Коментари - БСП се чуди между Данаилов, Калфин и Паскалев за София | dnes.dir.bg
назад

БСП се чуди между Данаилов, Калфин и Паскалев за София

Вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, министърът на културата Стефан Данаилов и червеният депутат Костадин Паскалев са трите основни кандидатури за кмет на София, които се обсъждат в БСП.

Обратно в новината

Коментари - БСП се чуди между Данаилов, Калфин и Паскалев за София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И трите кандидатури са по-подходящи от тази на генерал Никола Колев. Стефан Данаилов е атрактивен кандидат кмет , но за кмет определено не е подходящ.Едва ли ще поемат риска да го издигнат , защото ако стане кмет , в София ще стане страшно.Калфин въпреки , че е един от малкото министри , които добре си вършат работата едва ли ще се съгласи на подобно нещо. Най-удобно е за БСП да изпрати срещу Бате Бойко , лидера вътрешнопартиината опозиция - Паскалев . Така Станишев печели каквото и да стане на изборите в София. Прогнозата ми е , че ще спечели с това че ще натрие носовете на вътрешнопартийните си опоненти .А след местните избори БСП ще изостава от ГЕРБ с минимум 10 %.

kakvito sa sofiancite, takiva sa im i upravnicite, banditi i prostaci. zashto se poluchava taka che sofiancite sa mnogo vissha rasa, pak ne mogat da izlachat i izberat svesten kmet?

Браво студенте! точно така,за кмет на София ще се избере бандит,мошеник и крадец като ББ.Та каквото е останало не откраднато да бьде прибрано.Какво направи досега тоя глупак сегашния кмет та сте го толкова захвалили.Какво от това което е обещал е изпьлнил.Дали се справи с чистотата,дали оправи дупките по улиците,дали спре унищожаването и застрояването на градинките.Едно нещо което е обещал не е изпьлнил.Винаги прехвьрля вината за всичко на другите.С една дума БОКЛУК за който сте готови да гласувате.

ПО ДОБРЕ СТЕФАН ДАНАИЛОВ ОТКОЛКОТО ТОЯ ПРОСТАК И БАНДИТ БОЙКО БОРИСОВ-СИКАДЖИЯТА.

Когато СДС загуби кметския пост във Варна в един вестник се беше появило следното заглавие: Говореше се, че СДС във Варна и магаре да предложи за кмет ще го изберат. Опитаха, но не стана. БСП са много хитри и да внимаваме да не цъфнем и с червен кмет на София.

Нито един от тия тримата няма да спечели срещу ББ! Данаилов и Калфин са превъзходни за заеманите от тях длъжности, но за кмет трябва нещо по-лъжливо. Паскалев си е като всеки македонец-върти и тако и вако! Няма ли зла кучка в БСП?! Само Матриархат ще оправи София. Танчето е добра, но малко псува! Трябва по- зла за Бат Бойко! Да му покаже къде зимуват раците и какви са им мераците!

В предсмъртни гърчове, БСП се опитва да остане на власт поне в София, чудейки се кой ли да номинира за кандидат-кмет. Проблемът е, че всички от БСП са престъпници и са крали, крали, крали, крали, крали, крали, крали .... крали, та са се оляли! Който и да номинират, ще бъде кауза пердута. Ще ядад Виденовия х*й на есен, заедно със съучастниците си от НДСВ и ДПС. И Турските автобуси няма да помогнат този път. Българинът може да няма кратковременна памет, но десятъка се помни и ще бъде капака на ковчега на БСП.

Предлагам художествен проект за ТРАЙНА табела: КМЕТЪТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ НЯМА ДА ПРИЕМА ГРАЖДАНИ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ, ПОРАДИ СНИМКИ В ИТАЛИЯ.

ПО ДОБРЕ СТЕФАН ДАНАИЛОВ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ КОЛКОТО ТОЯ ЛУМПЕН И ПРЕСТЬПНИК БОЙКО БОРИСОВ.

jalko za danailov, mnogo dobar artist, no se omaskari s tazi pusta politika, sahto kato drugaria tsar. ne moja da izigrae roliata na politik.

Все едно! В БГ населението намалява с екстремни темпове, а София се удвои, дори утрои от 1989. Цялата провинция, начело с турците, вече е тук и управлява държавата на всички равнища.

И тримата са пълни политически нули. Не стават за нищо, освен да говорят празни приказки. Пак ще победят мутрите, начело с ББ.

Според мен, това е опит за хитър ход на БСП, защото Стефан Данаилов / нямам нищо против него/, е любимец на бабичките и се предполага, че те ще се юрнат да гласуват за него. Хитри комуняги! Дано черна котка им мине път!

Да предложат Азис, с него имат най-голям шанс срещу мутрата.

ASIS sa BSP-kandidat ! Hem mozhe da pee i da podkrepi hora na Klara Marinova ot agala w Narodnoto Sabranie....

