Спипаха търговци да мамят с кантарите на пазара

Масови нарушения в измервателните уреди на един от пловдивските пазари установиха инспектори при проверка днес само за половин час, предаде Радио Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха търговци да мамят с кантарите на пазара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да се правят акции,проверяващите да минават редовно и да следят за изправността на кантарите - била му изтекла давността 03,2014 !

Ха добро утро!

Аз пък смятам, че на пазарите в Пловдив не се лъже кой знае колко. Специално на събота пазара и този до Кауфланд - на практика мерят точно. Купих си преди седмица праскови, оказаха се точно за 3 лв. Понеже имам роднина, дето работи на пазара, отидох и реших да проверя, оказаха се наистина точно 3 лв (до стотинка). Пък и аз съм работил доста време по пазарите, познавам доста продавачи и нито един, дето лъже с теглото (за други неща послъгват, особено за произхода на стоката).

Лъжи се и още как!От една страна ни мамят с кантара от друга с некачествена стока!Проблема е,че няма проверяващи и търговците си правят каквото си искат!Да не говорим за изкуствено завишените цени!

crist

То ще чудо ако цървулестия Андрешко не се опита да ви мами!!!

Смах, голям смях. От време оно няма търговец, който да не мами . Навремето, първият, който си купи кола в квартала беше Траян плодзеленчукчията.

Ами като е толкова лесно ходи, продавай зарзават и карай Бентли, кой те спира ?