Край на тапата на ”Черни връх” при Хладилника

Движението по бул. “Черни връх“ в София, в участъка от ул. “Сребърна“ до ул. “Филип Кутев“, е възстановено от днес.

Обратно в новината

Коментари - Край на тапата на ”Черни връх” при Хладилника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не обясниха защо тази метростанция не я направиха заедно с предходните?

гОлем край ... А светофара на кръстовището на бул.Черни връх и ул.Ф.Кутев кой ще пусне. То може захар да вдигнеш ,докато минеш. Трябва от сутринта да се ядосва човек. Направено-недоправено...българска работа,скапана !

БРАВО, ДАНЧЕ!

Как край на тапата бе?!?!? Днес задръстванията бяха още по-големи!

абе напъва се още да остане в кметското кресло учителката по руски,защото сладко топло и доходно е в него, а ние глупаците да си трошиме таратайките по пропадналите "нови " булеварди,да гълтаме праха и да се радваме че са ни отпуснали и този гратис и да мълчиме че ще видиме ние ако много искаме !!!!

Между другото: продължението на А.Малинов,срещу ХИТ в Младост вече е започнало да пропада. Да видим това кръстовище до кога ще издържи!

оказва се , че няма гражданско общество - никой не реагира на това,че го мачкат,тормозят,манипулират,създават му проблеми и никаква реакция или задаване на въпроса защо и до кога. Абе диво племе и това си е .

17.15 часа - светофарите не работят,няма регулировчик,всички автобуси се бутат по улица филип кутев, а не минават по асфалтирания черни връх,колите не могат да минават - чакал съм от пожарната до булеварда 25 минути в отсечка 100 метра -фандъкова,защо така и до кога ?????????

Неможете да си представите какъв ад е на кръстовището бул Черни връх- ул Ф. Кутев и Т. Каблешков.Три ленти посока околовръстното и една обратно.Автобусите не могат да завият към центъра.Нещо страшно е!

Коя е северна, коя южна част на бул. "Черни връх"?

Компас нямаш ли? Ако нямаш, гледаш дърветата и камъните. Мъхът расте от северната страна.

Днес минах оттам. Едни колони от автомобили се наредили и чакат да минат през кръстовището, а слънцето жули ли жули. Не е тапа, а нещо по-страшно. Хубава работа ама несвършена докрай, с една дума "булгаристанска".

И защо не го направиха на две нива това натоварено кръстовище бе?! Толкоз копаха там, все можеше да съчетаят нещата и да направят поне по един тунел за посоката от/към центъра!

кръгово

Щото Фандъка усвоява предизборно. Иначе проект има. Остава за усвояване за следващия програмен прозорец...

Само ти остана да духаш .... супата!!

Е а дано, нали става въпрос за мола на дикуф, е няма значение, а дано.

"В южната част на бул. "Черни връх" - към Околовръстния път, движението ще се извършва в три ленти в посока." Да разбирам ли, че за една нощ бул. "Черни връх", между "Сребърна" и "Околовръстното" е станал ШЕСТ лентов. Защото снощи като минах от там, все още си бяха по ЕДНА лента в посока.

Чети внимателно: това приключва юни 2016...;)

"Във връзка с това се променя временната организация на движение в участъка. В южната част на бул. "Черни връх"..." Ясно е това. Но виж как е написано.

тапата сега е още по-голяма, заради смотания светофар който никой не го е помислил на колко секунди да бъде. В 8 колоната стигаше до околовръстното