Подпалиха параклиса ”Св. Георги” над Сопот

Пожар е избухнал в параклиса „Св. Георги” над Сопот тази нощ. Унищожени са икони и други църковни вещи.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха параклиса ”Св. Георги” над Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са онези, дето оня ден си искаха джамиите!!

Честит ви македонски модел ДПС не случайно си изми ръцете като Пилат, излизайки фиктивно от властта.

без отговорности , само права и свободи

НА слепи ли се правите, че не виждате колко нагли и настъпателни стават мусулманите , като виждат , че дъпжавата нищо не смее да ги ограничи и имат силната подкрепа на ДПС-Местан и, Турция и вече халифата !? Дани вече не е безумно и невъзвратимо късно , но ако не се вземат незабавни антимъсълмански мерки до 10 години ще бъдем отново под мусулманско робство !!! Ще пльоснат джамия до Ал.Невски и Св.София , ако не и върху техните руини/основи . Чуйте ми думата! Не искам да съм лош пророк,, но за съжаление до сега, винаги, когато съм си помислил и съм се страхувал от нещо лошо То Винаги се е случвало ! Така че ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ ДОКАТО НЕ Е БЕЗВЪЗВТАРНО КЪСНО !! ОЗАПТЕТЕ МУСУЛМАНИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРОВОДНИЦИ В БЪЛГАРИЯ И НЕКА ВСИЧКИ ДА СПАЗВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ДА НЯМА ЕТНИЧЕСКИ, ВЕРСКИ ПАРТИИ И ДА СЕ ПРОПОВЯДВА НА ТЯХ , ЧВ ТВХНИТЕ ЛИДЕРИ КОМАНДВАТ В БЪЛГАРИА И ТЕ РЕЖАТ И РАЗПРЕДЕЛЯТ БАНИЦАТА (Доган!!)

Ти какво? За война ли плачеш? Как си го представяш те да стават повече и да става твойто. Трябва разделяне на държавата в кратки срокове иначе няма спасение.

за какво разделяне говори? Ти май искаш война?

Тука явно става дума за дирижирано от вън активизиране на мюсулманите в България с участието и на имамите!В Карлово не живеят почти никакви турци и е интересно,че тези,около 500 турци са докарани там явно под строй!Тука е мястото,да се намеси прокуратурата и да разбере,кой е подстрекателят и организаторът на протеста и кой финансира мероприятието!Време е прокуратурата да се самосезира и моментално,без забавяне да се реагира!Всяко бавене ще е късна и ненавременна намеса!

Не само прокуратурата. Това е работа на ДАНС. Последните не трябва да проспиват тези събития.

Това е работа на Местан.