Пътят Русе-Бяла с най-много катастрофи

Пътят Русе-Бяла си остава най-опасният и с най-много пострадали при пътно-транспортни произшествия. Това отчете областната дирекция на МВР в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Пътят Русе-Бяла с най-много катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плюхте Бойко, че прави пътища-сега му помагайте, молете..-този път трябва да се оправи НАЙ-ПОСЛЕ

Проблема с големия брой катастрофи в страната, допуснати от чужденци е, че никой не ги глобява и няма никакви принудителни административни мерки спрямо тарушителите. В Гърция например, която не следва да ни е за пример, но при нарушение свалят предния номер и докато не се плати глобата - няма номер. Нещо подобно правят в Румъния - вземат свидетелството за управления и го изпращат там където е издадено с описание на нарушението. Докато у нас румънците знаят, че никой нищо не им прави и карат като обезумели. Същите са турските тиражии. Това се случва ежеминутно по пътя Русе - Варна и Русе Велико Търново и почти не съм виждал полицейски патрул на КАТ, който да е спрям чужденец.

Скоро минах за първи път по този път и видях мамалигарче, как със скапаната си Дачия се опитва да изпревари по баира - слава богу отказа се след свирене и светене от моя страна. След това Бяла-Плевен пак мамалигари с 20+ годишен и умрял бус се изравняват с мен въпреки камиона в насрещното и това, че аз не увеличава скоростта. Този обаче не се отказа до последно и се наложи да намаля рязко с риск задния да ме натресе. За море ли бързат за гробищата ли и аз незнам! И аз карам Опел на 13 години, но се старая да не убивам себе си и останалите. Не е толкова опасен пътя колкото са ненормални шофьорите. В Родопите има къде къде по-опасни пътища, в определени моменти доста натоварени.

Поне единият от двамата шофьори е нарушил правилата и ето ви го резултата, за голямо съжаление. Пътя Русе-Бяла си е опасен по начало но в случая не вярвам заради него да е станала злополуката!

Дали не е заради 'толерантността' и повдението на русенските шофьори, хайде да виждаме малко по-далеч от носа си.

Боклук! Само русенски лишофьори карат по този път? Ти знаеш ли каква лудница е от турски тирове? Или у ваше село сте по-толерантни?

Да, у наше село сме доста по-толерантни - за това не мрат толкова хора. Просто е. Крайно време е гр. Русе да се прекръсти на к-с. Русе, т.е. комплекс Русе, за да е ясно на всички влизащи в тази ничия територия на 85 км, от летището на Букурещ, че ще се сблъскват /в пряк и преносен смисъл/ с големи комплескари и за това трябва да бъдат винаги на щрек, когато карат, когато пресичат, когато говорят, гледат или дори, когато акат... Винаги ще има някой, който ги дебне и е готов да ги удари, или челно, или в гръб, или както намери за добре

Прав си. На тоя пък е пълно с идиоти, които карат в насрещното по завоите. Лошото е, че затриват невинни хоре.

Съобщавайте зелени ли са били или по зелени.Ние знаем кои са с купените книжки

Поредния СУПЕР СЕЛЯНИН (СС) с БМВ - който си мисли , че е хванал господ за шлифера - 22 годишен келеш които убива хора по пътя и си мисли, че е пич. Писна ми от Супер Селяни в града ни!!!!

Едва ли силистернци са ви виновни - научете се да шофирате и да уважавате хората, резултатите ще дойдат сами....