Коментари - Мачовците не ставали за трайна любов | dnes.dir.bg
назад

Мачовците не ставали за трайна любов

Жените мислят, че мъжете с мачовски лица ще са лоши съпрузи и предпочитат да изберат за семеен живот човек с по-нежни черти, установи британско изследване, цитирано от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Мачовците не ставали за трайна любов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

V Balgariaj njama zheni - tova sa grimirani pederasti!

А според мен жените са по-целенасочени в секса от мъжете. Мъжете се чудят коя по-напред да изпраскат, кога, къде и прочие, докато жените не мислят толкова - като им се чука минават през стени и огън и просто чукат, без знамчение дали е мачо или женствен. Затова и са толкова често разочаровеани, защото обектът не може винаги да предостави необходимите параметри като размер, твърдост и издръжливост, докато мъжете винаги са доволни, защото са успяли да се докоснат до това, което искат. Каквото и да казват няма значение. Пробвай да чукаш жена дето не е на кеф...(хаха!) и виж дали има значение какъв си като е подивяла. Така мисля аз.

А според мен жените са по-целенасочени в секса от мъжете. Мъжете се чудят коя по-напред да изпраскат, кога, къде и прочие, докато жените не мислят толкова - като им се чука минават през стени и огън и просто чукат, без знамчение дали е мачо или женствен. Затова и са толкова често разочаровеани, защото обектът не може винаги да предостави необходимите параметри като размер, твърдост и издръжливост, докато мъжете винаги са доволни, защото са успяли да се докоснат до това, което искат. Каквото и да казват няма значение. Пробвай да чукаш жена дето не е на кеф...(хаха!) и виж дали има значение какъв си като е подивяла. Така мисля аз.

хич не им се врьзвайте на тези статии. Ако се огледате наоколо природата тьрси сердното положение - по-красив се укомплектова с по-грозна и обратното; умен и глупав, почтен и мошеник, висок - ниськ... Никой не гледа брадичката или задника.

Oshte malko zhenski bezumija i shte izcheznem kato civiliazcija... Natam varvjat neshtata. Osven ako ne se namesim navreme.

сега се сетих..при мачовците такова нещо като трайна любов няма. Те обичат да са харесвани и да са търсени от възможно повече жени..дори и да имат такава до себе си

vsushtnost jenite tarsiat predi vsicko sigurnost v edin muj.Nemoje toi da e na 35-40 godini i da ne se e ustroil ili puk teparva da reshava s kakvo shte se zanimava.Na tova mus e kazva bezdelnik...A kolkoto do vanshnia vid -estestveno che e mnogo vajen,machovcite sa za predpo`itani,ovbache togava trqbva da imash jelezni nervi.....kogato si s nego

znaem akkwo iskame stabilen myv s potrfeil zashoto towa pogama da se osiguri dom, smesjtwo i deca a wie gledte samo da e krasiwa s golemi gyrdi i steganto dupe i oswen towa da e adski krasiwa i jelana predi da se brakuwa a sled towa da nablqga na slugisntwaneto i da ne e tolkowa wpechatlqwasha... s akot se wyrve s nqkoj macho , mamino sinche i liglio i posle wliza w drugata statiq za maldite majki i abortite ili za samotnite majki...... ili pyk se opitwa da viwee s otricatelnite zaplati w bg... taka che... zneme akkwo iskame ma ne mojete d ago osigurite a samo iskate......

за съжаление БГ-жените не се интересуват от това как изглежда партньора им и как разсъждава, а какво притежава.

По мое мнение истинската жена се интересува И от размера....:) ако там нещата са наред, няма значение дали е мачо или изглежда по-женствен... (съжалявам ако това ще комплексира по-малко надарените :))

БРАВО МИЛА ТОВА Е НАЙ ХУБАВОТО НЕЩО КОЕТО СЪМ ЧУЛ ДО СЕГА ТУК И ТО ОТ ЖЕНА ВПЕЧАТЛЕН СЪМ! ЖАЛКО ЧЕ МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СИ ЗАЕТА Само интелигентните жени знаят какво искат - дом,семейство и деца! За да продължат гените си! Това не е егоизъм,а основно правило в биологичния закон. За съжаление една доооооста голяма част са просто еднодневки,вятърнича фльорци,единствено способни да изнудват мъжете за прищявките си! Горките мъже! Казвам го с болка,макар и да съм жена! Търсят индивида,за да съхранят и себе си!

Според мен този мангал на снимката е от типа мачо.Но ако под по-нежни мъже имат в предвид някой като Максим Стависки,бих предпочела мангала на 100%.Другият лигльо ме отвращава много повече.

Мангалът на снимката ,илюстрираща този бисер на мъдростта ,от кой точно тип е?

Жената-най-висшата форма на педерастия!!!

