Коментари - Прокурор ще връща 4500 дка, дадени в повече на Симеон | dnes.dir.bg
назад

Прокурор ще връща 4500 дка, дадени в повече на Симеон

До месец прокуратурата планира да заведе дело пред Районния съд за обявяване за нищожни на 2 решения, с които поземлената комисия в Самоков е върнала в повече 4 500 дка гори на бившия премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор ще връща 4500 дка, дадени в повече на Симеон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tshovekat ne e vinove: poiskal si, dali sa mu gi, vsel si gi e ! Thats life !

Нямало да ги съдят, защото било по немарливост.Кога ще се разбере, че у нас причина за батака е този български феномен, тук тя е част от манталитета и не се брои за нищо.Нима младото момиче във Варна не е жертва именно на немара.И какво,5000 лв глоба.

Ако мислите че царчето сам ще яде тая баница жестоко се лъжете!!!

НЕ ВЯРВАМ. ТОВА СА КОЬРФИШЕЦИ. ПЛАШАТ ГО ЗА ДА СЛУША ДПС И БСП

Гиди дърта шушумига! Да връща всичката българска земя!!!

az pochti nishto ne razbiram, no ctruva mi ce, che cam chuvala, che nemoje da ce vrashtat poveche ot 200 dka, neznaia dali e taka.ako e taka zashto vinagi triabva da ima izkluchenia i to vce po varxovete.E, vbichki chuxme , che toi e jivial i bez tiax,ami 'drugarche milo',procto prodalji da jiveesh i bez tiax, ne vzimai tova, koeto ne e kupuvano cac cobctveni pari.....

Дали пък Сакса не настъпа с нещо опашката на змията ДПС?

да се иска отговорност от председалетеля и членовете на поземлената комисия....те са вътре в игрите и занети ли как разиграват хората???страшно...и ги унижават...а този мадридски мошеник са дали земите защото са разчитали и разчитат на оставане на работа това е и да просдължат корупционните си неща там на място да не им секне гювечът с министъра и доган....доста дълга верига.. но еддин тук е прав....има подписи има карти какво толкова ще сравняват прокурорите.....

Някои се самоъабравят като се бъркат с понятията държавен донд,държавно иму6тество с лично такова.Или ъакупени имоти с държавни пари..За справка случая BAWAG-Austria.

На мен не ми е ясно, първо защо му бяха дадени имоти, които са собственост на държавата, тъй като интендатството е на издръжка на хазната и не може същото това интендатство да купува със средства на държавата /разбирай народа/ имоти на лице, което не се е бръкнало в собствения джоб за да плати със съобствени средства... Но ако се замислиме малко повече, ще се окаже, че пак разни хора с лични интереси са направили така, че имотите да му бъдат върнати, а той преди да се върне в България каза, че няма претенций към имоти на баща ме.... А има и още нещо, което се коментираше, но само частично, какво движение е НДСВ, което претендира за демократичност, а на конгреса му видяхте, че пак г-н Сакскубурготски диктува какво да се прави, а един бивш финансов министър на който брат му притежава имоти на морето, които е интересно с какви средства са финансирани и защо има някакви офшорки, чрез които пак не влизат в България... А за бившия премиер има още един въпрос, как Краус ...., където е принц Кирил успяха да консултират и продължават да го правят нашите митници... Съгласен съм с мнението на по-горе пишещия, че когато в конституцията има член за лично облагодетествуване на висш държавен чиновник, редно е да минава по бързата процедура, а също и на лицата, които са му съдеиствали... В противен случай ние си констатираме/приказк за кервана.../, а те си се облагодетелствуват както си знаят.... Несъгласи обаче е все пак мнение...

EEe,kakvo pak sega 4500dk v sravnenie s ostanaloto?Toi ne e Car na BG,za da si vzema imoti na carskoto intendanstvoto.Trai narode,trai!!

Как така ще ги връща? На кого ще ги връща? Човекът що път измина от Испания и що борби води да си вземе имотите. Ония пък сега ще му ги взима. Какво са 4 500 декара бе?

ХАЙДЕ ДЕ ! САМО ТОЛКОВА ЛИ! АМИ ДРУГИТЕ ДЕКАРИ И ИМОТИ ? БЕДНИ МИ НАРОДЕ ИЗБОРИ ИДВАТ, ПАК ПАРТИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА

Симеончо марш от България лъжлив швабин!!!

Ще ги върна. Вервайте ми. Кога чумата върне умрелите.

Monarho-komunistat i psevdo car sluzi edinstveno na alchnostta si. Sram i pozor za nego, petniasht imeto na bashta si car Boris, koito ne e lamtial za imoti i e bil skromen i chesten chovek. A kakvo da kazem za gavrata mu s pametta na chicho mu, ubit ot komuniagite, na koito sega Simeon sluzi kato viarno kuche?

