Коментари - Търговци мамят покрай турнето на Слави Трифонов | dnes.dir.bg
назад

Търговци мамят покрай турнето на Слави Трифонов

Т.нар. национално турне на Слави Трифонов е съпровождано самостоятелно - отделно от екипа му, от търговци, които масово нарушават законите.

Обратно в новината

Коментари - Търговци мамят покрай турнето на Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МРАЗЯ УЖАСНО МЪРДОКОВОТО ПРОТЕЖЕ сл. трфнв. !!!!!!!!!!!!!!!! ГРОЗЕН НИЗЪК ПЛЕБЕЙ!!! Що защитавате простотията и арогантността на този ПОДЛЯР ШИБАН. Ай да идва попечителят му и да го нарита от ПРОКАЖЕНАТА бтв. Ама как ли не, нали чрез него смуче сиромашка кръвчица, гадината чуждоземна. ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ ОТ ТЯХ!!!(puke)

Не е виновен Трифонов,а селяците,дето го гледат и слушат,той е техен продукт...

Аман от скапан нагъл PR за това турне бе - оставете нещасника да вие по стадионите на воля - но не го правете зорлен супер звезда

pisha po forumi no ne vaprosa v zlobata.. slavi trifonov e chovek koito raboti i nai golemiat zlobar .shte go priznae. taka che mi omrazna ot hora koito n e priznavat i hubavoto.

А люлки,захарен памук и стрелбища няма ли на този панаир?Явно този ще е като Лили Иванова,няма да се сети и на 80 години да спре да вие.

Писна ми, от такива малоумници като вас, и от цялата ви чалгаджийска пасмина. Отровихте цяла България с простотията си. Не е лошо да си тъп, лошото е, когато не можеш да го разбереш. Тогава е за дълго. В предаването на Слави, освен лиготии и селски простотии, няма друго. Затова сме злобни, затова всички ще избягат, а вие, ще се изядете тук от простотия, защото не виждате по-далеч от носа си и от измислените ви идоли-чалгаджии и мутри.

САМО ТАКА!!! Данъци не трябва да се плащат!!! Какво ми дава тая държава за да и плащам? Трябва всички да спрат да си плащат данъците!!! ... и парното!

ТОТАЛЕН ГЛУПЕНДЕР Е СЛАВИ И ВСИЧКИ КОИТО ГО ГЛЕДАТ НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ!!!

За съжаление на доста места не издават касови бележки, а това си е един вид престъпление-укриван на данъци и се подпомага сивата иконоика. Много малко хора си искат касов бон като пазаруват и затова дребните търговци са толкова нагли. Така, че браво на русенци!

Ами защо не дойдат контрольори на Женския или който и да е друг пазар в София да проверят има ли въобще някой, който издава касови фишове?Защо все още повечето търговци не са с електронни везни и лъжат на поразия? А бе в края на краищата живеем в Абсурдистан, какво искате?Не сме в Европа. Това е илюзия, с която управляващите ни заблуждават. Не сме дори в третия свят, ами в някакъв измислен от самите нас. И интересно като ти издадат касова бележка, в която пише, че сиренето струва колкото в Лондон и Париж, какво те грее това, българино, като взимаш 10 пъти по-малка заплата от англичанина или който и да е друг западняк?

Няма ли как Слави и хората му, както и амбулантните търговци да ги изнесем на някой далечен остров. Ще е победа срещу чалгата, пошлостта и семкаджиите!

до до тъпатаУЧИТЕЛКА - Оле, колко сте невъзпитана и злобна!!! И неграмотна!!! Дори да ми се молите няма да ви уча детето, защото си представям, такава майка идиотка какво дете има!!!

Kato ti 4ete 4ovek prikazkite, qvno ti samata ima6 nujda ot vuzpitanie, gorkoto ti dete, dano ne se nau4i ot teb, malko pove4e kulura trqbva

Че е преуспял Славчо, преуспял е! Но, че е професионалист е какво !?!

Стадиона във Варна е гола вода . Пред събаряне е за да не падне козирката зрителите са на терена който не е трева а пясъка Нищо не се вижда защото сцената е на същото ниво Пултовете на тонрежисьорите закриват останалото навсякъде се пие бира и кебапчета Зрителите ги използват за статисти но вместо да им плащат ти си плащаш. Така беше на турнето на Планета На Слави ще е същото вервайте ми разликата е само в билетите познайте на кого са по скъпи полицията си замина рано осветлението така и не го пуснаха с си се спънал а някой те е прегазил И не забравяйте отивате на строеж малко преди сам да рухне за резонанс няма да ви разправям

Който не харесва Слави, има избор да не гледа. Но да се плюе всеки преуспял професионалист, това си е чисто българска черта. Много сме завистливи и зли за съжаление

Видно беше по държание, репертоар, турнета и пр. простотии, че Славчо дълбоко в душата си си е катунар!!! Но защо помъкна с катуна и сергии, да не взема % ?

Каквото е нивото на шоуто, такава е и публиката му, такива са и търговците, които го следват. А нивото му е дедко лупа бабка - това умеят, това правят шоумените. И наистина те имат важен дял за тоталното опростачване на голяма част от населението, което пък от своя страна отговаря с искрена любов към тях. Наистина с това предаване трябва да се заемат някои институции, защото то е не по-малко пошло от т.нар. жълта преса, против която се борят честният и смелият г-н Трифонов и антуража му. Тук е мястото да изкажа съмнението си колко сериозна телевизия е ВТV, след като допуска такива простотии на екран и какви цели си е поставила като обществена медия. Много ми беше интересно, когато разбрах, че бившия посланик Пръдлю е вечерял регулярно с г-н Трифонов. Както се казва - ега ти и посланика, щом като от толкова желаещи, избра точно с г-н шоумена да вечеря, но вероятно това не е случайно.

