са с много нули!!! Гадове мръсни!

веднага да продължат и в София със Софийска вода

Стар виц: Звъни един и пита-Топлофикация ли е? Отговарят- Не, ВиК. И на вас да ви еба майката

крайно време бе доста открадна и го раздаваше важно ,да си мислят партийните другари дето го издигнаха ,другия път може и да не му простят

КОГА ЩЕ ГИ ГЪРМИТЕ ПРИ НАС

а във варна кога ще ги гърмят

Как може ??? Срамота на този хубав човек да му направят такова нещо !!! Голяма грешка. Да не се повтаря.

скоро и в други градове

АБЕ ВРАЦА МАИ НЕЩО СИ ГО ЗАКЪРШИЛ.СЛЕДВАЩО ДЕИСТВИЕ Е ГУШКАНЕТО НА БУКЕТА,АИДЕ ЧАКАИ СЪС ЗДРАВЕ.

Това ми хареса. В града в който живея водата идва от язовир от живково време , не става за пиене и струва 1,60. Бившия шев живее в мутренска къща. На никой не пу идва на ум за пречиствателна станция. Каквото повикало...

Тия от виК са като теца надписват сметки и са монополисти .Само бои ше ги оправи тех :))

яааа, виж ти - възмездие ;) като нема правосъдие, направо възмездие, нали?

Добре ги започнахте, ама защо от Враца? На София какво й е по-лошото? Вальо Топлото, Дългия (или високия ли беше ..?) Инкасатор, Шушулов, Мушмулов, разните изравнители на сметки и цялата плеяда от тунеядци-крадци. С какво те са по-малко достойни от този врачански водопойник ?

Със съна на Престойски бяхме съученици едно време :)

Със съна на Престойски бяхме съученици едно време :)

Като не вдигат заплатите шефовете на ВиК