Обвиниха КАТ, че пропуска богати и известни

“Пропускат“ ли катаджиите нарушителите на пътя с луксозни коли? Това ще проверява парламентарната комисия за защита от дискриминация след ваканцията си.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха КАТ, че пропуска богати и известни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SPIRAT ME ,AMA SI PLASTAM

КАТ са жалки нищожества. Всеки от нас вижда какво става по улиците. Баровците и маршрутките никой не ги спира. Това да минеш на червено вече си е нормално или пък да направиш тапа на някое кръстовище. Къде са органите на реда? Стоят и дебнат да хванат някоя дребна риба че неи свети габарита. Смях. А кога ще хване големите нарушители? Да ги е-а и тях и държавата. Имам в предвид КАТ.

nqma nashi, nqma vashi, vsi4ko pod noja. Zakonat e za vsi4ki. NE NA VOINATA PO PATISHTATA!!

На границата - митничарите. От границата навътре катаджиите. На управниците се отчитат и едните и другите. Абе всичко е подредено.

Решението хората са го измислили и няма нужда да откриваме топлата вода.Камери...навсяк камери които да заместят тъпите и продажни полицаи.Тогава ще си получат по пощата снимките със съответната глоба всички които не се съобразяват със ограниченията на пътя.И така ще спестим пари от заплатите им.

Мъртвопиян шофьор са заловили миналата нощ русенски полицаи. Те били предупредени от двама младежи, свидетели как Трабант се движел по улицата зигзагообразно и на кръгово кръстовище преминал направо през градинката. Полицаи го открили под железопътен надлез с видими следи по колата от блъскане. Проверката с дрегер показала 3 промила, но след това кръвната проба на 39-годишния шофьор отчела 3.41 промила и той бил настанен в отрезвителя. Информацията е на кореспондента

Аз пък обявявам КАТ в дискриминация за точно обратното - пропускат камикадзета в 15-20 годишни коли които засичат другите хора, пушат димят , отвътре се чува чалга и си изхвърлят пепелниците през прозорците, не са изправни, свети им обикновенно единият фар и единият стоп. Но от тях няма какво да се вземе и те ги пропускат а спират хора със средна класа сравнително нови коли и почват да изнудват.

ne6to normalno

MINISTERA NA VTRE6NITE RABOTI DA SI SVR6I RABOTATA DA YVOLNI KATAJIATA 4E GO E PYSNAL NA PRODALJI>I STIGA S TEZI KOI KAKVE I KOI ZAD KOGO STOI INA4E NIAMA SKORO DA SE OPRAVIM

WAW NASHATA PRODAJNA STRANA NIAKOLKO FAMILII DARPAT KONZITE,TE WZIMAT I SE ZANIMAWAT I SAS POMOSHTITE OT E.U. I PORADI TAZ PRICHINA NIKOGA NIAMA DA SE SPAWIAT SAS TIAH.ZASHTOTO AKO EDIN OBIKNOWEN SERJANT IM NAPRAVI AKT ZA BEZ KOLAN TOZI AKT NE STIGA DO KADETO TRIABVA AMI SE KASA I SE OBAJDA NA CHOVEKA CHE WAPROSA E OPRAVEN I SE KAZVA AKO E UDOBNO ZA IZVESTNO WREME WAPROSNIA CHOVEK DA NE PRAVI TAKA , NO INACHE NIE SME NASRESHTA(kat).

Глупости! Предписания! КАТ или си гледат работата според закона или не. Няма нужда от други предписания и рецепти - просто да ги оставят да си гледат работата. Защото, като спрат за нарушение някой големец-бизнесмен после старшината ще се окаже виновен, че го е спрял. И какво ще помогне предписанието в такъв случай?

Правилно ли прочетох,че КАТ ще получи предписание да прилага еднакво закона за всички? Да не би досега да е имало предписание в обратния смисъл,т.е. да се прилага избирателно и дискриминационно?

Абсолютно вярно е това, че не спират баровците. Имам личен опит от КАТ на тунела Правешки ханове. Докато ми пишеха фиш за 10 км. отгоре мина едно БМВ седмица и щеще да ни издуха. Тия ме питаха кво работя, да не съм държавен служител, че трябвало да се подкрепяме взаимно и др. тъпотии. Медиите трябва да продължат със скритите камери, да има скрити микрофони, да има провокатори да дават рушвети - тай катаджийска сган трябва да се научи да работи - само тогава ще има резултати. Тия говеда ако бяха поне нормални бащи щяха да го свалят от тоя камион и да извикат някой от Царево да си го прибере или да го закара закъдето е тръгнал. Но те и това нямат в кухите си тикви. По-важно им е било да се похвалят в кръчпата, че са спряли великия шампион и са цъкали лафче. Робска психика на комплексирани мижитурки.

