Коментари - Кадафи-син: Ние измислихме историята за заговора | dnes.dir.bg
назад

Кадафи-син: Ние измислихме историята за заговора

Синът на либийския лидер Муамар Кадафи - Сейф ал Ислам, смята, че случаят с българските медици се е проточил заради неверните либийски теории за заговор и роля на Израел и Запада в заразяването с вируса на СПИН на стотиците либийски деца.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи-син: Ние измислихме историята за заговора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвайте в казаното на Desoz - тя, няма да Ви лъже !!!

Не искам да коментирам писанията по адрес на нашите медички, коментирани във вестник Шок - който иска - да прочете за какво става дума ...

v kraina smetka kak se kazva6 desoz ili adam?

Ако е верно написаното от Desoz,който е работил там и е в течение на нещата,се вижда ,че част от нашите сестри са невинни,но може би са натопени от виновните им колежки и колеги.А това обръща с главата надолу всичко написано в България досега.Вероятно и интервюто на сина на Кадафи е видоизменено с тази цел.Според мен е добре да се извърши проверка за верността на написаното от Desoz и при установяване на истината да последват необходимите действия.

malko kasno no vse pak

То си беше ясно от самото начало, че тази история със заговора е пропагандна лъжа в сталински стил, която издиша отвсякъде. Тя би издържала в Либия, където народът явно още не е преживял култа към личността, та дори това да е личността на един главорез като полковник Кадафи, но в останалия свят, с малки изключения това е де жа вю! Добре е все пак, че синът на Кадафи призна лъжата за заговора! Чест му прави това признание, въпреки намерението му да направи може би добър PR на татко си пред цивилизования свят!

ЗА България от трите най- дългото

Тези не са хора. Само евреите знаят как да се оправят с тях. Това е рекет на държавно ниво.

Бъдете българи и говорете като българи . Престанете да хулите и плюите .Ако има нещо съществено да кажете , кажете го та даго чуем и оценим както подобава .

Като си тъп, спести ни тъпотиите си. Стой си с главата в задника и гледай само там, само тази гледка ти подхожда. Бива злоба ама това минава всичко. Това да нямаш капка човещина за несправедливо изтезавани хора , на които са отнети години от живота... Бесен съм че са си позволили да постъпят така с български граждани и други от завист, злоба и простотия са затънали в собствените си ....

Това,което сега казва Сейф ал Ислам,си беше от ясно по-ясно.И аз това съм го писал нееднократно тук,във форума.Всичко бе въпрос на политика,и целта бе не самите 450 милиона,а главно стартирането на преговорите за сътрудничество,излиз от изолацията,в която Либия бе изпаднала,и никой не й обръщаше внимание.Проблема със СПИН е навсякъде,но най-наболял е той в Африка,а и самата Либия,като африканска страна не прави изключение,разбира се.Чувал съм различни цифри,и аз няма да цитирам конкретни такива,но общо казано,доста голям брой либийски граждани са болни,или заразени с този коварен вирус..! Това е жалко разбира се,и страната,въпреки материалните си възможности,явно сама не може да се справи.Една от целите на излорираната доскоро държава бе някой да й съдейства да се справи с този проблем.И сега точно това става,Европа,(най-ве Франция) ще оборудва специализирана за ХИВ болница в Либия,там ще работят френски специалисти,а френската държава ще обучи 50 либийски лекари...!Това е една малка част от пакета по споразумението за освобождаването на сестрите.А на този някой по-долу който се възмути защо този ал Ислам е мълчал 8 години,а го казва чак сега,и на други,дето се възмущават защо не ни се извинят,ще им кажа следното: Много е сложно и дълго за обяснение,но с две думи само- в самия ислям е повелено,че когато правоверните се чувстават слаби,безпомощни..те могат да искат помощ дори и от неверници (гаури),да сключват сделки с тях,да им се подчиняват,да им бъдат благодарни,докато..с почувстават достатъчно силни,че могат и без тях.Тогава те могат (или са длъжни,не съм сигурен) от своя страна да нарушат сключения договор...! Това не е грях,тъй като договора е бил сключен с неверници.Въобще,вси сторят с неверници,за тях не е грях,а напротив. И това не важи само за отмятането от договорите,ами дори и за убийствата.Ако убиеш човек е лошо,но ако той е неверник,това не само че не е грях,ами ти се издигаш в очите на Аллах,и ще отидеш в рая.. (само по памет го разказвам,не претендирам за абсолютна точност)! Да не продължавам,но..не виждам тогава на какво можем да се учудим от цялата тази история. А за тези,които възприеха арабската версия за виновност,и даже четох тук във форума,аз много съжалявам,и искрено съчувствувам на хорицата,които си имат общо с тях..!Аз незнам какво трябва да е нивото ти,за да възприемеш тази версия като истина,при положение,че за разлика от либийските хора живее поне извън властта на Кадафи и дирижираната му преса..! Те бяха толкова низки,стигнаха чак до обикновен битовизъм,какво били правели (други) българки с араби в Либия,или кой колко бил лош..Това НЯМА ЗНАЧЕНИЕ за никой на света,играта бе политическа,само дребните душички се насочиха натам,къ жълтото,понеже те друго не могат и да видят,де.Но на тях си е по начало простено,те са толкова малоумни,че никога няма да разберат колко..(същото се отнася и за Крум Савов,жалкото момченце ) !

