16-годишно момиче е измамено по телефона

16-годишно момиче от Пловдив е било измамено по телефона, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - 16-годишно момиче е измамено по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя има да черпи, а не да се оплаква. Не е дала примерно 10000 лв!

Измамници винаги е имало и ще има.С пълно право мога да отказвам всякакви услуги и помощи.От къде да съм сигурна кой стои срещу мен.Само,че не знам до къде ще я докараме."компетентните"органи са глухи и слепи.Страхливци.

бееееееее

Това е дребна измама. Не си струва да се коментира. Коментирайте рекламите, които заливат сайта и са 100 процента измама.

Тези рекламаджии,дали си хранят децата с тези тъпи и противни кремвирши.Доктора каза,че вътре е бъкано с някаква пяна от изрезки,нокти,човки и т.н.Каза да не ядем.

Точно така е! Един приятел отиде да работи в цех за кренвирши защото много ги обичаше. Но още след 5 дена работа там изведнъж спря да яде и дори забрани на жена си, майка си да купуват повече това нещо. А на всички приятели също даваше съвети да не купуват кренвирши.

Тая как не я е срам да е толкова тъпа? Ей това е бъдещето на нацията.

Как се мами по телОфон, както и по жисием ли?

На това също му се вика лакомия!Как може да допусне момичето ,че е участвало в томбола след като на нейно име не може да има телефонен номер.Ако пък номера е на нейно име ,ако е навършила 16 значи наистина е наивна -няма време да стане лоялен клиент.

детенце,дано вече си научило,че "безплатен обяд" няма

Е как да няма. А тези, които взеха 5 милиарда от банка? А заграбилите имоти по времена приватизацията? А в Гърция-видя се, че кредит може да не се връща. Има си и безплатен обяд.

Хахахах, на това му се казва патица!

16-годишно дете, какво искаш? Какъв житейски опит да има?

Което не я извинява, че не е проявила съобразително и здрав разум!

Дете ли, тя съгурно сефтето не помни кога и е било, дете била на 16.

Един разстрелян измамник ще спре всички други, желаещи да мамят хората.

Да последваме светлия пример на братска Унгария и да върнем и у нас СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ! Тогава България ще започне малко по малко да се оправя като държава.