Дончева издига 33-годишен за кмет на Бургас

Партията на Татяна Дончева „Движение 21“ издигна Аргир Гилмановски за кмет на община Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Дончева издига 33-годишен за кмет на Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България докато не се проведе ЛУСТРАЦИЯ ще се строи на песъчлива основа. Едни и същи Мултигруп маймуни ни баламосват 25 години. По-нагли и по-безочливи няма от комунистическите утрепки.

засякох го да виси по лекарските кабинети.след 12 години преяждане...

До 54 Ти си ненормален бе дуре.Я ходи се поразходи или......

Дуре ще викаш на баща си ,а промития мозък си ти!

Бургас от най добрият град за живене , се превърна в най разкопаният град в БГ.Ремонт на ремонта и отново ремонт."Ботева" с нова настилка ,бордюри и нови тротоари преди 2,3 год. разкопаха от "Сан Стефано" до гарата за полагане на кабели.Що за КАЛИНКИ проектират инфраструктората на Бургас.Работното време на стоителните фирми е това на администрацията на общината /от8 до 17 ч/ събота и неделя почиват.Приказката "ДЕН ГОДИНА ХРАНИ" за Бургаските строители не важи.С този темп разкопките до гарата ще продължат до края на годината.

Бургас никога не е бил толкова зле както в момента.Който и да дойде трудно ще направи нещо.

Ти вярваш ли си, като ги пишеш тези глупости?!

Аз потвърждавам че е зле, всички са пълни некадърници и не знаят и не могат да управляват. Затвор ще им е млако и едва ли има един който да е на управленческа позиция и да я заслужава!

Можете да си изберете Евгени Мосинов (БСП) и тогава отпишете града изцяло

След закона "Ванко 1" ще има Закон :Аргир 2". А Плевенският любител на шадравани казваше нещо ....за тишината на спалнята на Дончева :)

Татяна Дончева много се изложи, първо си проверявай хората, тогава гласувай доверие, ти поне имаш опит от БКП,БСП доста години яде хляб от там .

Чудесен избор няма що.Ако такива "специалисти" управляват града бъдете сигурни че, асфалта положен от Николов ще се изрови и продаде за 2-ра употреба, а фонтанити веднага за желязо.Терминал 2 е все по-близо...

качеството и бързината на строене е такова че ако живея в 19 век бих предпочел да е всичко от киреч и пак щеше да е 3 пъти по-здраво и хубаво за 4 пъти по-малко време.

Браво дончева,33г.но доказан крадец.Такива кадри търсим ние от бсп.По нашия път да вървят.пълен провал си устатнице.Скоро никой няма да си спомня за теб"защитнице на правдата"

Дончева, съжалявам за теб, подбирай си членската маса, особено когато става въпрос за такива позиции като кандидат за кмет .

Пази боже сляпо да прогледа, ако такива личности ще ни управляват Бургас загива

Коя е тая калдаринка, коя е тази Нейна партия, кой е този кандидат-кмет? Какви политики изповядват и каква ценностна система имат? Стига фалшификати!!!

Щом толкова те интересува, че провери, де. Иди,чуй какво ще каже човекът, питай каквото те интересува, анализирай информацията и тогава реши, дали е калдаринка или не.

И какви са шансовете на тоя бракониер? И как да подобрим бизнес средата- да ги пуснем в Странджата да режат дърва на воля?

Че те и сега си секат! Някой "природозащитник" да ги е спрял? Смеят ли?

Никой в Бургас няма шанс - старият кмет Николов ще спечели още на първия тур.

Така ще стане за съжаление, понеже бургазлии не виждат по далеч от носовете си.

Защо "за съжаление"? През последните години Бургас просто се преобрази като град в положителна насока. След толкова години на циклене на едно място и липса на всякакво развитие.

Стария крадец и мошенник искаш да кажеш