Катаджии спрели Стависки секунди преди удара

Преди трагичния инцидент Максим Стависки бил спрян от полицейски патрул заради висока скорост и бил предупреден да не кара рисково.

Обратно в новината

Коментари - Катаджии спрели Стависки секунди преди удара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е че живеем в полицейска държава .Дебели катаджии по пътищата застанали като цербей знаещи че никой не може нищо да им направи .Аз лично съм била заплашвана от един такъв дебел мазен катаджия поморийския дебелак Георги Иванов Димов бях слушала за безобразията му и се убедих че са абсолютна истина .Той лично ми каза че може да прави каквото си иска да ме пребие да ме арестува и това че нямам нарушение и че нищо не съм направила нямало значение каза че той колел и бесел и той решавал кой е виновен и кой не .И можел да ми пише акт и че ще го разпиша без да гъкна както и стана в тъмното сама жена полицай който срамят професията си Изнуди ме под заплахи да подпиша акт ,а нямах никакво нарушение просто на него така му скиманало Или по скоро имат план график за глоби незнам .Каза твоята дума срещу моята.И цялата работа защото имах неблагоразумието да спра до тях и да ги попитам за пътя..Първо ми крещяха защо съм спряла след като им обясних те казаха че след като те не са ме спрели аз съм нямала право да спирам .А затова че съм излязла от колата имали право да ме арестуват. Мислих да подам оплакване но ме предупредиха че нищо няма да му направят само аз ще пострадам защото повече кола няма да мога да карам. Сега като чета какво съм написала си мисля че звучи като измислица и аз не бих повярвала но ето случи ми се на мен. Знам че на хиляди хора им се случва без да са имали нарушения да плащат глоби и разбеснели се катаджии да се държат арогантно и безпардонно с тях.А истинските нарушители ги пускат да отнемат още човешки животи.

Na toq zatvor mu e malko!!! Gad ne6tastna!!!

Наш читател твърди: Карал е като луд и непрекъснато е навлизал в насрещното, това го казват хора, които е изпреварил, читател:Максим първо удря аудито и му смачква цялата лява страна като му разрушава задното ляво окачване и след това удря челно сивика и го беше направил на мекица.Максим Стависки призна изцяло вината сиот www.slava.bg СПОРЕД ИНФОРМАЦИЯ на ОДП първо са се сблъскали аудито и хондата, а след това в тях се е ударил джипът на Стависки. БЕЗ КОМЕНТАР

Oko za oko ,zab za zab!Na dne6nite nadmenni biznesmeni i zwezdi koito misljat 4e sweta e tjahen samo kor6um te gi wkara vav pravijat pat.Po dobre te da badat zastreljani,predi drugi nevinni Hora da sa izbili,tova si e Balgarskata prosta6ka inteligenzija,lizeta na -BG pred sveta,e zaradi takiva ne ni obi4at v 4ugbina

Максиме,и не ми се прави на нещастен.Ще си го отнесеш.Нали четеш вестници!?На американската лекоатлетка и отнеха медалите от олимпиада заради допинг.Не си мисли,че златото от световните титли ще те спаси от наказание.Нещастен руски алкохолик!Защо ли не се променяте?По целия свят сте такива!Нещастни гадове руски!!!

Максиме,ами си си виновен бе душа!Какви са тези участия в в антиалкохолни програми на КАТ,а!!???А ти пиян си карал бе!!!Но си оцелял!!!Цял живот ше ти тежи това,да знаеш!!!