Явно сме от едно поколение, но въпреки и с много диоптри, чини ми се, виждам нещата по-ясно и по-безпристрастно. За избягване на недоразумения - и аз съм русофил - но спрямо престрадалият много повече от нас руски НАРОД /а и + 15 НЕРУСКИ ПОРОБЕНИ НАЦИОНАЛНОСТИ ОТ БИВШИЯ СССР/ А не като Вас на престъпната им коммафия. Вие случайно да не сте на щат в тв.Скат или може би член или комсъпричастник на колегите си от Атака? Становището,дори думите Ви ги припокриват. Неуважаеми наборе -КОЙ нападна и окупира Афганистан-без да го покори? По чие внушение Саддам нападна и окупира за много кратко Кувейт? Кой на 11.09.2001 г. /точно на 30 годишната панихида на Н.С.Хрушчов!/ извърши архитерористичния акт в Ню-Йорк уби близо 3000 невинни хора - кои са Бин Ладеновите душеприказчици? И още един риторичен/за мене/ въпрос: Кой беше последният /не/официален посетител на Саддам Хюсеин няколко дни преди англо-американската инвазия в Ирак? Отговарям Ви: руският бизнесмен Евгений Примаков! /справка: съвсем кратки антрефилета в пресата от него време/ Шикългрубер нямаше да стане Хитлер, ако той и сподвижниците не бяха си внушили- че евреите са виновни за провала на Германия в Пър вата световна война. По същия начин в наше време Елитът на КГБ/ФСБ/ е пропит от яростен реваншистки антиамериканизъм, убедени че не Горбачов, и не импотентата безконкурентна планова икономика с естествно нисък праг на производителността на труда,- а САЩ са виновни за разпадането на СССР и провала на комрегигията. Sub sole - nihil nove/Под слънцето нищо ново/ гласи мъдрата латинска сентенция. Казах!

Хей 007, ти си по тъп и от ТЪП.

не ми пука за Костов! това, което представляват седмината боклуци е позор за всички нас! и е много показателно, че ги помилва президента, а премиера ги посрещна като герои! Това е България, това сме всички ние! Отвратителни долни същества! Мястото на тия сестри е на бесилото! Който не вярва- да се запознае с доказателството по делото! Къде могат да се намерят ли :) Питайте оня дето ги помилва- той каза че са невинни!

Либийски медии обвиниха българските тайни служби за СПИН-епидемията Bul Post - http://www.bulgarian 2007-02-07 Главни редактор на Аш-Шамс заяви, че разполага с данни, че петте осъдени на смърт медицински сестри и палестинският лекар са сътрудничели на българските и израелските тайни служби. Два либийски ежедневника призовават за налагане на строги наказания на извършителите на заразяването на над 400 либийски деца в болницата в Бенгази. Два от либийските държавни ежедневници - Аш-Шамс и Аз-Захаф ал-Ахдар, обвиниха българските тайни служби в умишленото заразяване на над 400 либийски деца с вируса на СПИН. Според изданията петте български медицински сестри и палестинския лекар, осъдени на смърт в Либия, са агенти на българското разузнаване и на израелските служби МОСАД. На електронната си страница вестник Аш-Шамс пише: Очакваше се България и ЕС да се опитат да оправдаят нечуваното престъпление с приказки за човешките права. Главният редактор на изданието заявява, че разполага с данни за това, че петте сестри са сътрудничели на българското и израелското разузнаване. Спор Аш-Шамс проблемът със заразените деца не е свързан с националността на обвиняемите. Това тук не е история за българи и либийци, за азиатци или африканци фактът е, че повече от 400 либийски семейства изживяват трагедия, коментира изданието.