Много шум за нищо.Прокурори работили преди в Ихтиманската районна прокуратура не вършат работа .През1990 г.прокурор Гълъбов разследваше бай Тошо-скоропостижно си замина .Сега пък Ачкаканова -ихтиманка с турска фамилия.Половината ихтиманци носят турски фамилии днес .Не вярвам и тя да успее като наблюдаващ прокурор.

Къде са сега тези подивели 41% от българите, които гласуваха за Кобурга през 2001 г.Как не можаха да разберат, че едничката му цел е да прибере каквото може от държавата ни? Защо сега мълчат!Един от съветите на Фердинанд към Борис е бил:България е дойна крава и ти трябва да я доиш! Симеон стриктно изпълнява заветите на дядо си! Що се отнася за делото - те един спортист не могат да осъдят (Стависки ще го разследват два месеца.Като че ли е много трудно делото да завърши в рамките на седмица), а камо ли мошеник от висша класа, каквито са върховните прокурори, съдии и следователи.Всичко у нас е бутафорно!Който може да заминава в чужбина - нека го направи!

Прах в очите на слепите.По-голяма порнография и от XXL.

До дедо Йоцо (14.06h) Дедо Йоцо,това за самолета е в друга статия, но карай!В БГ самолета отдавна няма нито пилот,нито кучета-спасители!Има само шепа луди пасажери без парашути!

Ако има отворен люк това би трабвяло уредите да покажат веднага!!!! Абе какъв е този пилот, да не забележи нищо? Или е някой самолет бракма от роди на Боинги 737-300 - дето има и българската авиокомпания- Bulgaria air , взети на лизинг! Ега ти авиокомпаниите, ега ти държавата ...Само две държави в Европа могат да имат подобни авиокомпании - България и Италия - това е щастливата истина!!!!!!!!!!!

Abe to hubavo da mu gi varnat ama,se zamislete 4e vse pak sa bili na ba6ta mu tezi zemi i dvorci i nie da bqhme na negovo mqsto i nie 6tqme da si gi iskame taka4e prosto da si zamal4im.I vse pak tova go pravim zaradi prostata zavist,za6toto balgarinat si e edin zavisliv 4ovek.

глупости на търкалета, всичко е заради наближаващите избори - трябва симеон да се държи в шах. А знаем как работи българската прокуратура - каквото и наредят партийните функционери това прави - въобще законът е на последно място

ИДАТ ИЗБОРИ И ДРУГАРЯТ ВЕЛЧЕВ АКТИВНО СЕ ВКЛЮЧВА В АГИТАЦИЯТА, ИМИТИРАЙКИ ПРАВОСЪДНА ДЕЙНОСТ.

Да се връща обратно там откъдето е дошъл.

Бае Ви Симеон не е виновен.То той си е един болен човек.ама от него по болни -болни нефелни за пари са други ора се от отбора за затвора. Споко няма да ги осъдят скоро нашите тъпаци по парламента Бог ще ги осъди обаче.

Декарите може и да върнете,ама изсечените вековни Мури едва ли г-жо прокурор.Къде бяхте г-да прокурори преди 5 години?

Скоро ще видим резултатите от тези съдебни дела. Да не се окаже накрая, че парсата ще изядат само дребните риби - служебните лица, дали имотите на мадридския мошенник, а дедо Симо пак ще си остане техен собственик или просто така да му легализират имотите?! И нищо чудно, щото ни управлява триглавата змия, която е била до сега най-големия покровител на мадридския мошеник, барабар с президентския избраник и галеник - главния ни прокурор. В белите страни на Европа се подвежда под отговорност и мнимия собственик, прибрал незаконно имота- що не се повдигне СЛУЖЕБНО ДЕЛО и срещу Симеон Сакс Кобурготски, който ИЗПОЛЗВА ВЛАСТТА ЗА ДА СЕ ОБОГАТЯВА????? Има чудесен параграф за това в Наказателния ни кодекс, ама дори веднъж не използван в последните 17 години?! Прибирането от Сакса на имотите в период 2000-2003 съвпада с времето, когато той беше министър председател - най-висш държавник в родината ни. Ето пример от бяла Европа- след свалянето на Берлускони от власт в Италия се водят срещу него 7 дела с обвинение , че е използвал държавната власт за лично обогатяване?!Защо според този пример не се обвини и дъртата кобурготска лисица? А ще се подведе ли под съдебна отговорност Сакса, за изсичане в периода 2000-2006 на голяма част от върнатите му гори и оголване на западното било на връх Мусала? На територията на ЕС това се счита за голямо престъпление, след като е доказано, че изсичането на горите е катализатор на глобалното затопляне и промяната на климата. Да ,ама не, нито МВР, нито прокуратурата ни са институции на нормална държава в Европа, по точно сме държава на властта с кривите огледал и счупените и това ни прави УНИКАЛНИ в Европа !!!!!