Вие да сте виждали 'паяк' да е качил джип? Няма и да видите. На друг да разказват басните за това, че тези коли били тежки и не знам си какво още. Ами като са тежки да ги забранят в града бе. Като разни там тирове и самосвали. Проблемъ е, че джиповете са на мутри, а тях полицията не смее да спре.

ВИНОВНИ СА ПОЛИЦАИТЕ И СА СЪУЧАСТНИЦИ

Ако си богат и известен, ще убиеш човек и ще те осъдят условно. Ако пък ли не, ще отидеш в затвора затова, че си откраднал сладолед, например!

Чел съм за неравнопоставеноста по отношение на пасивна безопасност на тежки джипове и обикновени коли. Точно за това на Стависки нищо му няма. И какво излиза? - тези с джиповете карат безобразно и накрая тия насреща загиват, а на тях порицание. Затова катаджиите трябва да са безмилостни към нарушители с джипове.

Естествено, че ги пропускат. Защото големите джипове са свързани с техните шефове. Няма да си ритат трудовите книжки , я!

всеки ден пътувам по-софийските улици!Мога да ви кажа,даже каде стават редовните нарушения!Къде може да минеш с 10лв почерпка и къде не може:(Та карам си аз по-правилник на симеоножско където имаш ограничение 40!!!Много си мислят,че е повече ,но има знак,който почти остажа незабелязан,та карам си аз с 40 крайна дясна лента,а покрай мен профучава порше кайен,и близо до патрулката,единствен нещо което стана е от КАТ дасе възхитят на хубавата кола!!!!!!!Е ако аз бях профучала с моето рено клио ,което е стар модел мислите ли,че щяха да ми се възхищават??

Кое в така наречената ни държава е по-добро от КАТ? Здравеопазването, правораздавателната ни система, образованието, инфраструктурата, топлофикация, заплати и пенсии или президента - лъжец и доносник!? Всичко е разложено от метастазите на комунизма. Но вие си пийте шльоковицата, свалете гащи да не се мъчи Доган и гласувайте за триглавата банда. И разбира се, както пише в Труд и 24 часа за всичко е виновен злодея Костов. След като докара суша сега пък дъжд...

Прав си, проблемът не е в големинат на снакциите, а в прилагането на закона. До като КАТаджиите прилагат закона за едни, а за други - тц, то нещата няма да се оправят. Но фатмачетата по пътя са частично виновни. Шефковците им позволяват! А най-големия шефковец е онзи, дето не лизва - Руменчо.

КАКВО ИСКАТЕ ОТ КАТАДЖИИТЕ БЕ ХОРА.ЛЕЛЕ МАЛЕ КАТО СЕ СЕТИМ ЧЕ АЗ СЬМ ИМ ДАВАЛ ДИПЛОМИТЕ.ХА-ХА-ХА.

Аз пък съм останала с впечатление от личен опит,че когато караш бричка,не те и забелязват,като невидим си и никога не те спират.Караш ли по-лъскава и особенно по-мощна кола те спират където те срещнат.Ставало е вече на въпрос и съм го споделяла и преди тук.

разбира се че ги пропускат и ги е страх. Говоря за обикновенните редови полицаи, защото нямаме закони в тая държава. може ли да те плюят в лицето и ти нищо до не може да направиш. Иначе и там има корупция и мафия и се краде здраво, от определен кръг хора. А осаналите простосмъртните живуркат и те семейства хранят и хич не им е гот гарантирам Ви го. Защото са страшно унижени сега с тая тяхна професия

Imam poznata 4iito maj e policai- kogato deteto im e bolno vse toi vzima bolni4ni i kogato popitam za nego ot kurtoazia, ako ne e v bolni4ni e v otpusk...mejdu drugoto jibejt mnogo dobre...pak e bremenna. Ostavam s vpe4atlenieto, 4e toi e na rabota samo kato svar6i parite...