Много ме съмнява Бойко да остане кмет на София и на евро изборите от цялата страна тук най-малко хора гласуваха за него. Пък и нали премиер щял да става :-)

Ние сме на всеки километър!А Муцо-/СТ.Данаилов/за нищо не става вече.

Ако си имаха поне един архонт ,нямаше да се колебаят.

И ТРИМАТА - ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. НАРОДЕ, ВЛИЗАМЕ В ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, А НА КОМУНИСТИТЕ НЕ ИМ ПУКА И ПАК ДА ВЛАСТВАТ СЕ ГЛАСЯТ.

подходящ е гоце.

Не се чудете урожайци-сложете добрият вълк ЛУПИ, той знае да краде по-добре и от двамата руменОВЦИ ... Много е стабилен и умее - сега само да оправи ЦСКА-то ... и ...

ima li oshte ludi da glasuvat za BSP?

Naj-dobre Stoichkov!

Chervenite mafiotski otrepki se vzeha savsem na seriozno. Svarshiha se tapacite i oliogofrenite v Sofia otdavna. Takiva, koito periodicheski se nasirat s vashata chervena biuletina, ostanaha samo v provinciata. Koi li idiot shte glasuva dori i za edin komuniaga-kapitalist otnovo? Triabva savsem da e izperkal.

А защо не Вальо Топлото?Кмет като слънце!

Какво може да се очаква от БКП/БСП престъпниците.Виждат ли колко е тъп тоя дето го сложиха на мястото на Р.Овч. Тоя комунист измисли плоския данък 10 %. Този данък през турско се е наричал десятък. Сага , комунистическите изроди заедно с турците го стоварват върху главите на добрите българи. Другия престъпник Р.Овч. него пък шеф на бюджетната комисия в Нс го направиха. Тия крадци не в съюз с турците , но ако трябва и с марсиянците ще влязят но само да са на власт срещу народа. Голяма веселба ще падне , когато некадърността им излезе на яве. Интересно сега как ще се справят с икономическия ураган който предстои много скоро да ни връхлети. Но пак ще се измъкнат с оправдания за сушата, наводненията, ветровете, глобалното затопляне, и в европа е така, това са нормални работи, изобщо с малоумни обяснения. Каква плеяда са само: Масларова, овчаров, дончева, пирински, пикаещия във фонтани, Гоце,Сергей, Филип Боков / той си кротува при Сергей/ ,И. Йотова и още знайни и незнайни дейци на международното работническо и комунистическо социалистическо, интернационално, бандитско движение.Организатор , вдъхновители подбудители и извършители на всички победи и престъпления срещу народа и държавата.

И дядо Ви Благоев да се кандидатира все тая.Не разбрахте ли от БСП/БКП ,че вече няма кой да ви вярва . А Стефан Данаилов и Аз го харесвам но заради Партията НИКОГА не бих гласувал за НЕГО

Да си се чудят и маят....така докъмто 28 октомври, после няма страшно! Те от БСП-то като искат да си прецакат някои от своите му издигат кандидатурата за кмет на София - сигурация е, че ще се издъни просто...ха-ха-ха-ха

Който и да пратят на арената срещу Б.Борисов е загубил! В такива случаи ръководството на БСП праща този когото иска да му срине политическата кариера! Номинираните за кадидат кметове на София от БСП трябва даа си спомнят съдбата на Т.Дончева, хвърлена срещу Бойко, за да бъде смачкана и бе смачкана отвсякъде! Тя вече не може да пречи на червените тузари!

Данаилов никога няма да се изложи да се излага!!! Не го бройте!!! То и без това около Минестерството на Културата не се шуми, щото просто нищо не се прави за д ане се шуми!!!! Калфин и Паскалев са просто хора които са безкрайно неизвестни като възможности, че някой да ги избира чак за кмет!!!!! Пуснете пак Татяне, бре!!!! Сега има много повече шансове!!!!!!!!!!!!! Все им се чудя на БСП/БКП/ как хем си във властта хем така да немогат да мислят.... УНИКАЛНИ СТЕ КОМУНЯГИ!!!!

Toi edin ot tiahnite ot Kustendil deputat se opita da jivee s edna minimalna zaplata i gorkia edva izkara 3 dni i se ujasi i otkaza. Neuspeshen opit da vidiat kak jiveiat obiknovenite hora. Eeeeiiiii samozabravihte se?

Пак ще са максимум втори!

БСП е мафия ! Сега избират кой е неудобния за да го дадат курбан !

комунистите са си престъпници по начало. Те са престъпна организация, вредна за обществото и държавността. та тия престъпници нищо добро не могат да направят за българия. сега ще видите как ще се осерат за кой ли път. видяхте ги 45 години до къде докараха България. видяхте и Жан Виденов какво донесе на народа. Сега ще видите и Сергей какви гадости ще докара. вижте как пълзи кризата. чудото на тия порстаци тепърва предстои. Комунистите социалисти са неспособни на нищо градивно и позитивно. тези дегенерати по начало са с престъпен начин на мислене поведение и действие. това е истината. жалко за България.

