Строят хотел от стари морски контейнери в София

Българи създадоха иновативен и амбициозен проект за изграждане на икономични и функционални жилища от морски контейнери.

Обратно в новината

Коментари - Строят хотел от стари морски контейнери в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато цената на човешкия живот е съизмерим с цената на чифт китайски обувки ,то негодния за транспорт на дрешки и обувки контейнер става за дом на българина.

И какво? Негодни за транспорт на стоки, обаче за живеене стават! Странно и малко абсурдно като знам какво е негоден контейнер...

Понеже София не е пълна със не-довършени строежи и полу-срутени згради . Трябва по най бързият начин да се усвоят ръждивите Китайски контеинери , но все пак не забравяите че това си е кражба от еко/булпак .

Ето така да се реши въпросът с циганите.Да им се направят такива контейнери и ще настъпи мир и в Баталова воденица и във Факултето. Пък ако може да ги натовариме и н а контейнеровоз за Китай най-добре. Ама надали.

И току виж някой зеленокож нарамил контейнера на гръб и право във вторични суровини.

Това не е нищо ново във Китай това го има от години насам ако не ми вярвате изтеглете си последните филми с Джеки Чан и вижте цели къщи от контейнери !!!

На мен ми харесва идеята звучи много добре.

събираме боклуците от света

изглежда по-прилично от 90% от струпеите в България

Снимките на "моделите" в ляво в същност са на съществуващо студентско общежитие в Амстердам. И не че нещо, но е е много просторно, при все че не саползвани истински контейнери, а специално направени стаи с увеличени размери, които да могат да се транспортират на контейнеровоз. Да не говорим че шумоизолацията беше такава, че като има някакво събиране в сградата всички разбират.

КМЕТОВЕТЕ В СОФИЯ ДА СТРОЯТ ОТ КУТИИ ЗА ОБУВКИ НЕБОСТЪРГАЧИ ЗА ХОРАТА С ОСТРИ ЖИЛИЩНИ НУЖДИ.......... С ТЕЯ ДОБРИ АРХИТЕКТИ И ПРОЕКТАНТИ ДЕТО АКО НЕ РАБОТАТ В СТОЛИЧНИТЕ РАЙОНИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАЕМЕ ДА ПРОЕКТИРАТ ;)

Супер! Ето го решението за ромските гета - на това трудно ще му видят сметката. Упссс, ама то става за вторични сигурно...

докога ще прибираме боклуци от цял свят и ще пардираме за нохау -егати хотелите няма никога да отида в такъв.

Ти бил ли си някога в "хотел"? :)

да много пъти за разлика от тебе

става за студентско общежитие или мотел !