Коментари - Велчев: Да сменя Симеон? Още не са ми предложили | dnes.dir.bg
назад

Велчев: Да сменя Симеон? Още не са ми предложили

Не е обсъждано с мен да бъда политическият наследник на Симеон Сакскобургготски като лидер на НДСВ при евентуалното му оттегляне.

Обратно в новината

Коментари - Велчев: Да сменя Симеон? Още не са ми предложили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замисли се малко и ще откриеш по-дълбок смисъл ;)

Не мога да разбера НДСВ. Бойко Борисов ги предаде на парламентарните избори, а сега им заби нож в гърба със своя партия срещу НДСВ, а Милен Велчев се колебае дали да не го подкрепи за кмет на София? Още един предател. Симеон май си ги отглежда един по един и после ги пуска да летят сами, а той им гледа сеира. Боже, опази България от Симеончовци - заместници и бодигардове!!! Още им вервайте! Те ще ни довършат! Жалко за бедния ни народ! Време е да се осъзнаем и да гласуваме за истинската десница!!!!!

този спънат кон си раздели със сина на грозния цар пая от далаверата с дълга а сега щял да се прави на политик костюмирания смешник

ВЕЛЧЕВ Е ПОРЕДНОТО БУШОНЧЕ НА ЦАРЯ. ТОЙ ГОРИ А ЦАРЯ СИ ОСТАВА. ДА СИ ГО ПРАТИМ КАТО БАНКЕР В ЛОНДОН ДА СЕ СПРАВЯ С КУЦИ СДЕЛКИ И ДА ВЗЕМА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА А ТУК НЕКА ОСТАНЕ НЕГОВАТА РЕЗИДЕНЦИЯ. ЕВАЛА БЕ БРАТО, КАК ПОПИ ВСИЧКО МНОГО ГОТИНО ОТ ЦАРЯ. НО СЕГА СИ ОБИРАЙ ПАРДУШИНКИТЕ ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАШ ПРЕЗ КОМАРНИК СВЕТА.

AMI AKO TOVA STANE.GERB E SAGINALA V SARODISCH.

Някой потърси ли сметка на този млад (казвам млад, за да правим разлика със стария) комбинатор за сделката с дълга ? Как само за година-две външният ни дълг порасна двойно, след като примерно си го изплащахме години наред ? Как точно този сладкиш, докато получаваше уж голямата заплата на банкер в Лондон не успя да направи сериозна инвестиция, а след като се забърка с политиката в България от космоса на Балканския полуостров се виждат само Охридското езеро, Стара планина и хотела на Велчев, свързващ Равда с Несебър ..? Миленчо е чисто криминално-политичес явление, но да бе само той, с мед да го бяхме хранили ...

dokato dopuska bezdarni 4ove4eta kato M.Tzakov do sebe si tzaria samo gubi.Napravi gladnoto mom4e gu6ka.Nestastnik,mra

Това са двамата политици от НДСВ,които реално нещо са направили-каквото и да е то.Всичко останало е безхарактерна,лабилн маса.

Е ИМАЛО И НЯКОИ УМНИ ХОРА, ТОВА КОЕТО ОКРАДАХА НДСВ И СЕГА КОМУНИСТИТЕ НЯМА СТИГАНЕ НО ЖАЛКО ЧЕ ПРОСТИЯ НАРОД ВСЕ ОЩЕ ИМ ВЯРВА

Напълно съм съгласен с теб. Ама нали НДСВ го докараха комунистите, за да попречат на втория мандат на десните. Иначе как ще могат да крадат толкова яко.

Мильенчо не е разбрал въпроса - не са го питали дали няма да смени бай Симо като лидер, а дали няма да го смени със друг шеф (да отиде при бате Боцко, например).

nikoi ne si izbira roditelite. Imal wuzmognost, u4il w 4ugbina. I az se mu4a da naprawq su6toto, kusmet sum imal s roditeli. S opluwane puk wuob6te ni6to nqma da stane.

към:VVV -> това което открадна миленчо е нищо в сравнение с това което открадна цялото НДСВ, БСП и ДПС - > почти 1 милиард бюджетен излишък изчезна, за да се плаща от него на цигани и турци на избори и за да се строят хотели.

Симеон и Милечно се подкрепят. Свързват ги връзките им с службите. Как мислите и кои са можели да учат в чужбина преди 89 г? Само деца на хора от висшия апарат на БКП и ДС. Бащата на Милен Велчев е бил генерал и приятел на Тодор Живков. Окрадоха ни - да!

Нека си стои човечеца - господ здраве да му дава... , ако го смените - значи нов КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ. е, МНОГО ЩЕ СТАНЕ .

Дъртия крадец от Мадрид си избра наследника-както се вижда сполучливо. Тези плъхове трябва да бъдат изгонени от РБ след като им се конфискува всичко.

Този кретен даже не се научи да говори нормално(по което си прилича с Кобурга)Той е симбиоза на имаш+знаеш.Нашата гордост е и пример за подражание - как можеш да материализираш, чрез властта.Той е една грешка на природата, при която материялното е 100%,а духовното 0%.Който си е избрал такъв път на развитие ......рано оставя много материални излишъци ...след себе си

От всички управници досега, миленчо ни окраде най-яко и то така, че когато се усетихме, бе вече късно. Да е жив и здрав и той и брат му и ортаците от Вива Венчър и Агентите на короната. Ние пак ще го духаме, вече свикнахме. Ако пък пак си ги изберем, за мазохисти като нас, кефът ще е пълен.

Велчев: Да сменя местото в парламента със затворническа килия? Още не са ми предложили