Съветник от БСП дава Фандъкова на прокурор

Общинският съветник от БСП в София Николай Белалов ще подаде сигнал в прокуратурата срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова за безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Съветник от БСП дава Фандъкова на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборите започнаха и борбата за София е огромна. Това е цялата работа.

Боже, колко червени тролове, Боже! Няма ли за вас някаква достойна работа или сте толкова прости, мързеливи и некадърни, че ставате само за натискане на минусчета и за плюене на всичко и всички, които са постигнали нещо в живота си, включително и за промяната на София като столица.

И от трите по нещо вярно има... 1. Не искаме да "натоварваме" честните частни застрахователи с допълнителни разходи за обезщетения. Нищо, че те по този начин се обогатяват за обща сметка. Карай - общината плаща!; 2. Всичко що строи държавата и общината е скъпо и прескъпо - нищо че е некачествено и с просрочия; 3. Хех! Познатият кадрови проблем... че те служителите се назначават с връзки и с тест за лоялност към тоя дето те е уредил... да не би да ги назначават с конкурс за знания и умения...

ТО ИДВАТ ИЗБОРИ- И РАЗНИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ С КАКВО ЛИ НЕ- НО ИСТИНАТА Е ТВЪРДЕ БОЛЕЗНЕНА ЗА ТЕЗИ ДЕТО ПЛУЯТ ПО КМЕТИЦАТА- ТЪРСЯТ И ПОД ВОЛА-ТЕЛЕ....ИСКАМЕ Я ОТНОВО НАЧЕЛО- ТА ДА ВИДИМ СОФИЯ КАКВАТО ЗАСЛУЖАВАМЕ- А НЕ ОБРАНА-ДО ШУШКА!!!!

Считам всяка критика за конструктивна и предизвикваща стягане в общинската власт, това е всъщност работата на опозицията, ако липсва тогава е обезпокоително, а дали има основание е тема на съдебната система, аз лично, меко казано не съм въодушевен от управлението в София, редица важни проблеми са буквално изоставени на самотек, като кучетата, Циганските гета и каруците, изключително слабия общински контрол във всички сфери и слабата координация с останалите институции като СДВР и фирми като Софийска вода и подобни, нанасящи огромни поражения на столичната инфраструктура, а иначе яко се усвояват средства от което има и видими резултати, друга е темата колко ефективно.

Да оставим настрана кой какъв е комунист, антикомунист и т.н. Злоупотребите с тези ремонти са огромни. Погледнете само ЕВТИНИТЕ МАТЕРИАЛИ, които се влагат. Витошка беше застлана с турски плочки, които турците си слагат по селата. В момента тече ремонт около НДК. Изхвърлят се скъпи гранитни плочи и се подготвя замяна с евтини бетонни, които едва ли ще изкарат 2-3 г. Централната част на София е лицето на България. Не ни трябва просто ремонт, а нещо, което да остане за поколения напред.

Те затова и японците напуснаха строежа на метрото

Здравствуйте наша Йорданка, винаги мила засмяна, ние Ви очакваме във клас, във клас. Припев: ...............

Ей червените хиени видяха някой който си върши работата и дай да го омажем с лайна.

Г-н Белалов е жалко бесепарско креатурче, което няма един нормален работен ден и не е създал и един лев за тази държава, анонимник от задните редици на Партията закрилница. Най-голямите му професионални изяви са "дрънкане на глупости, постоянно присъствие във всякакви протестни масовки, в т.ч. и на майките в парламента, дирижирано оплюване на хора противостоящи на БПС". Е, другари от БКП/БСП, време е да смените и да пенсионирате щатните си поплювковци, на които ние нормално работещите хора изработихме възнагражденията!

в столична община работят калинки- тъпи и некадърни като вождовете си.

софия има добър кмет които направи много за града.тия хипотези са пълна глупост.защо не е сигнализирал на фандъкова?това се отнася за цялото общинско имущество което е застраховано а не само до спирки.и много лесно се размахват листа хартия след като някои друг е свършил работата която е много по тежка от листата хартия.според мен комунистите започват воина срещу фандъкова и това са първите изстрели.ще има още ''костинбродски истории''.все пак някои е забелязал:след като алексеи петров,доган,станишев,мая и бареков изчезнаха по различни причини в българия стана по спокоино.

Абе кога ще се разчистат руските лайна от София и ще се сменят имената на улиците, които са кръстени на руски лайнари, кога бе Фандъкова. Внимавай избори идват.

А бе г-н общински съветник БСП, аз лично гласувах за теб, но нито веднъж не дойде в приемната да се срещнеш с гражданите, да чуеш проблемите им, камо ли да решиш някой проблем. Или може би ще трябва бързо и на теб един сигнал до прокуратурата да се подаде, сигурно ще се намери нещо за което трябва да отговаряш пред закона не мислиш ли.

А бе комуняги,сутрин си нямате друга работа и пишете глупости!!!Не бяхте ли сутрн в кенефа??

Белалов, а 90 милиона лева харизани от общинско дружество - "Топлофикация София" на Корпоративна Търговска Банка?!?!?! Кой е Принципал на "Топлофикация София", не е ли Столичния Кмет?!?!?!

Столична община харчи десетки милиони за инфраструктура при завишени цени за разходите. Това стана ясно на всеки здравомислещ гражданин. Но затова сте виновни и всички съветници които когато ви е удобни си мълчите

Фандъкова е параван,усмихнат, с френско р, но отзад съвсем други хора управляват. А нейната роля е да и се радваме Тя е заместник на Борисов и заедно с Цецо правят всички неща, за които псуваме.

По-добър кмет София не е имала от 70 години. Тоя да се скрие.

И аз бих я дал, че като ремонтира т.нар. пл. "Руски паметник" не махна руското лайно от там.

и слага турски паметник

Не, ще сложим Български резак смотан.

Другарю комунист-вашият прост мозък друго не може да измисли .Ще пиете една студена вода на първи тур !Да ви е сладко!

Щетите могат да се покриват от застраховката Гражданска отговорност!

По-добър стопанин в най-новата си история София не е имала. Срам за подобни политически постъпки.

И трите, и трите......!

Човека е доста прав за жалост, темата трябва да се следи с интерес