За убийство след употреба на алкохол държавата трябва да е най-строга. Вярно по непредпазливост, но на всички е известна любовта им към водката. И тъй като е посрамил рекламнаката кампания а за нея е получил пари, дори трябва да ги върне. наришава правилата на рекламата с което прави антиреклама. Наравно с него вина трябва да носи и този който го почерпи и по живо по здраво го пусна да си кара Хамъра. А не на последно място полицаите, които мило са призовали Максим недей да караш толкова бързо. Няма значение, че си пил и може да не стигнеш за където си тръгнал. Че то полицията много либерална в тази държава. как няма да се избиват на година по над 1000 човека по пътищата. Ами безумната маркировка на места в тази държава. Ами липсата на такава на важни точки в страната. Ами вълчебната думичка остави го наш човек е. И кой е този който е разпоредил да не се казва,че Максим е карал пиян. Ето от него трябва да се започне с разследването, което уж случайно технически го объркаха. За публичните личности закона трябва да е като за обикновения човек, за да знаем, че преданъчните и пред закона всички сме равни и да няма още по-равни. Така, че само аз съжалявам много не е достатъчно. То дори дразни. Да не муе било за първи път да шофира пиян. Или за първи път да се напие. Но дори да е така фактите са красноречиви. Отнет е човешки живот. Дай боже да не станат два. И то за какво, че на някой света е в краката му, а нека да има такива които казват, че му завиждат. Лично аз съм знаел,ч е с характера който има далече няма да стигне. Прекалено рано беше да го издигнат като медалист за заслуги Стара планина, но този който ги раздава като ябълки и той не е стока, но на нас ни липсват публични личности прославящи с добро България та затова пребърза, всеки си плаща за дяволъка.

Според информация на ОДП първо са се сблъскали аудито и хондата, а след това в тях се е ударил джипът на Стависки. Bez da ima podrobnosti ot PTP-to ne mogat da se praviat izvodi Mnogo ste nahuseni hora v forumite a v realnostta otsustvat

ZATVOR ZA MAKSIM KVO KATO E IZVESTEN

За да стане световен шампион са работили дълги години много хора, които след това са изгонени и забравени. Пази Боже аз да съдя някого. Нямам това намерение. Но федерацията по кънки вече се оглавява от Албена, която е в роднински отношения с Весела Лечева. Правете си изводите от тук нататък. Връзките вече са в ход. Никъде не се показва надписа на Хамър-а, че е подарен от ДАМС /В. Лечева/, новината бързо слезе на по-заден план и т. н. Жалко за безспорния им талант, но самозабравата не е случайна.

Наистина е виновен Максим и нека си понесе наказанието има убит човек а той е пил алкохол . Вярно че донесоха медали на България но това няма нищо общо със случая . Пред закона всички са равни .

КАКВИ ГИ ДРЪНКАТЕ, БЕ, ЗАЩИТНИЦИ? ВОДОДЕЛА Е УПОТРЕБАТА НА АЛКОХОЛ: на всеки може да се случи - да, всички грешим, но едно да е на бистра глава, друго е след масата да се празниш на околните и да си вдигаш самъчувствието комплексарско!

Пожелавам на всеки,който оправдава подобно поведение на безотговорност,да загуби по един близък човек!

Не са само тия полицаи всички са такива като видят десет евро и очите им светват зелено.

Imam 1 vapros:pocti vseki znae sto e tuz cudo HAMAR,vidimo ot vsicki materiali-foto,to mu nyma lyvata cast otpred,znaci tay yka masina se udarila dosta seriozno,a imenno s okolo 150-160km/c.a za katadziite nymam dumi,kakto se kazva:prostotiyta hodi po horata,ne po zivotnite.zalko za momceto i neizzivynata svatba i.t.n.dano devoikata se vastanovi

Bulgaria niama da se opravi skoro ako poliziata prodaljava da bade tolkova korumpirana. Toku 6to pro4etoh 4e sofiiski polizai na visok post e naredil na burgaskata polizia da ne kazvat 4e Maxim e consumiral alkohol, i to alkoholnata proba se okazva zna4itelno visoka. Takiva kato Maxim triabva da badat sadeni mnogo strogo za nazidanie na ostanalite, niama zna4enie na kakav post e ili kakva titla ima. Nemoga da razbera tolkova li e trudno za bulgarskiat narod da proumeat 4e se iziskva ot tiah samo da spazvat pravilata na dvijenieto, da badat kolegialni po pati6tata i vs4koi 6te e nared. Az jivea v New York i minalata godina si biah v Bulgaria patiat Tzarevo-Burgas mi e predelno poznat poneje imame vila v Tzarevo i sam 6ofirala po tozi pat mnogo pati, to4no tosi u4astak na katastrofata izob6to ne e za izprevarvane poneje tam patiat e dosta tiasen. Kolko nevinni hora si zaminaha ot nelepi katastrofi. Wake up bulgarian people, Wake up Bulgarian Kongres, something drastic has to be done. No more drunken drivers, No more corruption, akt like a civilized nation, and after all, don't forget that we are a part of the European Union and the expectations from us are high, let show them that we are intelligent and responsible nation and that we wan't let them down.

