Край на ”шофьорския плаж” край Дюни

Пътят до прословутия "шофьорски плаж" край ваканционно селище Дюни ще бъде затворен за автомобили, а зоната ще стане пешеходна.

Обратно в новината

Коментари - Край на ”шофьорския плаж” край Дюни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравос !!! С велосипеди може !!!

Пътят не се ли стопанисва от АПИ,като искат да ограничат скоростта да се поставят" легнали полицай"и щом ще правят паркинги да ги направят, без да затварят пътя и да се изгради пешеходна и вело алея ,аман от тъпи византийски номера.Когато не бързам и искам да покажа красотите на Нашето ЧЕРНОМОРИЕ тръгвам по този път,когато го бяха затворили стигах до ваканционното селище и се връщах и се отказах да минавам от там,много се радвах като го отвориха наново и сега поредната простотия/лакомия/на този кмет.А и междудругото пиша от Австрия,абе човече ако не знаеш как се прави туризъм огледай се и ако не можеш да четеш, прати хора да се научат и не се мъчи да откриваш топлата вода.Не се дръж като Сталин,че нали му знаеш края. Абе ти да не си избран от квотата на ГЕРБ щото тогава всичко е ясно!!!

Пътят "обслужливо" е прехвърлен от АПИ на община Созопол малко преди това :)

Пътят не се ли стопанисва от АПИ,като искат да ограничат скоростта да се поставят" легнали полицай"и щом ще правят паркинги да ги направят, без да затварят пътя и да се изгради пешеходна и вело алея ,аман от тъпи византийски номера.Когато не бързам и искам да покажа красотите на Нашето ЧЕРНОМОРИЕ тръгвам по този път,когато го бяха затворили стигах до ваканционното селище и се връщах и се отказах да минавам от там,много се радвах като го отвориха наново и сега поредната простотия/лакомия/на този кмет.А и междудругото пиша от Австрия,абе човече ако не знаеш как се прави туризъм огледай се и ако не можеш да четеш, прати хора да се научат и не се мъчи да откриваш топлата вода.Не се дръж като Сталин,че нали му знаеш края.

Тя работата е ясна-става въпрос за пари.

1.Затваряне на пътя. 2.Оказва се че на някой дядо му е имал лозе на плажа. 3.Бетон,хотели

има плаж-има проблем. няма плаж....

Що за безобразие, как е възможно, един от последните останали свободни плажове да бъде затворен. Поредната далавера на корумпирания бракониер , кмет на Созопол. Къде е държавата.

Наглото, гнусно и корумпирано джудже Рейзи, дето му водят непълнолетни ку.ви в пиано бара на един известен хотел е в основата на тая поредна гадост!!!!!

"Вместо да затварят пътя, защо просто не изгонят тези от нелегалния къмпинг, чудят се местни. "

Значи да се строи върху дюни може, а да се къмпингува не?

От едната страна на Дюни гавазите, от другата на Свети Тома мутрите пазят най-готините кътчета в района. А сега по средата - бариери, мантинели и паркинги. Ами направете единен "правомерен" къмпинг за тези "неправомерните" и им вземете парите на хората. Дюни има малко инфраструктура - ток, вода, пречиствателна станцийка и т.н. И оставете намира нормалните хора които не Ви искат чадърите, шезлонгите и хотелите!

Карали бързо по пътя - хоп затваряме го! Ами на ББ гордостта - магистралите 'кво шъ ги прайм тугава' ?? И тях да ги затворим? Паркирали неправилно - хоп бариерка! Ами то целия Созопол е затлачен от коли - 'що не сложим една бариерка направо на главния път до табелата' ?? Неправомерно къмпингували - ами ако е неправомерно, размърдайте си тлъстите задници и ги глобете/изгонете! Вместо това 'кво прайм'? Забраняваме на ПРАВОМЕРНО плажуващите достъпа! Нагли та дрънкат! Плажа и природата пазят - така е, пазят я от хората за да може бетон да се лее някой ден в близко бъдеще. Мислели за хората - паркинги ще правят! Знаем ги ние тези созополски паркинги по 2лв./час, както и Аркутино - 5лв. за да минеш бариерката. Ако не беше блатото (резерват) досега щеше да е заринато с пишман реситути и строители. Сигурно му търсят цаката и на него полека-лека.

ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГЛОСТ НА ТОЯ МРЪСНИК - РЕЙЗИ.

Абсурди абсурди един след друг !!!! Това не е пътя Созопол Примосрко , а пътя Дюни - Аркутино, и на тази красива "ландшафтна картинка" ще се изливат паркинг и бариери . След като Св Тома е застроен вече , сега си заграждат плаж за летувашите там и на Дюни . Да глобят и изгонят палаткуващите обаче не си помислят !

Що за глупост. Това винаги е било желанието на Люси. Просто човека си има възможност и си направи плажа съвсем частен. Никога не е искал да има коли там затварял го е по всевъзможни начини до сега. Хотела е обвързан ландшафно с двете страни на пътя и така летуващите ходят по пътя . Понеже си го чувства като бащиния човека си реши да го затвори пътя всяякакви глупости за оправдания. И никой не може да каже копче. Ми извинявай ама как така, кой по дяволите до сега затваря път зареди коли в междуградски район ми нали за това е направен пътя да има може да се движат колите.

Не е само Дюни и Люси, а и баровците от св.Тома...те дори са си купили останалата част от пътя......а простосмъртните да го д;;;;аме.. .аман от идиотии в тази държава, ама господ ще ги оправи и те са смъртни ...а ние Будалите защото ги търпим.

Люси (собственикът на Дюни - оня същият дето го съдиха, но не можаха да го осъдят), пак се е изръсил на кмета на Созопол!!!!!!

Въпроса е да се плаща -"От общината обещават да изградят два паркинга за тези, които все пак искат да плажуват в района."

Поредната далавера на Панайот Рейзи. Този византиец здраво се е омазал. Имаше стара идея да се строи в блатото. Няма да ме изненанда факта ако догодина цъфне поредния бетон !!!

На конференция в началото на лятото представители на организации като Зелена партия, Екогласност и Партия на зелените обявиха доказателства за затваряне на пътища в района, за стъпки за пресушаването му и строителство. В резултат на вдигнатия за кратко шум обаче никой не се опита да спре действията на неизвестните засега лица или групи.

Стар соц обичай! Вместо да се изгонят няколко нарушители са затваря за всички!

А там където вече е застроено, а дюните липсват, какво правим!?

Некой да не е закупил нещо там? Ще застрои сигурно

Насила ни гоните в Гърция ейй!!!!

Не че се оплакваме ние, не-е-е! Ние само чакаме сега да видим как хотелиерите и ресторантьорите по морето ще реват и ще искат от правителството всички българи да са длъжни да ходят на почивка с ваучери лятото! Хе-хе-хе-хе! А ние ще си ходим в Гърция, без ваучери.

" колите вдигали висока скорост, " АМАН! АМАН от крадливи свине. Защото няма как да вземете парите на хората, за това правите това. Гадове!!! Ей, ще се окаже вярно, това, което се шепне: Който е против Герб и не си плаща, го дерат жив. Вече няма убийства, а по-модерно - НАП, НОИ и проверки, много и постоянно. Докато сам не се откажеш.