Как няма да жалки и продажни катаджиите?Ами прокоратурата?Ето сега този бляд ,вижте какво ще случи!!! Ще го оправдаят ! Аналог със САЩ и Парис Хилтън и други самодабравили се гадове! Продажното и импотентно откъм закони ,сила и мъжество правителство,прокура и съд-ВЪН !!!Да се обяви ,че няма управия и да дойдат от ЕС политици ,полицай , прокурори и съдий ! Както във футбола-нашите ги бият и ебът ,а на чуждестранните мълчат и правят срирки ! Тогава може и да се пооправим

Не е въпроса в парите на Максим, както много хора се опитват да ни убедят, а в манталитета на много българи (явно и руснаци). Мен най-много ме е страх на пътя от BMW 90-95 година с лети джанти. Хем гъзари по душа, хем без пари за нещо по-добро.

Самото заседание на тая комисия по тая тема на практика узаконява дискриминацията. Поне да обяват официално, че живеем в анархия, така ще имаме по-голяма свобода да се защитим от прилагането на закони.

Миналата седмица близо до Планет един чичко полицай случайно спря Румен Гайтански... и когато видя кого е спрял + охраната на спрения в квадратен джип отзад, дори не посмя да се приближи на 2 метра от колата...направо се наака... даже вдигна извинително ръчички......Потресо се.. За някои хора няма правила..

До Ани (13.54) Миличка, така и не ми стана ясно, какво искаш да кажеш.

Ako niakoi sa go spreli za previshena skorost bi tribvalo da mu sustaviat akt .... Iavno ne e iasno za kakvo sa go spreli :) Sega razbirate li zashto politzaite ne obi4at da spirat takiva :) Ako biaha spreli bai Pesho posle i 10 dushi da biaha umreli edva li niakoi shteshe da razbere :)

Като видели криволиченето на шампиона, го спрели и за къв максим да говорим, някои днеска много го защитаваха, а пък полицията видяла криволиченето в 19.30 часа посред бял ден и го пуснала да си кара тежкия убиец по живо по здраво, с цената на човешки животи и съдби. Гадове и меделистта и катаджиите.Е, максиме, достатъчни ли са ти паричките от кампанията Ако си пил......... мама ти пиандурска руска, на всички ни е писнал живота в шибаната държава, е кво да се праим на велики и да трепем наред, младежа на 29 години беше написала една свиня, да му се даде втори шанс, а от гробищата колко шанса има ма овцо. Видяла ли си, тъпачко едно момиче по ТВ след катастрофа, с мозъчно увреждане, че беше труп без функции, същият жив труп ще бъде и момичето с комата, ако въобще оцелее. Пък вие си коментирайте българските полицаи, и те като всичко останало в шибаняшката държава

МАЛЕ АКО МИ ПАДНЕШ ЩЕ СЕ ЧУДИШ ОТ КЪДЕ МИ Е ДОШЛО!!!!!!

Еееей депутатите!!!Къде ни пращате???Какво значиКАТ ще получи задължително предписание да прилага еднакво закона към всички нарушители?Вие като приемате законите само за някои ли важат?Или по този начин си пишете актив?Вие съвсем за балъци ни взехте!!!Ама наистина сме балъци като толкова време ви траем,слушаме глупостите ви и само пишем по форумите.Защо ли не се вдигнеме и да ви изметеме до крак...

Денкова и Стависки са лица на медийната кампания за внимателно и трезво шофиране СЛЕД репортаж на БТВ и доклад...комисията приела да се самосезира и да провери дискриминира ли КАТ водачите по признаците... е това вече е прекалено!!! Кви предписания бе, да ви ...мамата?!!! Това не е правова държава. Време е някой Осама да забележи парламента и оттам да започне чистката на боклуците в БГ. Ние оФцете да си пасем тревата изсъхнала...

ЕДНА МОЯ КОЛЕЖКА ПРЕЗ ЗИМАТА БЕ ИЗПАДНАЛА В БЕДА И ЗА МАЛОКО С МАЛКОТО СИ ДЕТЕ ДА ПРОПАДНЕ В ПРОПОСТТА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ МИНАВА КОЛЯТА НА Т.НАР.ДЕПУТАТ НЕДЖМИ АЛИ И ВЪПРЕКИ НЕЙННИЯ ЗОВ ЗА ПОМОЩ ТАЗИ ОХРАНЕНА СВИНЯ ДОРИ НЕ Е СПРЯЛ ДА И ПОМОГНЕ КАМО ЛИ ДА СЕ ОБЯДИ ЗА ПОМОЩ. ТИИЯ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПОЛИТИЦЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НЕБОСКЛОН. НО НИЕ НАЛИ СМЕ СИ ОВЦЕ ПАК ЩЕ ИМ СДЕ ОГЪЗИМ. ТА ТОЯ МАЗНИК МАЙ ГО ИЗБРАХА И В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.

