Коментари - Лечева: Може да са стреляли по Манол заради мен | dnes.dir.bg
назад

Лечева: Може да са стреляли по Манол заради мен

Председателят на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) Весела Лечева не мисли, че покушението срещу съпруга й – Манол Велев, е свързано с неговия бизнес или близките му отношения с БСП.

Обратно в новината

Коментари - Лечева: Може да са стреляли по Манол заради мен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne sa go straljali saradi jena mu a sa tova tsche ima hasart i s toto se e sanimaval a v bg.nai golemijat hasarten i po malkijat hasarten bos vie go posnavate ´te ne sikat da dopuskat konkorenzia toto loto evrofudbol kasina i t.n. miliarderi milioneri

ох весе-ако твоя мъж беше в състояние да се защити тогава неговата обвинителка нели щеше да е в кома

G-jo Veleva,a KOROUPZIQTA?Okolo Vas e palno s interesni ikonomi4eski shemi,mai tvarde 4esto se srechtat edni i sachti imena...Vse pak moje i Vachata Partiq da zapo4ne da se pita???

Тая пък простата овца защо си мисли че някой я забелязва.Просто мъжа й и подарил мястото да не се чувства идиотка.

ако Веселка прочете дори само половината от форума съвсем основателно би се гръмнала,ако има все пак съвест,нали?

до Тодор- изпуснахте ги когато му беше времето!!!!!!!!!!!!! нека те се трепят сами.

И друго господин Писач - за да пишеш каквото и да било трябва да си запознат с механизма на това как се става президентски съветник, а ти явно не си запознат!

Наскоро четох интервю с някакъв уважаван социолог или психолог в Труд. Тоя изкара пишещите във форума едва ли не луди. Но със сигурност агресивни и завиждащи. Слушай сега господине, аз също имам бизнес, боря се в живота, и съм готов да се срещна с теб и да ти отворя очите за това как се чувстват обикновените хора. Ако си мъж,отговори ми. Вярвам че все пак четеш форумите!

Какви бизнесмени са тия? Те са си СЛУГИ на БКП.

Съчуствам Ви г-жо Лечева. Възхищавам се на спортните Ви успехи. Но преди да задавате въпроси, не е лошо да запитате себе си защо позволихте името Ви да бъде ползвано и опетнявано от хора без морал и достойнство.

Причината ти е ясна,Веселке! Там където отидоха другите честни бизнесмени /Илия Павлов,Кюлев и др.работници на комунистите, ще отиде твоя съпруг и другите като него. Вашата патия си ги избива,затова не разкриват убийците.

Веселке първо ти промени промени начина си на мислене и тогава съветвай другите какво да правят! Лошото е че няма да прочетеш тези коментари, защото така сте си навирили носовете все едно лойняна клечка имате под тях!

По добре прочетете книгата ИЛИГАРСИТЕ , и тогава ще видите, че и в България е същото

Куршум в тила - този стил говори точно обратното на това, което казва Весела Лечева...

Причината ти е ясна,Веселке! Там където отидоха другите честни бизнесмени /Илия Павлов,Кюлев и др.работници на комунистите, ще отиде твоя съпруг и другите като него. Вашата патия си ги избива,затова не разкриват убийците.

Тая искаше да отговаря за всичко, за ТОТО-то, За младежда и спорта и т.н., пък после се чуди, защо застъпвала чужди интереси. От това, че има комитет за младежта и спорта, защо нито едно български дете няма къде да играе или спортува свободно. Защо е този комитет и защо и дават заплата. Ако стане левски, ще е най-доволен. Мечтата му се осъществи, в България вече е пълно с комитети. И комити бол.

Защо реши, че тя страда?

Тъпа и алчна к., защо България прилича на Чикаго от 30-те, а?!? Защото именно комунистите, в които сте в далавера ти и твоят гръмнат съпруг, създадоха подобна ситуация в България! Ама вие сте невинни като божи кравички, нали?!

НАПРЕД КЪМ ЕС -ТАМ ПО-МАЛКО СЕ КРАДЕ И ЛЪЖЕ И ПО-МАЛКО СЕ СТРЕЛЯТ

До Жалки Защо да ги съжалявам тези боклуци?Те теб ЖАЛЯТ ли те? Нека се избиват.

давайте да правим специализиран отряд по разстрел на комунистите - СОпРК! ще ги избием до крак!!!!

Ех Веселке, Веселке, За ЦСКА и Левски не може, а за Манол може??? И защо все така?

A moje da sa strelqli po Manol i zaradi men. Nqmam ideq zashto, no e vuzmojno, nali :)

а защо не заради Мая Манолова ?

