Откриват плаж на река Марица в Пловдив

В неделя, 2 август, ще се състои официалното откриване на "Плажа на река Марица".

Обратно в новината

Коментари - Откриват плаж на река Марица в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зона за нудисти ще има ли?

Нека да обяснят как ще се следи качеството на водата?

Леле, а догодина плажът ще работи ли?

Такова нещо има в Скопие-"Голема градска плажа". Само, че е направено на бермата на Вардар. Има и в Париж. Все пак си е Кючук Париж нали?

В Скопие има и "Кабинет за скршени срца". Следва в Пловдив.

Предполагам, "плажуващите", ще са на граждански договор към Общината. Не мисля, че някой ще иде да "плажува", на река, която преди това минава покрай сметище. Мдаа...

А това река ли е? Не ги ли е срам че са оставили екс реката да заприлича на ето това КОЕТО НЕ Е РЕКА, НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО Е! Има едни работи които се казват багери и камиони! какво чака градското управление?

Дано Тотьо пръв се льопне под овациите на водолазите от маалата.

В днешно време почти никой не ходи на реката освен дузина рибари в крайградските части на Пловдив. В столипиново има много повече посетители и сега :)))))

Цитат: ".....Стартът на дългоочакваното събитие е от 18 часа, а мястото..." хахаха интересно колко Пловдивчани очакват това събитие ? ЩЕ взема да ида да видя и ако се съберът повече от 5 човека ще черпя всички с беплатен плаж :)

тотовщина в тотевград хахаха!

След уникалната простотия да изоре читав асфалт на Грабната само и само да сложи червен, Тотю, маминото глупаче е ненадминато! Сякаш ние сме тъпи колко него и няма да разберем ако само имаше маркировка за велоалеята, ама нали трябва да се похарчат няколко десетки хиляди лева ей така само заради комисионните. Умна мама има си Тотю!

Няколко десетки хиляди??? Мамин Тотю ръката нама да си протегне само за няколко десетки хиляди.

Басейните с вода от реката ли ще са?! Ако да - не, благодаря. Ако не са - то каква е идеята да са ситуирани в реката

Щом са басейни, значи водата ще се пречиства постоянно.