Е БРАВО БЕ! ТОЧНО ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ ЩЕ СЛЕДЯТ КАТАДЖИИТЕ! ПО-ТЪПОУМНО НЕЩО МАЙ НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ИЗМИСЛИ

Не зная дали това,че се пощава изцяло на богати и известни отговаря на истината,нямам преки наблюдания.Все пак мисля,че по някога полицията може да прави компромиси по свое усмотрение,когото има необходимите предпоставки за това и когато нарушението не е тежко.Но не мога да си обясня в случая с Максим Ставински,защо е бил пуснат да продължи пътя си в токова състояние.

kat sprqha edin pat bashta mi che karal s 65 ne s 60 i pokrai nas mina edno Audi a8 sa scherni stakla i shtasliv nomer daje ne go i vidqha koga mina

Тъй като полицията си действа както предишната милиция, предлагам да се обнови радикално и веднага. Какво имам предвид, уволнянат службашите от ПИ-АРА си и връзки с обществеността, а ги заменят с екипи от многотията телевизии с които полицейските екипи ще дежурят по улици и в кабинети. Телевизиите ще отворят системата и хем ш`си правят екшън-предавания, хем и ще я има народната гластност /от време далечно/. Е това не е трудно да се направи, ама стиска ли му на властника да му ровиш в делата. СПОМНЯМ СИ КАК СИМО-ЦАРСКИ ИСКАШЕ ДА НАРЕДИ ЖУРНАЛЯТА В ЕДНА КОШАРКА НА МИНИСТЕРСТВАТА, ама добре, че се не поддадоха журналистите, повечето. За мен наведени са от БТВ и Канал 1, сухи предавания по кофти теми, колкото да мине в статистиката...

Пропускат ги много ясно ,защото полицаите не са сигурни че след като съставят акт на въпросния нарушител утре пак ще са на работа. Защото започват едни големи заплахи относно работа, семейство и т.н. Когато това престане , полицаите ще бъдат по-уверени в действията си

Аз не криволича и при 2,2 алкохол. Обаче карам на трета ш малко газ.Сакън ! Някога имах познат, който не изтрезняваше и караше по капли на втора. Обяснението му беше да не вземе да сгази някой.

Катаджиите са жалки плъхопобни твари, които са двадесет лева са готови да направят минет на последният мангал. На тези червеи ще разчитате да контролират мутри и богаташи!?! Та нали ще се напикат, само като им скръцнат със зъби!?!

затваряйте си очите все така господа КАТ-АДжии - то един ден и вашите деца ще ги убие някой 'известен' или с лъскаво возило - не забравяйте, че сте си едни от нас и като все на тия изверги правите компромис и до вас ще паркира катафалка. Въпрос на време

cengencat gi e strah be hora

Скоро ми донесока в къщи, с пуснат буркан акт, че съм била неправилно спряла на паркинга, а след това като се срещнахме при шефа на полицията във въпросния град, полицая се оправда че нямало на кого да състави акт и тъй като съм била сама жена и ме знаят в малкия град, че карам сама ми го съставили, но след като разбраха че имам съпруг казаха, че ще предупредят и останалите полицаи !!!!!!!!

Крадеца викал : дръжте крадеца- ей за това ми напомнят дебатите и решенията в нашия парламент. Уж приемат някакви закони, но тези закони не могат да ги приложат спрямо тях и приближените им, защото полицията няма независимата власт да ги санкционира. Много обичаме да бъркаме демокрация със свободия и затова нищо не върви. Всеки трябва да е свободен да върши всичко, но само в рамките на закона и а ако го нарушава трябват здравишамари без значение дали е от нашите или от вашите.

тъпотията е пълна-един приятел онзи ден караше без документи и го спряха...взеха му 10лв и айде-по живо по здраво-вс доволни....въобще то даже няма какво да се коментира вече....

тъжното е,че и медиите се пазят да подхванат темата, а всеки знае ,че проблема не е в размера и сабирането на глобите ,а избирателното прилагане на закона. защо след миналогодишната проверка и трагичните за КАТ резултати с прикрити служители не се взеха драстични мерки за служителите 'поддатливи' на подкуп? Защо след репортажите на НОВА тв и те се оплакаха тихо за 'репресии от КАТ на тяхните автомобили. Защо всяка неделя КАТ се прави, че не вижда ескортите с джипове, които карат безогледно в насрещното платно независимо от автомобилите там - това е всяка августовска неделя по пътя Бургас -София?