Строители влязоха в мол ”Марково тепе”

Строители влязоха в мол "Марково тепе", като започнаха монтаж на техниката си. Очаква се молът да бъде довършен до есента на 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Строители влязоха в мол ”Марково тепе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер. Очаквам го с нетърпение. В целия център няма нито един голям или свестен магазин, чак до Халите. Има голяма нужда от това. А и сградата всъщност е красива и интересна.

След като в началото на мин. век недалновидни общинари са разрушили Марково тепе, за да направят павета за пловдивските улици, в наши дни алчни болни мозъци допуснаха да се построи този грозен мастодонт, закриващ Бунарджика, край един от най-хубавите пловдивски булеварди. Вместо на мястото на разрушеното тепе да има парк, цветя, слънце и въздух - имаме сгъстяване на пространството до невъзможност. Нека тази велика глупост тежи на съвестта на алчните общинари, които я допуснаха. А че магазините в нея са отсега обречени, е ясно като бял ден. Дори и от паркинга ще има съмнителна полза.

МОЛ не пише ,че ще има,а над 100 магазинчета ,с високи цени.

Оправдан единствено като място за убежище в случай на природни бедствия от голям мащаб. Другото е познатата през годините грандоманщина с провинциален привкус на пловдивските управници.

Да ви имам "пловдивските" имена. "Маркоолу тепе чаршаф пазар" - това трябва да е името.

този МОЛ, никога няма да "процъфти" ,защото и никога няма да го има "Марково тепе", един от символите на Пловдив! Надявам се продажните общинари да не посягат и към други символи на града, но като виждам как с лекота си позволяват да рушат/своеволията, които правят в Античния театър/ не знам какво може да ги спре.

Проблемът вече НЕ е в общинарите, начело с кмета-мамин- те така си правят! Проблемът вече е в нас, защото все не знаем какво да направим, все не можем нищо да направим!...

Дай предложение!Ти не ги слушай какво говорят а виж какво правят.Аз и ти нищо не можем да направим,защото сме техни/на големците/играчки.Не го ли разбрахте бе хорааааааааааааааа.