И трите кандидатури са еднакво неподходящи за номиниране за софийски кмет, и това от БСП го знаят. Възможно е при напечената ситуация в икономиката и ценовия хаос в държавата, на другарите-комуняги изобщо да не им е до софийското кметско място. Без друго бате Бойко удобно се е настанил в кметския стол, може да си откара още един мандат! Защо пък не! В следващия мандат може и да се справи с транспорта, ремонта на софийските улици и БОКЛУКА! Софиянци, надявайте се, защото надеждата умира последна!

Показателно! Щом гласят министри за кмет,значи си отиват от властта.Че как така от министър ще става кмет? Все едно от кмет да стане пъдар.Не,че не е възможно,де....

Наш червеното знаме роди ни.

Ако не спрат галопиращите цени, ги чака тотален разгром. Който и да издигнат при този ценови бум измъкване няма.С този плосък данък в ущърб на бедните и бонуси за богати отиват трайно във фризера. Да слезнот при обикновените хора и да видят как се живее. Този път демагогията май няма да мине.

Абе пиленца бесепарски, и Първанов да номинирате за кмет - бат ви Бойко пак ще ви бие. Не съм му фенка, просто съм реалистка.

И трите кандидатури са по-подходящи от тази на генерал Никола Колев. Стефан Данаилов е атрактивен кандидат кмет , но за кмет определено не е подходящ.Едва ли ще поемат риска да го издигнат , защото ако стане кмет , в София ще стане страшно.Калфин въпреки , че е един от малкото министри , които добре си вършат работата едва ли ще се съгласи на подобно нещо. Най-удобно е за БСП да изпрати срещу Бате Бойко , лидера вътрешнопартиината опозиция - Паскалев . Така Станишев печели каквото и да стане на изборите в София. Прогнозата ми е , че ще спечели с това че ще натрие носовете на вътрешнопартийните си опоненти .А след местните избори БСП ще изостава от ГЕРБ с минимум 10 %.

kakvito sa sofiancite, takiva sa im i upravnicite, banditi i prostaci. zashto se poluchava taka che sofiancite sa mnogo vissha rasa, pak ne mogat da izlachat i izberat svesten kmet?

Браво студенте! точно така,за кмет на София ще се избере бандит,мошеник и крадец като ББ.Та каквото е останало не откраднато да бьде прибрано.Какво направи досега тоя глупак сегашния кмет та сте го толкова захвалили.Какво от това което е обещал е изпьлнил.Дали се справи с чистотата,дали оправи дупките по улиците,дали спре унищожаването и застрояването на градинките.Едно нещо което е обещал не е изпьлнил.Винаги прехвьрля вината за всичко на другите.С една дума БОКЛУК за който сте готови да гласувате.

ПО ДОБРЕ СТЕФАН ДАНАИЛОВ ОТКОЛКОТО ТОЯ ПРОСТАК И БАНДИТ БОЙКО БОРИСОВ-СИКАДЖИЯТА.

Когато СДС загуби кметския пост във Варна в един вестник се беше появило следното заглавие: Говореше се, че СДС във Варна и магаре да предложи за кмет ще го изберат. Опитаха, но не стана. БСП са много хитри и да внимаваме да не цъфнем и с червен кмет на София.

Нито един от тия тримата няма да спечели срещу ББ! Данаилов и Калфин са превъзходни за заеманите от тях длъжности, но за кмет трябва нещо по-лъжливо. Паскалев си е като всеки македонец-върти и тако и вако! Няма ли зла кучка в БСП?! Само Матриархат ще оправи София. Танчето е добра, но малко псува! Трябва по- зла за Бат Бойко! Да му покаже къде зимуват раците и какви са им мераците!

В предсмъртни гърчове, БСП се опитва да остане на власт поне в София, чудейки се кой ли да номинира за кандидат-кмет. Проблемът е, че всички от БСП са престъпници и са крали, крали, крали, крали, крали, крали, крали .... крали, та са се оляли! Който и да номинират, ще бъде кауза пердута. Ще ядад Виденовия х*й на есен, заедно със съучастниците си от НДСВ и ДПС. И Турските автобуси няма да помогнат този път. Българинът може да няма кратковременна памет, но десятъка се помни и ще бъде капака на ковчега на БСП.

Предлагам художествен проект за ТРАЙНА табела: КМЕТЪТ СТЕФАН ДАНАИЛОВ НЯМА ДА ПРИЕМА ГРАЖДАНИ ДО КРАЯ НА МАНДАТА СИ, ПОРАДИ СНИМКИ В ИТАЛИЯ.

ПО ДОБРЕ СТЕФАН ДАНАИЛОВ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ КОЛКОТО ТОЯ ЛУМПЕН И ПРЕСТЬПНИК БОЙКО БОРИСОВ.