Евала, до това състояние на жените ги доведе тяхната ЕМАНЦИПАЦИЯ!!! Те възмажаха, а Ние станахме женствени??? Какво да се прави типичен пример и потвърждение на теорията на ЕВОЛЮЦИЯТА! Още няколко столетия еволюционно развитие и мъжете ще почнат да раждат. Всичките мнения са коментар на коментарите, което не води до правилно логическо умозаключение!!!

Не споделям мнението от изследването.Според мен жените са различни,както и мъжете.Не зная сред каква представителна извадка е правено проучването,но не може да се каже,че всички жени харесват/за семейство/ еднакъв тип мъже.Всяка от моите приятелки харесва различен тип.Например М-харесва мъжественни,П-харесв грубовати и издялкани,В-харесва мъже с много пари и определено да са някакви гъзари,С-харесва сериозни,със средно положение,Л-харесва мухльовци,който да командва и т. н. Аз се ожених за мъж,който винаги е бил някакъв еталон за мен-задължително интилигиентен,задълж висок над 1,85 м.,задължително красив,задължително образован,леко глезеничък,но винаги изкарваш достатъчно пари,без да е много богат,човек на когото мога да разчитам и добър баща.Това ме задоволява на пълно.

Един виц. Въпрос: Как истинския мъж разбира, кога жената има оргазъм? Отоговор: Истинския мъже не се интересува от оргазма на жената. Жено. Истинските мъже правят деца, не семейства. В момента единствените истински мъже в България са циганите, арабите и негрите, защото шибат наред.

Как се разбира кога са в овулация ли? Най-общо казано, ако внезапно ти се поиска да изчукаш някоя значи е в овулация. Иначе има физически промени. Мускулите на лицето се наместват така, че лицето да изглежда колкото се може по-симетрично(ако си чума и това няма да ти помогне). Бузите и устните се оросяват повече т.е. почервеняват. Като цяло стават по-привлекателни. Грима при жените имитира точно признаците на овулация.

Една жена никога не знае какво иска,но винаги го постига!!!

Съгласна с теб ! Ако виждам хубав мъж, първо мисля, че сигурно той е гей. Какви мачо??? Поне да е нормален...

От хилядолетия непрекъснато се правят опити от хора и групи от хора, но никой не е измислил по хубаво и по стабилно нещо от семейството. Докато не се омъжат жените само мечтаят за любов като в романите,омъжат ли се,капитализъм,импер и държавен разбойнически комунизъм трева да пасят.

Алеков, ако си педал нямаш право да пишеш за мъже.

Най-после някой да успее да открие причината защо т.нар. нежни момчета станаха много напоследък. Пак жените са виновни, щото не знаят какво искат. Държа обаче да кажа на Владко и такива компрексирани мъже като него, че днешните жени наистина са героини, защото не само раждат деца и ги отгледжат ами и за домакинството се грижат и наравно в осигуряването на прехраната участват. Под достойнството на всеки истински мъж е да очаква някоя жена да му осигури живота. Ако съжаляваш, че не си се родил жена не си го изкарвай на жените, като наричаш 90 % от тях капризни, безотговорни и уличници. Може би само с такива контактуваш и затова така мислиш, но изказването е гнусно и обижда българските жени като цяло. Със сигурност не познаваш и 10 % от тях, че да правиш такива изводи.

Az sum na 61 godini.Po moe vreme cennostite biaha drugi.Sega gledam i mi se struva che az sum ostariala mnogo i ne sum za tova vreme zashtoto (prostete mi!) no mnogo neshta mi se struvat parodoksalni.Izvinet me,mozhe bi ne triabvashe da pisha tuk.

Ми те затова са Мачовци-прехвърлят си опашките от мацка на мацка и от миска на миска! Кой ще признае верен мъж за Мачо?! Този си е съпруг и баща! Мачо ни трябва в младостта, за да се научим да ценим постоянството и издръжливостта на мъжете! (е, по малко могат и да са мачовци, но тайничко!)

Истината е, че с влизането ни в Евросъюза тук се навъдиха всякакви чужденци и нашите жени се подмокрят като ги видят само защото са чужденци. Много се търсят чернилките и арабите(защо ли?), а турците карат наред една по една. Учудвам се, че още няма(?) епридемия от СПИН. И какво значи някой да ти осигури живот? Защо някоя жена не осигури живот на мъжа си, а се правят на големи героини, че са родили по едно дете?!? Извод: нашите българки са 90% капризни, безотговорни и не им дреме, че го правят с турци и негри, даже ги предпочитат.

