Коментари - Хванаха съдебен лекар, поискал подкуп за труп | dnes.dir.bg
назад

Хванаха съдебен лекар, поискал подкуп за труп

Служители на пловдивския сектор за борба с организираната хванаха съдебен лекар с подкуп от 500 лева. Докторът Емил Бъчварове искал парите от траурна агенция за мъртъв пациент.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха съдебен лекар, поискал подкуп за труп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решение 214/22.05.2008 г. на Пловдивски окръжен съд по НАХД 9/2008 гПризнава обв. Емил Николов Бъчваровза НЕВИНЕНОПРАВДАВА по повдигнатото му обвинение за извършено престъпление. Решение 80/13.05.2009 г на Апелативен съд гр. Пловдив наказателен състав по ВНОХД 455/2008 г.потвърждава решение 214/22.05.2008 г. по НАХД-9/2008 г. на Пловдивски окръжен съд. Решение 573/19.04.2011 г. на ПОС V гр.с-в по гр.д. 1032/2010 греши ОСЪЖДА Прокуратурата на Р.Българияи Министерство на вътрешните работисолидарно да заплатят на Емил Николов Бъчваровсума в размер наобезщетение за неимуществени вреди. Решение 437/29.09.2011 г. на ПАС по въззивно гр.дело 699/2011 гРЕШИ: потвърждава решение 573/19.04.2011 г. постановено по гр.д. 1032/2010 г. по описа на ПОС. В ИМЕТО НА НАРОДАПЛОВДИВСКИ РАЙОНЕН СЪД23.11.2010 гНЧХД 5126/2010 г. ПРИСЪДИ: ПРИЗНАВА подсъдимите Красимир Михайлов Крачунови Елена Всеволодовна Сухаревскаяза ВИНОВНИ в това, че в съучастие като съизвършители и при условията на продължаващо престъпление в периода 10.08.2007 г. 3-.11.2007 г. са преписали на Емил Николов Бъчваров извършването на престъпление по чл.225б, ал.1 от НК престъпление по чл.147 ал.1 във вр. Чл.26, ал.1 от НКНАЛАГА на всеки от тях административно наказание ГЛОБА от по 2500 лв

Дочух, че д-р Бъчваров бил оправдан. И не само това ами осъдил прокуратурата и МВР. Осъдил и погребалната агенция, дето му подхвърлили пари в службата. Само се питам, щом това е така кой ги е накарал, т.е. кой ги е използвал в схемата за дискредитиране на доктора. Дочух, че доктора имал доста врагове. Вярно ли е, че сред тях били доц. Иван дойчинов и доц. Мария Грозева?

Що не се поинтересувате как завърши делото, будни граждани!

Поздрави и успех на др.Бъчваров.Тъй като нямам възможност да му го пожелая лично,разчитам да го прочете тук.Надявам се да се е отърсил от всичко случило се и да е намерил нужната поткрепа от хората на които държи.Това което не ни убива ни прави по силни.Успех!

Наказателно-админист характер дело 9/2008 на Пловдивски окръжен съд приключи с присъда невинен. Съдът много внимателно и задълбочено разгледа всички факти, обстоятелства и свидетелски показания, което затвърди у мен убеждението, че в България единствената институция на ниво това е Съдът. Какво се установи по безспорен начин? Още преди да дойде в болницата и се срещне с мен Красимир Крачунов е взел пари от близките за балсамация на трупа на пострадалия руснак, отишъл в БОП и написал жалба против мен без да сме се говорили. Той и сценаристите на целия този заговор не са знаели, че междувременно съм уведомил ръководството на болницата за предстояща балсамация и нейното заплащане в касата, и че сме направили писмено запитване до Министерство на здравеопазването. След като са разбрали са минали на варианта подхвърляне на 500 лв в кабинета. Ей, сценариста на постановката, ами ако аз бях сложил тези 500 лв в джоба нали болницата щеше да ми търси 1200 лв, колкото струва балсамацията. И трябваше да спестявам от заплата от 164 лв на месец, за да ги довнеса. Отначало се чудех защо разследващите органи не могат да видят истината. По-късно разбрах, че това съвсем не е така. ТЕ НЕ ИСКАХА ДА ВИДЯТ ИСТИНАТА. За такива като тях е по-лесно да тикнат в ареста някой лекар набеден за жълти стотинки, като лицево-челюстния хирург мой съименник от ВМА с 50 лв/ами с толкова пари на зъболекар не можеш да отидеш/, отколкото да се разправят с истинските виновници за източването на милиони евро от европейските фондове. И много ясно - преследването на истински корумпирани политици и бизнесмени никак не е здравословно. И обратно - репресията върху невинни и беззащитни лекари се поощрява с награди. Сега разбрахте ли защо спряха парите от Европейския съюз? Не? За тези дето още не са разбрали - заради неефективна борба с корупцията. И ако има някой, който все още се съмнява в моята невинност най-искрено му пожелавам да попадне в подобна ситуация и да успее да докаже пред Съда своята невинност. А на сценаристите на този заговор срещу мен ще припомня онзи закон от физиката, който все още е в сила и гласи, че на всяко действие има равно по големина и противополжно по посока противодействие. На този удар аз издържах и нямам намерение да напускам. Сега очаквам да ме ликвидират. Ще попита някой кой има интерес от това. Ние съдебните лекари сме най-мръсното племе. Отъркани сме в репресивните органи и обичаме да си правим номера чрез тях. Кой друг е способен на такава подлост!? Атаката идва от колеги, чиито имена ще обявя по-късно.