Тъпият, как разбра, че точно нашите сестри са заразили либийските деца? Самата Либия се отказа да разследва умишлено заразяване и каза,че няма такова. А за небрежност - 1000% сигурно е, че нашите медицински сестри по принцип са в пъти по-точни, коректни и професионални от либийските медицински сестри. Те затова са и поканени там като кадри. Тогава как стават нещата ? Сещаш ли се, че така поставена версията, че на либийците им е виновен някой друг, издиша отвсякъде !

Долния ТЪП е не само тъп, но е и психар. Жалкото е, че една група явни поддръжници на лицето Иван Костов овоняха всички форуми с идиотските си антибългарски писания.

кой каквото да казва или да казва че някой е казал, или е чул че някой е казал че е чул, че някой друг е казал... нищо не променя простия като Здравко факт, че тези сестри са срам и позор за цялата страна не защото са курви, а защото са участвали в най-грозното престъпление - да заразиш нарочно деца! Нека петното тежи на тях и на децата им, както това ще стане с тези, които ги подкрепяха и тези, които ги помилваха! Срам! Позор! Отврат!

До 100% - в коя игра точно ?

кой каквото да казва или да казва че някой е казал, или е чул че някой е казал че е чул, че някой друг е казал... нищо не променя простия като Здравко факт, че тези сестри са срам и позор за цялата страна не защото са курви, а защото са участвали в най-грозното престъпление - да заразиш нарочно деца! Нека петното тежи на тях и на децата им, както това ще стане с тези, които ги подкрепяха и тези, които ги помилваха! Срам! Позор! Отврат!

Ама къде беше се скатал до сега бе Ислам-чо да не си бил в някой Сейф ? Защо не излезе да го кажеш на някой от осем годишните процеси или преди да кацне французойката ? Ето ти сега - излизаш и хвърляш бомбата - ама ние това си го знаем от самото начало. Вярно е че там се изредиха Хубавото (сега грозна баба Яга) и едно еврейче, което се правеше на величаво и започна да поучава Кадаифа (който умира от обич към евреите) какво да прави. Само че оня е нестандартен и накара целия западен свят да му го свирука !

Dir.bg-Klubove/Gores temi/Libija-Kristija na rabota(snimka).

Сега може единствено да се търси отговорност на нашите управници! Защото те знаеха/чрез секретните си източници/ как стоят реално нещата.Защо трябваше всичко да се крие от масите? Къде е демокрацията ... Коя нормална държава своемо рода си опрощава национален дълг/макар и с участието на Лондонският клуб?!?/ Що за фарс е това? Дори и Тодор Живков /лека му пръст/- не би посегнал по този начин към народа си. СРАМОТА!!! Политикът в една малка страна като България трябва да е хитър, но не спрямо собствения си народ - а да извлича дивиденти за него /, а не за лично облагодетелстоване. Прочетете за Стефан Стамболов и за Буров и ще разберете как трябва да се държи истинския политик, а не като сегашните мижетурки ...

МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ СА В ИГРАТА НА 100%

Йоцо, не баламосвай баламите! Европа не е нито неутрална, нито независима! Всичко е пари и интереси!!!

i vse pak BG pomogna da se reshi sluchajat - eto pravitelstvoto deistva.. :( ottam bastata losh a sinut dobur - eto i tuk pak vsichki vjarvame..... ili moze bi ne suvsem.. vuv vseki sluchai ima nesto gnilo i tova ste izleze na bjal svjat mnogo mnogo skoro....... tezi filmi za muchenitsite geroi i tehnite osvoboditeli veche sme go gledali mnogo puti i rezultata na kraja vinagi e bil edin i sust... - poznaite dragi zriteli ?!

Яибил, това не е позорна страница за България. Позорът е за онези, които не искат наистина да разследват случая, а това са либийците. Останалите нямат никаква вина за техните глупости.

