Пробиват резервоари и гуми на коли в Русе

Неизвестен апаш е пробил резервоарите и източил горивото на две коли в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Пробиват резервоари и гуми на коли в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се дърлете за правописа на писачите,важно е същността на написаното.Връщат се явления и действия от ранните мутренски времена на т.н.преход,характеризиращи се голямата бедност,мизерия и водени от дързост и наглост-гориво,гуми,акумулатори,чистачкиСега уж сме ЕС страна пък пак същото,що така.......?

Същността е важна. Но не по-малко важен е правописът. Неграмотно написаната статия се компрометира сама себе си. Т.е. нещо, написано от неграмотен, всява съмнение за достоверността си. А ако е статия-анализ - тогава просто предизвиква смях. Правописът е изключително важен! Само неграмотен човек би го омаловажил!

Ами зашото Ив-е , при вас в БГ остана лошия "матрял", колкото и гадно да звучи - така е. ЕС е виновен единствено затова ,че дръпна добрия "матрял " (както казваше вожда от Правец) !

вече са го казали, но не може ли да си научите "журналистите" поне програмата за правопис на Word да ползват и да четат, преди да натиснат - публикувай? "пробиват губи..." На собственицете не им е смешно, но вие ставате смешни!

Хайде на бас, че редактора е нелепа и неграмотна пенсия , без осигуровки и работеща за 150 лева. сериозно ви говоря - такива неща съм виждал из разни редакции...

Аз им го бях писал преди месец ама те явно не се интересуват че вече и ние знаем че там работят като за 20лв. на месец. Не за 120, не за 200.

Изгубени в превода що е гуБа и гума.

Такае. Някой гуми губи.

Не е губи, а Гоби- пустинята Гоби, от където е умния драскач тук.

И гуБи! И БуБи! Всичко се пука, ние не.