Коментари - Попиват с трици 800-метровото нефтено петно край Галата | dnes.dir.bg
назад

Попиват с трици 800-метровото нефтено петно край Галата

Нефтеният разлив, който се появи в събота край нос Галата, е намален 10 пъти. Пристанище Варна е временно затворено.

Обратно в новината

Коментари - Попиват с трици 800-метровото нефтено петно край Галата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плажът на х. Романтика в действителност е едно прекрасно кътче. Хижата също е много приятно място. Добре е да се знае,че при западен вятър цялата нечистотия от езерото и след това от пристанищете минава отам. Дъното се покрива с тиня, фекалии и други нечистотии, водата е лепкава и човек го е гнус да се къпе. В последните години на Галата ходят т.нар. бунтари, има и много нудисти, които се препичат по камънаците в сападната част на плажа, тъй като мястото не е предпочитано от масата народ. В крайна сметка проблемът е известен от години, виждал съм и по-големи петна от мазут да се стелят по крайбрежието, ама защо чак сега почна да се шуми?

Има проблем-решете го,но с трици-това да не е най-новото в почистването на нефтени петна, за което сьм пропуснала да прочета

КОРУПЦИЯТА Е СЪЗДАЛА БЪЛГАРИЯ !!!

петното е от военните кораби , но администрацията ни е ръководена от София и се е навела така , защото има частни интереси и се правят ,че не виждат петното откого и защо е направено.

С ТРИЦИ МАЙМУНИ ЩЕ ЛОВЯТ! НЯМА ДА СТАНЕ.......

Пак се дадоха едни пари да се прикрие виновния! Единствените претоварни операции на мазут бяха преди няколко дни на пристанище Петрол, ама Морска Администрация крие замърсителя....

Милото ми...я му посъветвайте къде да ги складира тия пусти чували...Тъпан!!!

къде са нефтосъбирачите? било много тънко петното?! пак ли сме назад с технологиите? той дето го е направил е за ..... , но и тези Гражданска защита и специалисти от ИА Морска администрация не са за изспускане: голямо петно - трудно се събира, обгражда и т.н. , пък ако е малко -не може да се събере. -:( между другото: преди година на Дружба от каналите на хотелите в Св. Илия се лееха едни ..., не ти е работа. Направиха ли си там канализация тези бедни, бедни хорица ?

Петното е Андрей Марков. Чакаме да ни обясни кога ще има криза. И да не забрави да си вземе заплатата, която ние му я плащаме. Невежи некадърници.

какво значи няма опасност от екологична криза? всъщност тя отдавна е налице... с всичката помия, която се излива в реките и морето - тъжна и безнадеждна картинка... е, този път поне са го забелязали, но кой ще го изчисти? парите от глобата на Михаля ли (не е въпрос:)...

Точно утре смятах там да ходя на плаж добре ,че прочетох новината :(. Предвид колосалната мръсотия на Варненския плаж Галата беше добро решение за плаж, но поне до края на сезона няма начин да се ходи там.

Elate hiliadi turisti. Predlagame vi fekalna morska voda sas maslo i nafta za raznoobrazie. Nosete si neoprenovo vodolazno obleklo, ako darzite da ste chisti. Marsotia do shia e nashiat mutrenski deviz.

Черно море е вече най-замърсеното море в Европа. който си въобразява да инвестира там може да е сигурен че до 5 години инвестициите ще са просто нулеви. Нормалните хора от западната част на кълбото вече са се се усетили и бщгат и то с бързи темпове. Цените са надути и скоро ще се сринат. Черноморци дръжте се, срив идва с пълна сила.

Северно от яхтеното пристанище на Златни пясъци втора седмица във водата има боклуци от кухненски отпадъци гарнирани с човешки лайненца няма майтап бе пречиствателната станция е малко по на юг ама някое заведение май не се е вързало към нея. И се получава голяма атракция за туристите .

Ако никой не е обявил авария може да се тълкува и като тероризъм. Води ли се следствие ? Ако някой зарази питейната вода на един град пак ли ще говорим за беглец и неизвестен ?

zatova se nari4a 4erno more

пука ми-аз вече си продадох имотеца,след мен и потоп!

Най мръсното море в света.Добре дошли на всички инвеститори на нашето иначе прекресно в миналото черноморие.

Петното е от военен кораб на Нато , които редовно замърсяват .Особено френските регати.Руските военни кораби никога не биха посмели.

На Палячото нищо и никога няма да му е ясно защото е марионетка.(познайте на кого) Писна ми от простотия в BG.

Виновен е Костов СДС и комунистическата нафия а и атака а също и бат Бойко

Samo za sravnenie.Amerikansk pristanishte.Vali dajd.Dajdovnata voda se sticha ot koraba zad bord.Koraba sveti ot chistota.Vajetata na kranovete obache sa gresirani.Okolo koraba trudno zabelejim film.Nqkiy ot dokerite se e obadil.Edva se ottarvahme.Dokato ustanovqt,che e ot vajetata....Dajdat vali,a nie izpompvame vodata ot dajda v nash balasten tank,za da ne otide zad bord.Vece globata e milioni dolari,ne hilqdi.Bez da se broi zatvor za kapitana ili shefa.Edin ot dvamata gori.

Пристанището е пълно с наши и чужди военни кораби, а тях никой не ги проверява. То и по закон никой няма право да извършва проверка на военните. Това е истината- да не се оправдават с напуснал кораб, защото в случая няма беглец.

Още няколко кораба да се изпикаят и плажовете може да затварят.

в нормалните държави тези разливи се проследяват със спъник и те заковават на място и няма оттърване..глобите са колосални но в БГ може да си изхвърляш на воля...

в нормалните държави тези разливи се проследяват със спъник и те заковават на място и няма оттърване..глобите са колосални но в БГ може да си изхвърляш на воля...

Българското Черноморие .... има ли го още ????

Ако петното е от руски кораб - О.К.На тях сме готови дори и гъ.а си да подложим. Позор !

Това са тренировки за експлоатацията на нефтопровода.

Няма логика..Ако ще се иъхвърлят боклуци не и пред самия вход на порта.да не ги мислите за глупаци та се надявате да е някой рано напуснал.

За момента не е ясно дали има опастност от екологична криза, обясни изпълняващият длъжността директор на областната Гражданска защита Андрей Марков. Спокойно Андрей, , няма криза.... Ха така, обяснявай ни, щот ние сме от Марс.

Чакайте да направят петролопровода....

в нормалните държави тези разливи се проследяват със спъник и те заковават на място и няма оттърване..глобите са колосални но в БГ може да си изхвърляш на воля...