Taka e dve mneniq nqma. Zashto shte iskat da prechukat edin chesten biznesmen? :)

фащайте кремъклийките и да ги почваме сички на оръжие,смърт за тирана тия комунистите са по зле и от турците майка им мръсна

и опозиция ни организирахте и митинги ни инсценирахте и пирамиди и явни тотални банкови обири и с отровни храни ни храните и т.н. и т.н. и кой знае с какво чувство сте гледали от страни как се мятаме като овце по гайдата ви... Мисля, че трябва да питаш защо са възможни тези атентати не нас, има такава длъжност

леле ако веска хване пушката какво ще стане, там пропуск нема

смяах в залата...

да не дърпа дявола за опашката току виж стреляли и по нея . наглост . пресичала интересите на някой , кой създаде тази бандитска държава , кой пуска пипала на всякъде и изкупи де що се зададе та стигна и до АТОН, нямат страх от ГОСПОД но той бави но не забравя

Gospoja Le4eva vsiko na4alo ima krai.Kak gi natrypahte tezi MILONI nie rabotim v 4yjbina godini i ni e trydno da se opravame.

Дефиниция за ВИП: Въоръжени имотни помияри

Първо не съм съласен, че комунистите вече ги нямало. Тия старите ги няма, но нали на тяхно място са децата и внуците им, които са новите капиталисти. Само че и те като своите предшественици са некадърни и затова в България същински капитализъм няма. Имам пред вид истинските капиталисти, които мислят не само да печелят, а мислят и за създаването, изграждането и защитата на работната сила. Нашите назначени капиталисти мислят единствено как да крадат от държавата, от работниците си и даже от своите партньори. Затова, поради липсата на правосъдие в България, понякога се стига и до раздаване на правда по бързата процедура (чрез килъри). А решението на проблеме ще е много трудно, защото на върха на държавата почти няма хора с чисти ръце. Вижте как агент Гоце ги е събрал около себе си все отбор юнаци. Който не е бил агент е бил вербовчик. Единствената надежда е да дойде помощ от вън, от ЕС. Друго решение е както в Щатите да се направи една извънредна комисия от честни хора и и бъдат дадени неограничени правомощия. Въпреки, че аз имам огромни резерви към такъв тип комисии в България, защото и те са на принципа 3:5:8 и се използват за разчистване на междупартийни сметки. Нашето общество е толкова разядено, че неморалното се счита за нормално, а кражбата и далаверата за предприемчивост. Нормален е търгът и конкурсът с предизвестен победител. Нормално е използването на вътрешна информация за лично облагодетелстване. Всички тези неща в нормалните държави са под ударите на закона, но не и у нас. Ето това е мафията. Затова аз съм песимист относно нашето бъдещо развитие, ако не ни се окаже помощ отвън.

Ти сега ли се сети бе Веселке да си зададеш всички тия въпроси?Питай Гоце,той ще ти отговори и кой и защо е стрелял,защото в България всичко се знае.Открити убийци няма защото и МВР е в играта.

Комунистите като идеалисти последователи на комунистическата идеология ги няма, но комунистите като хора прокарвали с терор същата тази идеология в полза на своите интереси са си пак тука. Те навремето сами се наричаха комунисти и макар че сега се вече капиталисти хората имат пълно право да продължават да им викат комунисти. Така се подчертава произхода и родословното им дърво, а това се неща от които не можеш да се откажеш. И още нещо. Тук комунистите все говореха, че комунизмът не бил все още дошъл, но на запад системата на управление наложена от СЕСЕСЕРЕ си я наричат и до ден днешен комунистическа.

Весела...такава сладурана си ..как се хвана с такъв мъж..а и те потупвал се говори..истина ли е?

Бъди рахат !!! като ти дойде времето и по теб ще стрелят.

Към Жоро.Перфектен анализ.за всичко са виновни комунистите,които вече ги няма.С този анализ съм съгласен,но не разбрах ти какво предлагаш,че България да благодентсва като старата Холандия.Ще се радвам да прочета твоето предложение.Иначе всичко е упражнение в остдумие.

Нека да усети какво е да страдаш, така и се пада на ТАЯ МАЙМУНА, и да не спира да забравя по какъв начин е забогатяла. ТА мила то всичко си има край.