Цитат от интервюто на Кадафи за всички, които се съмняват, че е казал точно цитираното от dir.bg I mean the issue of conservatives, or the old guard, this is equal to the issue of the Bulgarians, that file has been magnified by us, we created that story, the Libyans. They found that there were Bulgarians and a Palestinian doctor -- it means there is a connection with Israel, Mossad, with Western intelligence. There is a conspiracy. They build up a story. They forced the Bulgarians to admit to something and then here we are, we have a story, we have conspiracy, we got that complicated file which we can carried for, what, eight years?

Да забравим за Либия и за сестрите!!!! Бог ще ги съди!!! Да затворим тая позорна страница от историята на България!!!!!

вярвате ли ,че точно това е казал сина на Кадафи, или това е поредната манипулация на нашите журналисти, които са клакьори на правителството?

Толкова съм объркан от цялата медийна информация с която е натъпакана главата ми, че вече забравих и не знам кой съм. Дали съм Психарчо или не съм Психарчо, това е въпросът?

Поредната глупост поместена тук.Който клъвне.

К'ъв е тоя родоостъпник, Мечът на Исляма,дето си плюе родината,бе? Вие вярвате ли му? Сейф,хахахаа,освен да съхранява баща си,друго може ли?

Не мога да повярвам - как може да се заблуждавате от тази зле скалъпена история! Всичко вони! Наглите арабески дори не са се постарали да сътворят нещо по-засукано! Нескопосан фарс с треторазредни участници!

Сега се сетиха ... Егати некоординираните хора ... Нямам думи ....

СТИГА ВЕЧЕ СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ СЕСТРИ! НЕ ВИЖДАНЕ ЛИ ,ЧЕ ПРЕКАЛИХТЕ И НА ЦЯЛ НАРОД МУ ПИСНА !! ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА И МАЛКО ДА СИ ПРИМИРЯТ ,ЧЕ ОТЪРВАХА ВЪЖЕТО-СТИГА СА ДОИЛИ НАС..

както вървят нещата пари от либия ще видим през крив макарон.

Това всичко го знаехме, ама политиците ни са сериозно ангажирани с кражби, а не с работа в полза на страната и по тази причина си цъкнахме паричките, пък сега вие ги плюйте колкото искате.

Сега се сетиха ... Егати некоординираните хора ... Нямам думи ....

Han Putku imashe edna teoriq za tozi sluchai. .......

dobroto chenge se izkaza sega triabva da se izkaje loshoto

Evrika! Ste po4ne bavno da se razplita puzela..............

Сега е ред на КРУМ САВОВ да се изкаже:-)

ТангРа бди на Българите! Не е далеко деня когато ще заличи черните убъри от Земята и всички мръсни дивове които са навредили на на небесните Му синове Българите!

Tiq pari ot lybia nqma da gi vidim nikoga taka 4e ako tova e edin ot na4inite neka da se izpolzvat, ako nqkoi ot vas o4akva da polu4im tiq pari moga da mu kaja 4e ima silna vqra :) Neznam otkoga e to4no no znam 4e e predi 1990 taka 4e 6te si po4ekame a sled taq slu4ka dori da ne gi oprostim pak nqma tozi vek da gi polu4im. Mnogo me kefat horata koito propagandirat voina. 1. imate li izob6to ideq kyde e lybia 2. vzemete razu4ete kakvo e arabska liga(da go e.a) 3.Kato stignete tam vyorajeni kakvo 6te dirite, voinata moje da q po4nete sre6tu kadafi ama 6te q vodite sre6tu libiiskiq narod koito znae po-malko i ot nas za istinata. 4. vie 6te bydete li dobrovolci :)

Zdraveite sanarodnici,Mnogo se radvam na tezi novini .Ima edin DOBLESTEN LIBIEC KOITO DA SE RE6I DA PRIZNAE KAKVO SA SKALAPILI.TOVA E EDIN PLYS ZA BLGARSKITE SESTRI I PALESTINSKIA LEKAR,IZA BALGARIA.NO RANO ILI KSNO TE SHTE SI NAMERAT MAISTORA>KOITO MISLI ZLOTO NA EDIN NAROD KATO BLGARSKIA MRSNI ARABI DANO SI NAMERITE MAISTORA ZA ZLINITE I MAKATA NA NA6TI SANARODNICI TOLKOVA GODINI,ZASHTO TO$NO NA6ITE TRABVA6E DA PLATIAT TAZI VISOKA CENA