В Бургаската болница д-р Стоева патоанатом прави всяка година страхотна пачка от траурни агенции, особенно лятото при починали чужденци, без никои да и иска обяснение за това.Къде е бургаската прокуратура.

Много ми се иска да направя изявление пред медиите, но ми обясниха, че засега трябва да мълча. Невинен съм, но на кого му пука. Изнесеното от медиите няма нищо общо с това, което беше предмет на спора. Съжалявам, но нямам право да кажа нищо повече. Само това, че НЯМАМ СЕСТРА!!! Някой ден истината ще излезе наяве. Дали тогава ще има такъв интерес?

Познавам доктора много е добър. Мисля ,че някой го е натопил или е имал причина да го направи.В медиите нещата са много пресилени .Желая му успех.

Българските лекари са срам за професията.

За 500 лв. 3 дни затвор, а за милиарди никой не лежи... Още малко и ще ни пращат в затвора за пътуване в трамвая без билет...

ако съдебните , инфекционистите , педиатрите , психиатрите и прочие сган , на която ВИЕ , пациетни не бутате рушвети , не намерят начини за доп. доходи , тези специалисти просто ще изчезнат . Или им увеличете доходите , или когато ви потрябват нема да ги има . Ама вие , долни животни , когато имате нужда от операция сами бутате пачки в ръцете на хирурзите , нали ?

Ей, тъпите журналисти, я не се чудете какво да пишите - има по-важни неща в момента/ мангалите /, не отклонявайте вниманието на хората с глупости.

ако съдебните , инфекционистите , педиатрите , психиатрите и прочие сган , на която ВИЕ , пациетни не бутате рушвети , не намерят начини за доп. доходи , тези специалисти просто ще изчезнат . Или им увеличете доходите , или когато ви потрябват нема да ги има . Ама вие , долни животни , когато имате нужда от операция сами бутате пачки в ръцете на хирурзите , нали ?

Този нещастник веднага арестуваха,а Максим Стависки уби човек,караше кола пиян и какво стана всъщност?къде е убиеца!?

А ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ ГРОБАРЯ С КОЛКО Е ОДРАЛ ОПЕЧАЛЕНИТЕ ЗА УСЛАГАТА!

А тоя долен мародер-погребалния- ли пари е смъкнал неоправдано от опечалените?

Ей срамото та тези лекари взеха да искат подкуп и за починали хора камо ли за живи. А сега този го затворете да се научат всички безсрамници. Тези само знаят да реват а хората хем гладуват хем ще умират защото нямат пари да се откупят.

bravo

Има и доста свестни лекари, за които медицината е не само рофесия, но и призвание!

ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА И ОТ ТРУПОВЕ ДА ПРАВЯТ ПАРИ ЕТО ТОВА Е БГ

Тоя лекар с кеф да го вкараш в хладилната камера.

как може да искаш пари от мутри от тях пари не се взема плащат си пазят ги

браво,номер 1 са наште лекари!

крачунов, собственика на погребалната агенция е един долнопробен мишкар.навремето беше задържан в стара загора след като открадна труп от там. беше закопчан за парното и ревеше като магаре. негови работнищи са принуждавани да теглят заеми и след като той вземе парите-просто ги изгонва.в софия го палиха, в пловдив го палиха, в бургас го гърмяха-но явно това жалко говедо някой го чадъросва. жалко животно

Сега става ли ясно защо голяма част от народонаселението не подкрепя лекарите в протестите им за по-големи заплати!И по 2000 лв. да им дадат-пак ще рекетират хората.

Това е ужасна работа! Да не говорим колко ниско са платени съдебните лекари, защото познавам такива! Какви гадости ли не виждат. То и затова много от тях се алкохолизират.