Край на сагата с бетонирането на къмпинг ”Юг”

Край на сагата със застрояването на къмпинг “Юг“ в община Царево. РДНСК - Югоизточен район - Бургас прогласи нищожността на четирите разрешения за строеж там.

Обратно в новината

Коментари - Край на сагата с бетонирането на къмпинг ”Юг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е ред да бъдат изгонени и постоянно къмпингуващите с палатки и каравани, точно на същите дюни та даже и по-централно на плажа Корал в зона забранена за къмингуване. Те същи замърсяват, че и повече, щото си серат и пикат където сварят. А след това трябва да се потърси отговорност и на тоя, дето е разрешил построяването на огромния блок в другия край на Корал(по-точно Рибарниците, но все тая) попадащ в забранената за застрояване зона и с поне четири пъти по-висока кота било от колкото е разрешена за месноста.

Нещо не е ясно - имало разрешения, построили нещо, а сега вече не важат!? Тез от ДНСК да не дойдат да ми срутят блока, защото ще открият под него "сиви дюни". Правото май не разрешава промени със задна дата!?!

Какъв живот беше на къмпинг Юг при социаризма! Там имаше дървени бунгала на чехите. Какви запои на голо ставаха в братски среднощни срещи. Дрехи се обличаха чак на завършване на почивката.

Ех живот,Итка,Кони,Яна и много други между 1975-1980, що Шуменско що Слънчев бряг изпоркахме що палатки съдрахме. Какъв пич бях,каква пунда станах а какъв кур ме чака.Не се виждам с тоз голям и мек вече характер,с тая малка пенсия..

а с въведеното в експлоатация построено нещо на къмпинг юг какво правим?

А защо не се проверят и другите вече построени бунгала до Царево колко са законни и кой им е дал разрешително. Опропастиха хубавата ни природа с това застрояване.

Например в Арапя.

КАКВО ПИТАТЕ ЗА ИМЕНА И ЗАЩО ЕДИ КОИ СИ НЕ Е СПРЯЛ ЕДИ КВО СИ пРЕДСТАВЕТЕ СИ В МОМЕНТА КВИ КИНТИ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ ЗАВАЛИИТЕ И ОТ КЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМАТ ЕСТЕСТВЕНО ОТ СЛЕДВАЩАТА ДАЛАВЕРА С МЕСТНИЯ КМЕТ,,,,

Защо въпросният Наяалник на РДНСК-ЮИР нее отменил разреченията още при първата проверка по чл 154 от ЗУТ, а се наложи Прокуратурата да протестира та от ДНСК да се сетят?

Потърсена и е отговорност от този "главен архитект" ? Или само е освободен от длъжност? Даже името му не се споменава