Полицаи гонят в три области телефонен измамник

Полицаите успяха да задържат извършителят на телефонна измама в Златоград, който подмами 72-годишна жена да му даде 3400 лв. за операция на дъщеря й.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи гонят в три области телефонен измамник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо го гонят човека набил ли е някой за да му вземе парите??? тия възрастни хора по градинки и пейки цял ден клюки нищят и само за тези измами говорят и накрая ало ало дай пари............ и те тичат като луди да ги дават ! ами всички са с телефони сега е лесно да провериш за какво става въпрос какво веднага търашуват по дюшеците!!!така поне няма да им мухлясат парите или да ги изяде накоя криза!!!!!!!!!!!!!

Аферим на тез момчета полицайчета! Те голЕма работа свършИли. Хванали един кокошкар. След преследване в три области. Явно кокошкарят не си е платил дето трябва. А полицаите, след такова преследване, ще си почиват /разбирай бездействат/ поне няколко месеца. То, след такова преследване, какво друго им остава. Утрепали са се от бачкане. Т'ва - три области да пообиколиш - малко ли е!

Нямате угодия. Като спят по патрулките-що спяли, като хванат някой нарушител-не си платил такса уважение..Ай не се занимавай с такива неща а виж там овцете блеят и трябва да се доят..Ама-ха..

Тоя бих го пребил с голи ръце и ритници,гад мръсен

простак