”Капана фест” три дни в Пловдив

Тридневният фестивал „Капана фест" започва днес в емблематичния пловдивски квартал, съобщи Никола Сивков от организаторите.

Обратно в новината

Коментари - ”Капана фест” три дни в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В кв. Капана има някакви момченца и момиченца които седят по цял ден в няколко стаи по къщите в партерната част и нещо правят на лаптопчета, моткат се и после се вдигат някакви бал исъс слама и разни дървени конструкции. Кат ги питаш що всички надписи са на англииски те се хилят кат ненормални. Явно някой здраво плаща за да седят в партерните помещения при положение че това са места които се отдават основно за магазини и офиси. А тия дечица на какво ли продават та да си плащат наема? Май общината плаща.

Браво на Кмета препоръчвам му всяка събота и неделя до 2019 г да продължи -за да може Капана да се развие и потвърди като културен център

посещаван, добре организиран, разнообразен като предложения фест се получи! поздравления!...и пак се намира тук някой да го оплюе ...който е организирал нещо от рода, тогава да говори...

такава невероятна кичория е въпросният фест, че е ясно че е направен с цел да се усвоят някакви пари. Даже и минерална вода продават на сергийките, а клошари на групи се кълчат на джангъра, който идва от всички посоки и се смесва като музика. Да падладееш просто.

Комплексарски провинциални простотии ..........

В ТАЗИ СТАТИЯ ИМА НАД 10 НЕРАЗБИРАЕМИ ДУМИ.ЗАЩО ФЕСТ, А НЕ ФЕСТИВАЛ,ЗАЩО ТИШЪРКА,А НЕ ТЕНИСКА И Т.Н. О , НЕ РАЗУМНИИ..........

Как така ще смесвате народни ритми с хип-хоп и фънк бре продажници? Първо кой е тоя "музикант" да смесва уникалните неравноделни тактове с негърски равноделни тактове? Манастирите и народната музика са хранилниците на Българщината. Тях като ги затриете ще станете цигани - граждани на светът...без корен. Дървета без корени . Незабравимия Иван Балсамаджиев имаше изказване точно за такива "музиканти": Представете си негър в хладна механа, пред чаша люта ракия...да пее от душа и сърце "Бела съм бела, юначе".

Георгииииииииииии, Жоркааааааааааа? Ко значи ЪРБЪН АРТ ВЕ ? Стига с тия чуждици ве, направо ни оплескахте с всякакви ..........на. Па вземи си напъни брейна и после изсипи една умна мисъл. Ърбън арт па кажи го ГРАДСКО ИЗКУСТВО И ГОТОВО.

е като бърбън, или по-скоро като последствията

хаха пиянството на един народ.

и ти ли бруте?

Думата "бруте" е име на човек и следователно започва така "Бруте". В този случай не става въпрос за козметична течност. Явно ви харесва да ви правят езика на помия и държавата на кенеф.