Кандидат-кмет на София обяви, че е гей

Първият български политик, който призна своята различна сексуалност, влиза в битката за кмет на София.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кмет на София обяви, че е гей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, избирам го! Не за това че е гей, а защото е симпатяга. А иначе... няма да спя с него :)

К'ъв "гей" е този? Може да стане, ако се намерят будали да го изберат за кмет. А сега - чист.... абе знаете.

Другарю Лилов, много хубава стратегия са ви написали отвъд океана. Много неолиберална. "Аз всъщност имам програма, но не обръщайте внимание, на това, че обичам мъжка ласка". Много прозрачен маркетинг в случая. ДЕОС=Протестна мрежа=Америка за България, да не изреждам и имена, че са известни...от жегите ли ви идиша сценария или нямахте време да го редактирате?

Няма значение какъв управленец е, важното е как партньорът го подкрепя изцяло и твърдо му стои зад гърба.

МОЖЕ С ДУПЕ ДА СПЕЧЕЛИ, ЗА КВО МУ Е ТАЯ ПРОГРАМА

...и общински съветници роми... който гласува за тоя сериозно трябва да се прегледа при психиатър.

Кметски пост се печели с програма за развитие на града.След като е гей сигурно ще финансира и гей-парад на София-нали всички други проблеми са разрешени...

Значи аз ще плащам десетки хиляди левове за панелка, а ромите си вдигат къщи, където им скимне на българска земя, за без пари (защото им било единствено жилище), не плащат ток, вода или каквото и да било. Хората в кварталите с гета ги е страх - не само вечер, а и денем. В трамвая ме проверяват само мен дали съм си взел билетче, а тях все едно не ги забелязват. Сори, кандидат-кмете - ходи печели аудитория на "София прайд". Ма сигурно и част от тях живеят в квартали, близо до гета, та и там на камък ще уцелиш.

Гейове, потомствени комунисти, учителки по физкултира ... е как не се намери един архитект или човек със знания в областта на градоустройството да се кандидатира...

мързи ме да гуглирам к'во е ДЕОС,

Ку не го изберете е дискриминация и ЕС и САЩ ще ви дърпат ,шите,че и нещо другоо..

Хубаво е да има кандидат за кмет който е "съединител" - така ще се преброят всички "съединители" в София :)

Може съединителя да е педал, но не всички педали са съединители....

Никакъв шанс няма да спечели този човек. Живеем в такова общество, че просто няма шанс да спечели, а и знаем кой е следващият кмет - Й.Ф.

Е това мюре (пе.....т) са го сложили единствено за да го бъркат с достойният канадидат, човек и политик Вили Лилков.

Като обявил че е гей, та голям праз. Познавам светни хора, гейове. Този да ме убеди, че е от тях, за да гласувам за него. Иначе, умно от негова страна. Да си каже човека, да не го повече изнудват с това в политиката.

Различните са ми интересни, така че може и да гласувам за тези. Ако ставах за политик, щях да създам партия на чужденците в България, която да обедини гласовете на всички, които се чувстват чужденци сред българското племе - гейовете, циганите, честните, демократите, интелигентните...

А дано е за добро!

София - град на гейове!!! А преди коалицията беше на гея и змея....

Модерно и нестандартно.. Другите партии печелят циганските гласове с натиск и подкупи, тоя сладур играе по тънката интимна струна на циганските традиции. Сладур, няма да те огрее там, където ти се иска. :) Циганинът вярва само на парите.

Фандъкова е подлога на чужди интереси ,този е трети пол и нищо хубаво не се случва в София !

А така! Само БСП-ту. Те са подлоги на наши (ДПС-рски) интереси!

Добре е да се знае сексуалната ориентация на политиците, иначе са лесно манипулируеми по тази линия, и може доста да навредят на обществото. Не ме интересува с кого си лягат стига да се заемат отговорно с нещата за които са избрани, ама в България политиците независимо от сексуалната ивм ориентация са .... сами се сещате!!!!!

Прекрасна идея - обръщам резбата и се кандидатирам за президент!

В тази статия усилено ми се набиват - гей, роми, избори!

Пенке, един гейовист какво друго може да ти набие??

Набиват се все неща, от които ми се повръща! Я да ходя да набия една ичкия, че ми се разтрепера гейофобията.

"Гей браковете трябва да бъдат легални, каза още той." По тази логика ако един изнасилвач стане кмет ще трябва ли изнасилването да се узакони?!??

