9-годишно дете загина при катастрофа в Пловдив

Дете загина при челен сблъсък между кола и камион на Рогошко шосе в Пловдив днес следобед, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - 9-годишно дете загина при катастрофа в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да го беше вързала с колана.Не такива като нея да си мислят, че е под достойнството им да си поставят предпазните колани.Колко много още живи торпили се возят дори и на предните седалки без колани.Защо онези дето са на хранилка в Пътна полиция виждат всичко и не глобяват?Ами защото ...отговорът е ясен...

Професионалист съм с 2 млн.км. Да жестока трагедия ,много жестока ...и за детето и за неговите родители ! Но това е типично женска реакция ,без значение дали е руса или брюнетка!Преди много ,много години когато все още бях млад след едно тържество ,където бях пил,си дадох колата на една приятелка да шофира ,тя пушеше ,прозорците отворени ,в един момент вятъра отлепи огънчето жот цигарата в/у роклята ,тя изпищя ,остави волана , и започна да се мята ...колата за миг влеза в насрещното с над 80км/ч,въпреки моите над 3-4 "твърди ",благодарение ,че седях от дясно ,успях да върна и овладея колата ,а с ръчната дори и спрях в дясно...насреща също се движеха няколко Шкоди мадарки...типична женска реакция ...заради бълхата ,горят ...юргана! Бог да прости детето !

Няма аккво да се разследва, всичко е ясно. Патицата я е домързяло да върже детето с колана, подкарала колата, детето отзад се обадило "Мамо мамо виж", мама естествено се е обърнала да види, и колата бам в насрещното. Като шофираш и най-скъпото ти е на задната седалка, ще си гледаш пътя бе овца!!!

Колко невинни ангелчета се подмятат на задните, че и на предните седалки без столчета и без колан... Родителите им също са убийци на пътя!