С ТЕБ СМЕ МАКСИМЕ Ако си пил слез Рекламните лица са най важни. Пожелавам и на вас да ви удари по едно рекламно лице от Ако си пил слез :D Скоро и по вашите ламарини :D

Ne hora a le6oiadi narod sme

samo za edno ne si prav..dreben neizvesten chovechecbez takiva.nimam razlika megdu maksim i drebnia neizvesten chovechec tova e kofti mislene.

никой не спори че Максим има вина, човека сам каза че иска справедлив процес. Майката на убития каза че не желае нищо друго освен той да признае грешката която е направил и да си поеме последствията. Не мога да ви разбера защо злобеете и ругаете по адрес на човека като отървани от гората . То голяма злоба , то голяма завист . Тея две титли да не би да ще си ги носи в ..... Нали зад тях стои името на България, Я се дръжте малко по възпитано. Карал бил Хамър , ами защо да не кара човека щом го е заслужил ( при това с труд) Защо толкова завиждате немога да разбера , някой виновен ли ви е че вие нямате и не сте заслужили?? Ами хванете се работете здраво искарайте пари и си купете и вие. За всичко държавата ви виновна , управниците ви виновни , и незнам си кой ви бил виновен, че сте некадърни и мързеливи ли? Ако по голямата част от българите хулят , злобеят и завиждат както повечето от пишещите тук , то мен тогава ме е срам да се нарека Българин ! Хайде останете си със здраве вие и мизерните ви злобни и зависливи душици

Chetoh, chetoh i kakvo?! Za sazhelenie niama kak da varmen nazad sluchiloto se. Mnogo haresvah Maksim i Albena, ama TRIBVA DA BADE NAKAZAN! Ako ne za drugo, pone za primer na vsichki samozabravili se po patishtata.

Максим маже да е добър на леда,но явно в нищо друго не го бива.Щом три водки са достатъчни за да загуби напълно кантрол над себе си,това говори,че като човек не струва нищо.

Toava koeto se e sluchilo, e zlopoluka i moje da se sluchi na vseki, nezavisimo dali e pil ili ne,taka che shofiraite razumno vinagi...i mevdo drugoto, az zamislete kolko ot tezi koito poznavate v podobna situaciq, sa lejali v zatvora..az poznavam pone dvama..i nito edin ot tqh ne e bil i dve minuti v zatvora, a sa si obiknovenni hora!

ВИНОВНИ СА И ТЕЗИ, КОИТО СА БИЛИ НА МАСА С НЕГО И СА МУ ПОЗВОЛИЛИ ДА КАРА. НАЛИ СА ПО-ВЪЗРАСТНИ - КЪДЕ ИМ Е РАЗУМА?

Най-добре Максим да бъде осъден като всеки обикновен гражданин в държавата., по бързата процедура. Медалите и титлите са в миналото. Виновните Полицаи да бъдат уволнени незабавно!! Дисциплинарно!!

Никога повече да не притежава шофьорска книжка и нека да си получи заслужената присъда, макар че той вече я е получил.Да убиеш човек и той толкова млад. ужас.Жалко , че всички известни личности са с такъв морал и смятат, че законите не важат за тях.Стана лице на кампанията Ако си пил слез... Аз също имам такъв стикер на колата си, но никога не карам след като съм употребила алкохол.

