Полицията засилва охраната по Южното Черноморие

Полицията засилва охраната по пътищата, водещи до границата ни с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Полицията засилва охраната по Южното Черноморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

охраняват казвате,но като наближи някаква гемия или сал или каквото е там препълнено ,какво правят охранителите?Връщат ли ги обратно или ги приемат и ги обгрижват .Аз разбирам да охраняват ,но да не дават пиле да прехвръкне и намлеците да се връщат обратно.Пишета конкретно.Дрън,дрън не става ясно.

Пише се "намаляват скоростта", а не "намàлят скоростта". Научете се да пишете и говорите правилно.

Точно в горе успоменатите населени места,са частните морски вили на олегарсите ни,не говоря за хотелите им,а за личните им вили от където си управляват хотелите по време на сезона. Пълно е с частни охранители но не се чувстсват сигурни. Та на държавни разноски ще ги пазят,поне три държавни служби. А ние овцете ,да ядеме трева/или пасти/. Кого заблуждавате бе? Точно на тази територия от Турска страна ,и пиле не може да прехвръкне.

снимката показва турската страна, защо ли? може би защото българската е в окаяно състояние и не е за показване и гледане.

Излез на твоята тераса и пробвай да снимаш пак твоята тераса.

Ти си човек с ниско национално самочувствие. Аз бях на границата на Резово в края на м Август 2015, т.е. преди няколко дни и българската страна изглежда великолепно ! Недей да плюеш по България ! Отиди в турското село и виж каква мизерия се шири там.

Днес до Царево бяха арестували един бус.

ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ ! ЖЕСТОКИ МЕРКИ , ТРЯБВА ДА СЕ СПИРАТ И ЛЕКИТЕ АВТОМОБИЛИ !