ТАЯ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА, ДА НЕ БИ ДА СИ ПОВЯРВА, ЧЕ СА КАПЧИЦА РОСА, ЗА ДА СЕ ЖАЛВА ПО МЕДИИТЕ, ЯВНО ПЛАЩА ДОБРЕ НА ВЕСТНИЦИТЕ ДА ПУСКАТ СКАЛЪПЕНИ ИНТЕРВЮТА ЗА ИМИДЖ НА МАФИОТСКОТО СИ СЕМЕЙСТВО С ПАРИ ОТ ТОТОТО, ЕЙ НЕ РАЗБРАХА ТЕЗИ ХОРА, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ЗА КРАТКО НА ТАЯ ЗЕМЯ, АМА АЛЧНОСТТА ИМ Е ОГРОМНА, СРАМ НЯМАТ, АКО МОГАТ ВСИЧКИ НИ ЩЕ ПОГЪЛНАТ, ДА НЕ ГОВОРИ ЗА ЧЕРНА ЗАВИСТ , А ДА СИ ПОМИСЛИ КОЛКО ХОРА СА РАЗПЛАКАЛИ И ОГРАБИЛИ, ДА ЖИВЕЕ ТЪПИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БЕСЕПЕТО

СЪГЛАСНА СЪМ С ТАЙСЪН. ВСИЧКИ СЪПРУГИ И ЛЮБОВНИЦИ НА ИЖЕ ПРОСТРЕЛЯНИТЕ ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ С КРИСТАЛНО ЧИСТ БИЗНЕС, СЕ ИЗНЕСОХА ОТ БЪЛГАРИЯ, КАТО РАЗПРОДАДОХА ДЕ ЩО МОЖЕ И НЕ МОЖЕ. ЛЕЧЕВА НАИСТИНА СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ И СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ. НЯМА ДА МИ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО, ЗАЩОТО АЗ РАБОТЯ КЪРТОВСКИ И СЕ БОРЯ ЗА ШИБАНИЯ СИ БИЗНЕС, КОЙТО ТАКИВА КАТО ТВОЙЯТ МАНОЛ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАТРИЯТ. А АКО СМЯТАШ, ЧЕ ИМАШ ВИНА ЗАРАДИ ТАЗИ СТРЕЛБАы ЗНАЧИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО, ЧЕ ИСТИНСКИЯТ ШЕФ НА ДАМС Е БИЛ СЪПРУГЪТ ТИ. А ТОГАВА НАПРАВИ СИ СПРАВКА КАКВИ ГИ Е ВЪРШЕЛ, САМО ЧЕ ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ. АМА ТИ СИ БИЛА ДОСТА ГЛУПАВА, НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ, ЧЕ СИ И ТЪПА.

Веселке, Веселкеее! Да би мирно стояло, не би чудо видяло! Който много крадне че го пуцат. Инак оправия нема. Яз си ходим спокойно по улиците оти не съм крал и нема и какво повече да ми окрадат. Нали знаеш Веселке? На босия не можеш му открадна царвулите!

Вместо да ругаете във форума , незачитайки човешката сктъб , станете активни и променете това , което не ви харесва!Злорадството ви явно ви носи удовлетворение , но не е градивно! Жалки сте с подобна позиция ! Овладейте се !

Na kradlivata i korumpirana chervena partiata verni sinove i dashteri.

ЕХ ВЕСКЕ, ВЕСКЕ КАТО ГО ГЛЕДАМ ФИЗИОНОМИЯТА НА Т.Н. ТИ СЪПРУГ, ЧЕ ТООЙ СИ Е ЧИСТА МУТРА. ДОКОТОРИТЕ ЩЕЛИ ДА ГО ИЗВАДЯТ ОТ КОМА, А ГЛЕДАЙ ДАНО ПУКНЕ. ГРАБВАЙ МАНГИЗИТЕ ДЕТО Е НАГРАБИЛ И БЯГАЙ, ЩОТО И ТЕБЕ МОГАТ ДА ГРЪМНАТ. КОЛКО ЛИ ДАНЪК НАСЛЕДСТВО ЩЕ ПЛААТИШ. ДА МУ МИСЛЯТ ТВОЙТЕ ЧЕРВЕНИ БОКУЛУЦИ КАК ЩЕ ТЕ ОБЛОЖАТ. АМА МАЙ И ТОВА ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ СВИКВНААЛИ ВИНАГИ ДА ВЗЕМАТЕ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ВИ Е БАЩИНИЯ. И СТИГА СИ РОНИЛА СЪЛЗИ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ТИ САМАТА СИ ПОРЪЧИТЕЛ.

От Манол Велев пропищяла половин България тя седнала да се вайка че била много праведна . Как не я е срам ! Да се скрие в миша дупка и да мълчи !

nama da zabravin kak se podigravashe s LEVSKI zaradi stadion RAKOVSKI!

Всеки бива наказван от Бога заради собствените му грехове. Така че, тя и да иска, не може да поеме вината вместо мъжа си, въпредки че сигурно много го обича. Всеки раво или късно си плаща за гяволъка. Просто, има наказание от Бог за греховете. Той е праведен съдия.