До George А това е най-важното :)))

Според мен всичко е въпрос на лична гледна точка.Зависи също и от възпитанието и морала на въпросната жена,когато е била момиче.В днешно време,жените гледат повече в портфейла на мъжът,от колкото неговите качества и достойнства,та незнам доколко нежните или мъжествени черти имат значение в случая.Ако искаш да създаваш семейство се гледа не толкова дебелината на пртфейла,а дали човека с когото искаш да се обвържеш може да ти осигури спокоен и нормален живот.Ако искаш само удоволствия.харчене на пари и разни глезотии ще трябва да си плащаш.Щастлива любов.много пари,семейно щастие и само рози - това го има само в сапунените сериали дето ни ги въртят всеки ден по телевизиите.

А как да се познае дали са в овулация или не ? :)

machovcite za nishto ne stavat, komplexari sa.

absolutno sam saglasen s ivan.shishmanov

В момента, май това е най- важната тема!

Хей Асен Алеков, защитавай педерастите в специализираните им педерастки сайтове. А относно твърдението ти, че нормалните сме с комплекси, мага да ти кажа само това - ти си педераст и такъв ще си останеш.

ama za sex stavame.....

Тия британчета сега ли откриха топлата вода?

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ТЕНДЕНЦИЯТА НАКЪДЕ БИЕ ПРИ МЪЖКИЯ ПОЛ! КАКВО СА ВИНОВНИ ЖЕНИТЕ, ЧЕ МЪЖКАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО НЯМА НИКАКВИ НОРМИ НА ДЖЕНТЪЛМЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ. ТЕ ПОВЕЧЕ ХЛЕНЧАТ ОТ ЖЕНИТЕ. СРАМОТА ТЕЗИ, КОИТО ПЛЮЯТ СРЕЩУ ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ ПЕДЕРАСТИ, КОИТО СА С КОМПЛЕКСИ И НЕ СИ ГО ПРИЗНАВАТ. ЕВАЛЛА НА ЖЕНИТЕ, ЗАЩОТО СА ПО-ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ НА ГЕЙОБЩЕСТВОТО.

Нежните за трайна връзка,за да им турят рога с краткотрайна с останалите ха-ха-ха!

Нищо ново. Гледайте малко Discovery или National Geographic. Там въртят филмчета на тази тема. От там става ясно, че да - жените предпочитат мъжете с по-женствени черти за дълготрайни партньори, но пък по време на овулация неудържимо ги влече да се сношават с мъже с мъжествени черти. Даже имаше един пример. Един мъж открива, че е баща само на 1 от четирите си деца. А като цяло от едно изследване в САЩ установяват, че един от трима мъже отглежда дете, което не е негово(без да знае това).

Защо не си вземат по едно педерастче?

Аз пък съм забелязал, че жените най-често избират по дебелината на портфейла.

Това може и да е вярно, но не в България. Тука сме наопаки на света. Освен това нашите жени обожават да бъдат социално доминирани.

Мъж е поведение, характер, а не черти на лицето.

Само интелигентните жени знаят какво искат - дом,семейство и деца! За да продължат гените си! Това не е егоизъм,а основно правило в биологичния закон. За съжаление една доооооста голяма част са просто еднодневки,вятърнича фльорци,единствено способни да изнудват мъжете за прищявките си! Горките мъже! Казвам го с болка,макар и да съм жена! Търсят индивида,за да съхранят и себе си!

Тия откриха топлата вода.

Истината е че жените незнаят какво искат.Ако случайно знаеха нямаше да знаят как да го постигнат.

А според мен жените са по-целенасочени в секса от мъжете. Мъжете се чудят коя по-напред да изпраскат, кога, къде и прочие, докато жените не мислят толкова - като им се чука минават през стени и огън и просто чукат, без знамчение дали е мачо или женствен. Затова и са толкова често разочаровеани, защото обектът не може винаги да предостави необходимите параметри като размер, твърдост и издръжливост, докато мъжете винаги са доволни, защото са успяли да се докоснат до това, което искат. Каквото и да казват няма значение. Пробвай да чукаш жена дето не е на кеф...(хаха!) и виж дали има значение какъв си като е подивяла. Така мисля аз.

А според мен жените са по-целенасочени в секса от мъжете. Мъжете се чудят коя по-напред да изпраскат, кога, къде и прочие, докато жените не мислят толкова - като им се чука минават през стени и огън и просто чукат, без знамчение дали е мачо или женствен. Затова и са толкова често разочаровеани, защото обектът не може винаги да предостави необходимите параметри като размер, твърдост и издръжливост, докато мъжете винаги са доволни, защото са успяли да се докоснат до това, което искат. Каквото и да казват няма значение. Пробвай да чукаш жена дето не е на кеф...(хаха!) и виж дали има значение какъв си като е подивяла. Така мисля аз.

сега се сетих..при мачовците такова нещо като трайна любов няма. Те обичат да са харесвани и да са търсени от възможно повече жени..дори и да имат такава до себе си