Пиян шофьор без книжка блъсна жена на спирка

38-годишен неправоспособен шофьор предизвика катастрофа в Пловдив, при която пострада 56-годишна жена на автобусна спирка.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор без книжка блъсна жена на спирка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво правите бе Майнички,ке се утепате всичките там:)Оти карате пияни а???

Трябва да ги забранят тези опели със закон, само олигофрени ги карат. Като ги забранят и олигофрените ще тръгнат по градския транспорт или пеша.

Ще... Идиота си е идиот, независимо от возилото до което се е докопал.

нормални неща може би трябва да се вземат по сериозни наказателни мерки но невярвам

Да си пил и без книжа - това оправдание ли е или утежняващо вината обстоятелство?

ПИЕ защото е жаден(за бой, за линч и за бесене на място). Той знае от многогодишен опит, че ПРАВОСЪДНО винаги ще го разберат, оправдаят, защитят, ще му простят и ще го пуснат. А пострадалите и жертвите, на никой не тежат, те са НАГЛО-КРЪВЕН БГ-курбан за ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ престъпниците (вечно в АДА)

Как се казва този неправоспособният? Много сме тактични, никога не съобщаваме имената на престъпниците, да не ги обидим, горките .....

Няма такова нещо като "шофьор без книжка". Все едно -хирург без диплома да оперира. На такива никога не ги пишете ШОФЬОРИ.

Края на ХХ век.Салвадор-много пияни шофьори,много жертви-като в България сега.Решението-закон за разстрелване на място от пътна полиция и оттогава там ТАКОВА ЖИВОТНО като пиян шофьор няма.

Като може, що да не може?!

Извинявайте, може би не разбрах правилно, но така ли да го чета - Ами като може да кара, що да не може да кара? Ако е така, смятам че е изключително тъпо и престъпно, все пак не кара сам на нивата си.

пияния шофьор - 300 дявола да го еб.т!

Пиян шофьор без книжка блъсна жена на спирка - класика в жанра! Оскотяло племе.

Ха сега го пуснете хуманоида по живо и здраво. Това е ежедневие вече. За пиян без свидетелство за правоуправление глобата трябва да е от 10000 лв до където прецени съдията. За да може никой да не се навива да го прикрие. А при ПТП с пострадали от 10 г. нагоре ефективно.

Пиян, с превишена скорост, без книжка. Сигурно са го записали от родната милиция и са го пуснали да си ходи, че днес пак трябва да се пие.

Няма да съсипват бизнеса на продавачите на алкохол, я...