Дайте му на тоя германец още повече земя, ей, много хора са за доживотна!

СТИГА СТЕ СЕ ГАВРИЛИ С БЕДНИЯ НАРОД

ПЛАНИРА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,ПРОКУРАТУРАТА.САМО ТЪРПЕНИЕ ТРЯБВА И ВСИЧКО МОЖЕ ,ДА СЕ ПООПРАВИ

Интересното в случея е кой какви документи е приложил по исковите молби пред поземлената комисия,тя няма как да си измисли декарите.Кой се е подписал под тях.Този човек трябва да се преследва за измама.Говори се,че царските гори са изсечени,дали е вярно незнам.Дано не станало тъка,защото на практика е изконсумирано големо предстъпление тогава.Просто заради дедото на Слави са извършени редица престъпления.Дано това не е юридически номер за окончателно присъжд окрадените имоти на царчето.

ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И ЗАЩО НЯКОИ ЧАКА ДА МУ СЕ ПЛАТИ ЗА ДА МЪЛЧИ,КАК МОЖЕ ТАКОВА БЕЗСРАМИИЕ ДА ВЗЕМЕШ 16 541 ДЕК.ГОРИ ТОВА Е ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМАШ,А БЕЗСРАМНИЯ СИМЕОН ДАЖЕ СЕ ОПИТВАШЕ ДА ГИ ПРОДАДЕ ТОЙ НАЛИ ОБИЧАЛ ХАЗАРТА.АЗ ИСКАМ ДА ПРОДАМ 111000км 2 от БЪЛГАРИЯ И ДА ТРЪГНЕМ ПО СВЕТА,КАТО ЦИГАНИТЕ

Симеон II трябва да ги върне и без съд щом не са негови горите

Хубаво но аз не вярвам че ще стане.Защо ли...Ако прокуратурата е все още българска нека помисли и за това Доган да си ни върне България защото вече няма накъде... Скоро ще ни изгонят от родината..

Тази престъпна,дебилна маймуна трябва да се обеси!

Хиляди декари земя...,а най-накрая на човек са му нужни само и единствено 2 куб. метра /освен, ако не го кремират/.

Само толкова??

Браво на ВКП. А виновните длъжностни лица за това безобразие да се арестуват и изправят пред съд. Да се арестуват и мазните партийни бонзи, които стоят зад техните назначения! Аман от бездарни връзкари, продажници и дупелизачи.

Как така ще ги връща? На кого ще ги връща? Човекът що път измина от Испания и що борби води да си вземе имотите. Ония пък сега ще му ги взима. Какво са 4 500 декара бе?

ХАЙДЕ ДЕ ! САМО ТОЛКОВА ЛИ! АМИ ДРУГИТЕ ДЕКАРИ И ИМОТИ ? БЕДНИ МИ НАРОДЕ ИЗБОРИ ИДВАТ, ПАК ПАРТИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА

Скоро ще видим резултатите от тези съдебни дела. Да не се окаже накрая, че парсата ще изядат само дребните риби - служебните лица, дали имотите на мадридския мошенник, а дедо Симо пак ще си остане техен собственик или просто така да му легализират имотите?! И нищо чудно, щото ни управлява триглавата змия, която е била до сега най-големия покровител на мадридския мошеник, барабар с президентския избраник и галеник - главния ни прокурор. В белите страни на Европа се подвежда под отговорност и мнимия собственик, прибрал незаконно имота- що не се повдигне СЛУЖЕБНО ДЕЛО и срещу Симеон Сакс Кобурготски, който ИЗПОЛЗВА ВЛАСТТА ЗА ДА СЕ ОБОГАТЯВА????? Има чудесен параграф за това в Наказателния ни кодекс, ама дори веднъж не използван в последните 17 години?! Прибирането от Сакса на имотите в период 2000-2003 съвпада с времето, когато той беше министър председател - най-висш държавник в родината ни. Ето пример от бяла Европа- след свалянето на Берлускони от власт в Италия се водят срещу него 7 дела с обвинение , че е използвал държавната власт за лично обогатяване?!Защо според този пример не се обвини и дъртата кобурготска лисица? А ще се подведе ли под съдебна отговорност Сакса, за изсичане в периода 2000-2006 на голяма част от върнатите му гори и оголване на западното било на връх Мусала? На територията на ЕС това се счита за голямо престъпление, след като е доказано, че изсичането на горите е катализатор на глобалното затопляне и промяната на климата. Да ,ама не, нито МВР, нито прокуратурата ни са институции на нормална държава в Европа, по точно сме държава на властта с кривите огледал и счупените и това ни прави УНИКАЛНИ в Европа !!!!!