Всички започваме да съдим , когато нещастието се случи . Жалко за Максим . Жалко за Албена . За разбитият им живот . Но горко на майката загубила сина си във войната по пътищата. Непрекъснато се тръби за жестокостта па пътищата , и промени в закона бяха направени , и драстични мерки уж бяха взети , но какво от това ? Всеки си мисли , че на него няма да му се случи и в това е трагедията на всички , които с алкохол в кръвта сядат зад волана . Страшно е , безумно и ужасно ! Трагедията е голяма и непоправима !

От сега нататък катаджиите трябва да проверяват само лъскавите (тузарските) коли, защото повечето катастрофи стават точно с такива - разни мамини синчета и баровци, да ги питам за къде бързат? А за Максим, трябва да си понесе последствията без оглед на това кой е що е. Не е важно колко ще плати, има неща които не се купуват с пари, на хората момчето им отиде - ето това не се оправя.

piyatelsko subesedvane mejdu piyan driver i policai,tova go ima samo v bg piyan driver se okovava vednaga v beleznici i se izprasha v policiyata navsyakude po belite strani

Много ми е мъчно за погубеният човешки живот, за това, че мечтите на много млади хора бяха до тук..... Да пази господ. Нищо за Максим няма да е както преди. Секунда невнимание ... цял живот страдание, но той е жив, а майката никога няма да прегърне своя син само защото е имал нещастието да срещне пиан шофьр на пътя.

Kakvi shte sa nakazanijata za policaite koigo sa pusnali? Zashto ne mu e systaven akt za previshena skorost? Kakvi shte sa sankciite za golemija shef ot Sofia koito e naredil da ne se komentira? ....... Nali sme evropeici veche? Neka da vidim sega dali v Bylgarija shte se procedira kato v EU! Zhiveja v chuzbina, obicham Bylgarija, gordeja se che sym bylgarin i go pokazvam i prekarvam v Bylgarija vyzmozhno nai-mnogo vreme, no takiva sluchki me otvrashtavat!

Много ми е мъчно за загиналото младо момче, за пострадалите млади хора. Много съжалявам за Максим и Албена, защото, за разлика от много други, те с труда си са постигнали това което имат. Жалко, но понякога Съдбата е безумно жестока. Тъжно е когато умен и безспорно трудолюбив човек като Максим по този глупав начин предизвика Съдбата. Справедливо е да понесе отговорността за това, което е направил. Жалко, много жалко......

Чета по-голяма част от коментарите.Не пожелавам и на най-големия си враг да бъде нито от едната нито от другата страна. Казвам: Да пази господ. Мисля, че все пак не трябва да го предизвикваме.

da, trjbva da bjde nakazan,neka bjde sjsipan tova 6e vjrne li mom4eto ? ....... po trevojnoto tuk e zlobata koijto siprte,obidite koito sipete kak jiveete sjs vsi4ko tova?na zlobarite sigurno jivota im e mnogo truden.

Полицаите пуснали убиеца зад волана и техните началници трябва да бъдат съдени за предумишлено убийство!

поредната катастрофа но понеже Максим е известен и за туй толкоз се шуми.в случая може би е виновен но ако имаме закони и хора който са си на мястото като полицайте няма да е така а те мислят с колко лева да те обрулят.а ние знаем че и да сме пили с пари ще минем и всичко ще е ок.съдба имало е да става пред природата сме безсилни.

Вижте го на снимката - горкото руско момче, мечтало да бъде американски каубой и да препуска из прерията. Подобно на много хора, не може да издържи на голямата слава и популярност - паднал му мощен кон /джип/ и си го разиграва из прерията /пътищата на България/. Жалко - край на кариерата и бъдещето му - съжалявам го.

4akam da vidja Staviski vav zatvora!Ako sam na negovo mjasto sam ste pojelaja da vljaza!!!!!!

Жалко за всички.. Толкова малко хора си имаме да ни прославят.. И те също да се окажат глупави и абсолютно безотговорни.. Жалко и за поредните жертви на пътя, за тяхните неизживяни животи и съсипани мечти.. Иначе интервю има - http://dnes.dir.bg/2 какво от това..

