Марешки: Някой се е прицелил в бизнеса ми

От една година насам никой не ме е търсил и не са ми повдигани никакви обвинения. Целта е само да ме тормозят, заяви бизнесменът Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Някой се е прицелил в бизнеса ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На ония тентата им била незаконна.Хм,а виждате ли Марешки бил черната овца.Ми общинския съветник що е ходил да защитава ,,незаконната тента,,.това ли са приоритетите на общината.номерата им не минали пред Марешки,ако беше на моя земя и бой щях да ям и тентата им да бърша,това е България.

Любовницата му към роднините ли спада?

Гриша Ганчев, го подкараха за ДДС, Дамбовеца е в Румъния, сега е ред на Марешки пък после ще видим......СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КОЙ? КОЙ?

Нанесъл щети за 15 хиляди лева, а му запорират имущество за 14 милиона. Нещо не се връзва.

ти се моли някои да не се прицели в тиквата ти, че както са гладни украинските снаиперчета и тарифата ти ще е ниска.

за съжаление и аз мисля така. за още по-голямо съжаление един цял народ не го вижда

Сега интересно този печеливш бизнес на кой е и каква политическа принадлежност е бил когато го е придобил. Защото в България няма бизнес, който да не ти е даден.

питай Пламен Стоянов (Дамбовеца), с умиление си спомням как искаше на утрепе "каратиста" :)

Абе разбойник си си. Ама що трябва да продаваш лекарства толкова евтинийка бе? Сега ще ти обадят разни работи

А сигурно ли е, че Марешки е такъв "злосторник"? от кой източник идва тази информация, отново ли някоя "жълта преса"?

Сутринта журналиста от Нова телевизия забрави какво е попитал преди 2 минути Марешки и онзи се измъкна без да отговори дали и защо е прехвърлил имоти и друга собственост за 100 милиона лева на роднини, което ясно говори за "високото" ниво на журналистите ни - те не успяват да зададат 2-3 поредни въпроса и да следят дали им отговарят на тях, а само запълват времето ....

тотални тъпанари са повечето. това е вярно. лошо е, че са и неграмотници

Ах, този лош, лош някой!

с богатство за над 300 милиона реве че ще го цакат

Дето стъпи тоя Костадин Костадинов все такива истории. Гадно долно тролче, веднага се е възползвал, близък на собственика. Ясна работата. Пази боже от такива като тоя, само в политиката се навира наглеца.

Мутрешки, не се прави на света вода ненапита!

крадеца вика дръжте крадеца

Да ,ако има фалшиви лекарства те са в неговите аптеки.Отдавна го разбрах и не копувам от там само заради 20ст.по евтино.

Ми ти не кОпуваш. Ти и тоя отдолу няма ли какво друго да измислите бе. Бизнесът му печели от големите обороти, ама плитък мозък няма да го проумееш. Ай у лево бе.

Или у десно? Специално за дълбоките мозъци - не само от оборота. Да предположим ли продажби на медикаменти със срок на годност ма-а-алко преди днешна дата, но с ле-е-еко подправяне на представянето на въпросния срок? Но за кОпуването си напълно прав, Шопе. И аз се дразня от неграмотност.

Какъв бизнесс тези препакетирани с изтекъл срок на годност и медикаменти с неустановен произход и производител бе Марешки?

Той е най-големия търговец на пазара, мислиш ли че големите корпорации нямаше да се усетят. Маймунски си глупав с врелите си некипели. Жалък си.

TИPAMИCУ

Ти като си по-голяма маймуна що не се огледаш или поне да излезеш малко на вън пък и да имаш поне малко понятие от медикаменти и аптечна мрежа?Тогава друга песен ще запееш. Не че други аптечни мрежи не го правят същото и то не на твое ниво в България а в Европа драга.

Б-чо ,нали знаеш приказката"никога не прави това ,което не искаш на теб да ти направят"Сега ревеш ,ама каквото повикало ,това се е обадило.В Бг. бизнесмен е синоним на бандит.А ти определено си от тях.

И на светло ме е страх да го срещам...и все другите му виновни на този........................... Имало Господ ли? Защо търпи такива ?

По скоро някой се е заел да унищожи малко по малко ТИМ.

selecta

дай боже

Защо ми скрихте коментара, бе мишоци :) Смешни сте. От Марешки ли ви е страх? :) Или от истината? Журналисти! Нали бяхте шарлита до скоро:) Смотаняци !

Да си потърсим прават и да попитаме къде се подават оплаквания срещу модератори пристрастни и триещи постове не по правилата. Нищо нередно не си казал но те трият защото получават стинки за което.

Щото пишете само глупости, я си прочети последните 10 поста. Само простотии и врели некипели. have fun bitch