Завърши ремонтът по трасето Бургас - Сарафово

Завърши превантивният ремонт на път I-9 Сарафово - Бургас от км 228+950 до км 230+900, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Завърши ремонтът по трасето Бургас - Сарафово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След 6 месеца ремонт

Кой ще изреже клоните които скриват пътните знаци по цяла България? И за това ли трябва европроект за милиончета?

2,6 млн за 2 км. Супер, колко ли джоба се пренапълниха, като се има предвид, че само изтъргаха стария асфалт и положиха нов и то осеян с ннеравности. Една част от бордюрчетата към банкета са ги вадили явно силово с чуковете и са с натрошени ръбове, та са ги сложили същите отново - много красива гледка.

Нещо не ми се връзват цифрите.10000 тона асфалт са 500 големи камиона по 20 тона.20 тона асфалт са положени на по-малко от 4 метра път?!?

което са пет тона на метър път- при широчина 10м прави 500 килограма на квадратен метър. при плътност на асфалта 2500 кг/м3 се получават 0,2м или една педя дебелина на новата насатилка- което е нормално

И с какви като тонаж валяци утъпкаха тези нормални 20 см.?

И още един уточняващ въпрос. Това, че 20 см. асфалт е нормално, означава ли, че толкова е положено конкретно тук при този ремонт? Или толкова е фактурирано?

Понеже всеки ден пътувам, и при положение, че следващия основен ремонт ще бъде след 30 години, наистина неравностите по пътя ще означават много кръпки още през следващата зима. Жалко за многото наляни пари! Наистина има страшни неравнонсти в трасето от Бургас до Сарафово. В обратната лента нещата са по-добри.

Новата настилка е пълна с неравности, ако са в чужбина няма да им платят и една стотинка за тази некадърност.

и не само там-преасфалтираната отсечка колелото на мираж към метро как е -караш с 40 и все едно си с лодка в морето...................ало къде е контролааа!!!!!

угодия нямате ей , квото и действие да се предприеме се почва мрънкането , ся ли бил момента , ама що така го правели пък не иначе , като не се прави нищо пак се мрънка в несвяс , ама като се почне е 2 пъти повече , било то и някво пътче , в Холандия хората си праят паркинг за 8000 велосипеда , вие тука не слизате от колите и ставали задръствания , ми ще стават

Ходи ти карай велосипед до Сарафово, Поморие, Несебър ....

деер

Какво спечелихме за 2.6 млн лева?

Що им ядоха краката на момчетата от Пътната агенция ?

Строителните работи стартираха на 9 юни и завършват в определения срок до края на юни. Тогава мисля откриха и туристическия сезон по морето. Освен кауни и тикви защо другите нямат ярки изяви по нашите земи.

Всичко това е супер, само се питам защо някой не се сети от всичките там намиращи се на шосето, да забърше с парцалче, светотразителите по мантинелата, та белкем се вижда през нощта.