Тъпите милиционери, които са го пуснали, трябва да бъдат съдени за съучастие. Не може да не са разбрали, че е пил, след като е имал 1,2 промила в кръвта(хич да не е, алкохолът мирише). Сигурно са гушнали по някоя двайсетуна и са го пуснали да си кара по пътя... Карал със 100км/ч. Има ли съставен акт? Ако не, защо? Държал се е неадекватно на пътя. Какво е направено и ако нищо - защо? Да се разжалват милицонерите и пред съда с него!

Очакванията ми са, че ПИКЛИВИЯ ДРИСЛЬО С ПЕДАЛСКА ФИЗИОНОМИЯ И МАНТАЛИТЕТ няма да бъде осъден както е предвидено в Закона. Той е миропомазан, защото е двукратен световен шампион по каране на кънки с гъза назад. Освен това няма по-добро рекламно лице от него показа нагледно за какво иде реч. Следва да добавим и, че е награден от Гоце с Орден Стара Планина заедно с други Национални герои като Меди Доганов (Ахмед Доган). Дано поне да не последва примера на рок-звездата Кирил Маричков, да се пъчи по телевизията по-късно и да дава морални оценки на хората, извършващи по-дребни нарушения в сравнение с неговото. Последния нарече хората слушащи MP3 крадци, т.е. убиеца вика дръжте крадеца. Дано Максим се свре в някоя миша дупка или на друго скришно място, след като му се размине и не се показва повече да дразни хората и най-вече близките на загиналия и пострадалите от неговото малоумие.

РЕНИ:Шампионът по фигурно пързаляне Максим Ставински вече е убиец,защото се напи,шофира рисковано и уби човек не по-малко достоен от самият него,а други остави инвалиди. Напълно съм съгласен. Никой не оспорва успехите му на леда, но дали и Шампионът по бокс нямаше да даде нещо на България... Това за съжаление никога няма да разберем...

Ако катаджиите си гледаха раоботата както трябва, т. е. като са го спрели и да со го проверили, както биха постъпили с неизвестен гражданин, това нямаше да се случи нито на жертвите, нито на Максим. Щеше да е по-добре за всички. В България няма институции, които да си вършат работата както трябва. В КАТ си гледат работата по този начин още от комунистическо време(не че сега не са на власт).

Колко от вас шофьорите не сте се качвали никога пили в колите си да шофирате? Преди да пиеш може и да се кълнеш в баща си че никога няма да се качиш пил и да караш ама на 2 рата водка , вече си друг човек и сичко по гореспоменато отпада , вече си на друг акъл с други мисли друг човек. Въпроса е в това ако си пил достъпа до кола да ти бъде ограничен, но когато няма кой да го направи............. Винаги ще има такива инциденти и хора които пият и карат , това е човешката природа , и колкото и да се мъчите няма как да я промените( ако ще и смъртно наказание да измислят за тези които пият и карат пак ще има хора които да го правят убеден съм) Живота не е идеален и за някои той свършва на пътя, така е решила съдбата. Хора умират всеки ден без значение от цвета на кожата пола и така нататък. За едни от тях смърта е била случайна за други справедлива за трети незаслужена, такъв е живота. Винаги ше има опечалени няма как да е друго яче! За Максим какво да кажа жал ми е за него , хич не му е било лесно предполагам да си извоюва тази слава подплатена с не малко труд и лишения, и изведнъж се намесва съдбата и.............. ! За починалия пък предполагам че щеше да си остане един невзрачен обикновен човечец за който никой не е чувал и сигурно е нямало и да чуе но и там съдбата се намесва и........! Живот !!!!!!!!!!

НИЩО НЯМА ДА МУ СТОРЯТ.КОЛКОТО ОСЬДИХА КАЛОЯНЧЕВ И МАРИЧКОВ ЗА КАТАСТРОФИТЕ КОИТО ПРЕДИЗВИКАХА С ФАТАЛЕН КРАЙ,ТОЛКОЗ И ТОЯ ПИКЛЬО ЩЕ ОСЬДЯТ.

Затвор Затвор