По голям измамник,мошеник,лъж и комплексар от СЛАВИ ТРИФОНОВ аз не познавам ! A Вие?

Много шум за глупости. Всяка сергия и всеки павилион в цялата страна са си така.

Ко ревете ве тапаци .. кой друг българин събира толкова хора на едно място .. D2 ли кой.. майка ти сигурно у вас!!!!

Я, хайде глупава даскалице злобна разкажи какво престъпно има в концерта. Ако те знам коя си никога няма да си дам детето да го възпитава злобарка проста и завистлива. СЛАВИ Е ПОМАГНАЛ НА ТОЛКОВА ХОРА ЧРЕЗ ШОУТО СИ, ЧЕ ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА ЖАЛКА ПАЧАВРА. НИКАК:ВИ ЗАПЛАТИ НА НАЙ-ПРОСТИТЕ ХОРА-ДАСКАЛИ, дито друго не могли да учат, защото не им е стигнал успеха.

Въпросните търговци нямат нищо общо с турнето на Слави. Това са цигани, дребни търговци, които и за екипа са ужасно досадни. Бях свидетел как хора от охраната на Слави ги гонеха в деня когато отложиха концерта. Беше ужасна разправия между охраната и циганите - семкаджи и др. КОНЦЕРТА БЕШЕ ПРЕКРАСЕН! КУПОНА НА СТАДИОНА БЕШЕ СУПЕР. Който не го харесва да не натрапва мнението си на другите. Просто да не го гледа. Има например ПАЙНЕР-концерти с голи певици, симфонични концерти и т.н. За всеки според нуждите и културата. На учителката предлагам да ходи на рецитали и хорови концерти и да остави Слави да си прави каквото намери за добре той. НЕ ХОДЕТЕ ЩОМ НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ. АЗ ЩЕ ХОДЯ, ЗАЩОТО СЛАВИ Е ПРИЗНАТ ШОУМЕН, а вие сте жалки кретени-злобари.

осрахте се бе да не би Слави да ги е викал ай сектир и аз не го гледам ама чак пък глупости да се говорят ей така мани.

Най бързо и лесно се възприемат от подрастващите лошите неща, затова предлагам Министерството на културата да забрани предаването на Слави, а разрешението за това турне е просто престъпление към учащите се

stiga vece pluene ..i chalga... vseki da si gleda rabotata ,shorto si ia gledat

Мнодого важно турнето на Слави! ОСТАВЕТЕ, МОЛЯ, НА ПЪРВА ЛИНИЯ ЦЯЛА СЕДМИЦА темата за затритите животи - и на загинали, и на оцелелите - в град Цар Калоян! Да четем, да псуваме, да ругаем, да се гневим... пък дано да изумуваме накрая как да разкараме тези кърлежи от живота си, докато не са ни изпили кръвчицата!

КАКЪВТО СЛАВИ, ТАКИВА И ТЪРГОВЦИТЕ МУ. НО ЗАЩО ДАНЪЧНИТЕ СПЯТ. А БТВ КАК ГО ТЪРПИ СА СЕ ЛИГАВИ НА ЕКРАНА ПРОСТО НЕ ДОУМЯВАМ.ДАЛИ НЕ СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА?

Циркът на Слави е пълен .Грандоманията му взе да писва на всички .Изпростява .

Абе тоя Слави на много хора бърка отзад.Слави и екипа му са доказали ,че могат и това дразни много от пишещите.Има лек и на това.Щракнете на Пайнера на програмата и си гледайте нещо повече от чалга. Поговорката нали гласи Прост народ - слаба държава.Май за това сме на този хал ама карай.

Браво,русенци!!!

На Слави простотията и лакомията край нямат. Този човек за няколко години опростачи полвин България. Просто не мога да се начудя какво му харесват на шоуто. То сценарий, то поведение на водещия, то музика, всичко е чалга. А за безкрайно дългите му вицове ли, анекдоти ли?, които разказва по 20 мин. та му забравиш началото, да не говорим. Всичко в това шоу е за ниво на публиката във Факултета, Столипиново, Хаджи Асан махала и тям подобни.

На Слави господ му даде знак, да не замърсява повече ефира счалгаджийската си поведение и песни, ама човекът не се усеща.

но само в Русе ни създават такива неприятности Ами като в другите градове проверяващите дремат ?

абе хората са бедни,това е-всеки гледа да припечели нещо,като не му дреме вече доколко честно е то.Ама докато сме с тези заплати ще е така

Чалгата и простотията си имат свои стоки и цигании, които като се съберат на едно място се превръщат в пиршество на селяндурщината. Тоя народ страшно изпростя покрай тая чалгия!

но само в Русе ни създават такива неприятности, kakva naglost i nahalstvo samo.

(puke)

ЖАЛВАТ СЕ?! нагли мошенници! Като са в нарушение нека си носят последствията! Както аз мога да плащам данъци така и те ще плащат. Браво на русенските данъчни, дано има повече съвестни сред тях

айде стига навсякъде са