Кметът получи „Зелен Оскар” за Община Пловдив

Община Пловдив спечели първа награда в категория „Обществени организации, общини и държавни структури” в конкурса „Най-зелените компании на България 2014”.

Обратно в новината

Коментари - Кметът получи „Зелен Оскар” за Община Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамин Ваньо , пак с награда , ХА ХА ХА !!!

Щом и на този почнаха да дават Оскари , е га си Държавата !!!!

За съжаление ще си вземе и втори мандат ...

Идват избори. Пиар рекламите заваляха.

а не златен Гюро Михайлов? Да не е артист? Лувър , Оскар, - всичко чуждо!

Гербеско МЕКЕРЕ!

Това някаква лоша шега ли е..??!! Градът е потънал в прах, пепел, пясък и кал, когато завали само малко...пълно е с кърлежи, колите се утроиха, полицията е безпомощна за какво ли не, а районните кметства пунтират дейност( повечето).

В града правят градинки и алеи, а в овощните градини и навсякъде около пътищата покрай Пловдив се изсипват тонове строителни и битови отпадъци, и никой не може да ги спре. Слепи ли са от общината или се правят на такива????. Защо на изорана нива до "Еврохоспитал" на Ком. шосе продължават да се изсипват строителни отпадъци? Защо след като до училището в Коматево направиха един тротоар вместо да закарат отпадъка от стария на сметището- те просто го прехвърлиха зад оградата в училищният двор??? Защо същият този училищен двор е по-мръсен от такъв в кв. Столипиново? Получавайте си наградите, но следете как се върши работата и на малките неща. Защо еколозите трябва да работят само по сигнали и то без резултат?

Защото от общината са се заобградили с ма...али, помаци и селяндури..и им тикат пари на такива аматьори!

Доста лицемерно, на фона на отрязаните дървета в градската градина, желанието за усвояване на голяма част от парк "Отдих и Култура" и най-вече "чистия" въздух в града.

Най-зелените компании на България 2014.....и това е, защото намалят все повече елените площи в града и се режат масово дървета?

Градски, къде точно видя да намаляват зелените площи, че ми е много интересно. Или просто трябва да кажем нещо. И не ми казвай, че е намаляла тревата заради вело алеите

само около гребния канал и улицата към Прослав има изсечени един ден броих за 1 месец над 40 дървета. Там където беше зоопарка над 50 салкъма. А от другата страна на канала там където ще се строят басейните. В Лаута колко ? Изобщо нищо не знаеш. Ходенето по центъра върху плочките тип рустик не те прави на пловдивчанин.

ти сляп ли си бе Или си гербава калинка назна4ена на място откраднато от някои 4итав безпартиен нещастник

Нямам думи. То и по времето на социализма ни къпеха в розова водица, ама сега направо ни захаросват хахах!