Не, не означава това.

Аферим! Само да не въведе някой обратен закон...

"Кандидатът за столичен кмет каза още, че има партньор в живота, който го подкрепя изключително много. " Не се изясни отпред или отзад ?

Натрапчиво парадиране със сексуалността си имат хомосексуалистите. Що не взе един хетро да се обяви предизборно сексуалността?

Че то останаха ли такива?!

Ако ми направи една свирка, ще гласувам за него.

чакай някой да ти направи свирка на малката ти п...

Който обещае, че няма да краде, за него ще гласувам, няма значение гей - негей, важното е да прави каквото трябва! То в управлението на държавата мислите няма гейове и гейки!

Те всичките първо това обещават.

Хе! Че те всички т'ва обещават!

И ТОЙ СЕ НАСОЧИ КЪМ ЦИГАНИТЕ-ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ-ХОДЕЩИ БЮЛЕТИНИ.

Защо започва с това? С какво ли ще свърши?

Свършването предполагам ще е отзад...

какво е това деос и колко ви платиха?

Не съм съгласен с политическата му програма. Иначе уважавам такива хора които са честни.

Гей протестър е този значи ;)

а сега и пеераст ще имаме за кмет -пожарникар учителка пеераст.

Дано само не стигаме до комунист!

Малко ли са сегашните ДУПЕДАВЦИ, та сега и отявлен

и тебе кво те бърка? да си ляга с който си иска, ако става за кмет кво лошо има?

Ти пък, bobi, много си палав!

хубаво де. Щом го изевяваш значи имаш проблеми с тленото си тяло а и с главата. Ти кажи ще вършиш ли добре работата като кмет, ще крадеш ли по малко ?

пръц - пръц на въртележката

този ще спечели 100%

Още едно измислено движение, готово да лапа държавни субсидии, аман от тунеядци.

Само да се допълня, че политик не се става за година, нито за две.

Да спрем заболяването Хомосексуализъм преди да е станало късно. От антикомунист и демократ през 90 те сега съм на път да стана привърженик на Путин, защото той провежда единствената правилна политика-преследване и забрани за извратените, опазване русия чиста от гейска и африкано-арабска мюсулманска напаст. Такива са и мойте дълбоки убеждения. Не мога да се възхищавам на кенииския негър, кйто разсипва америка, нито на британските фегетИ, които тепърва ще берат ядове за глупавата си арогантност. Да опазим България чиста от новата чума на 21 век- хомосексуализма и фундаментализма на исляма.

Ти бил ли си в Русия или само говориш наизуст. Може да има закони срещу гей пропагандата но Руснаците са доста толерантни към гей хората и там има доста такива.

Пендо, да ти пусна ли клипче как го бият до посиране един такъв "гей-активист" в Русия, пред камерите? Гей-парадът в Москва кога го проведоха, знаеш ли? Някой политик да се е обявил за обратен или да има слухове за такова нещо там? Щото тук не е един, чак премиер имаме такъв - Станишко.

кой те пусна теб от психодиспансера?

Сериозно ли? Стига вече са се фукали с различна ориентация. И моята е различна от тяхната и какво сега? По-важно е не дали е гей, а какво ще направи за София!

Човекът е тренди, носи се по гребена на съвременната вълна и смята, че тя може да го отведе там, накъдето е тръгнал - както морската вълна изхвърля мръсната пяна на брега след буря. Това вижда от "големите" батковци и каки в Холивуд - gay sells (вече не е sex sells). Е, ще падне на кьорав български... камък, ама нейсе.

Какво ще направи за София? Ще организира ежемесечно педал панаири. Ах, пардон, гей паради, прайдове (или прайди?).

Със своята различна сексуалност, обявавам че след козата, овцата и свинята ще търся извънземен живот...вие не сте ми интересни! Ако трябва ще се кандидатирам за президент!

Е, добре, защо трябва да обявява публично каква е сексуалната му ориентация? Каква е тази мания да се натъртва различното! Все едно да каже: аз съм болен от рак, аз имам наследствена болест, аз имам туберкулоза, аз правя секс два пъти в седмицата. Та това са лични въпроси. Важното е каква му е програмата и дали е кадърен, пък дали пие "Загорка" или "Шуменско", дали ходи на риба или прави секс пет пъти в седмица, това не играе роля в службата.

"Кандидатът за столичен кмет каза още, че има партньор в живота, който го подкрепя изключително много. " ....хахаха, зае.би!