Задържаха пътен хулиган, блъскал умишлено коли

Столичната полиция е задържала 29-годишен пътен хулиган, блъскал автомобили, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха пътен хулиган, блъскал умишлено коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази новина с гордост ли ни я съобщавате?

Що за смотан коментар...

Хубаво се е нашмъркало гаменчето!

То законотворецът много "умно" го е измислил - до 5 години затвор, защото може я тати му, я чичо му да е "некой" си! Ама до 5 години може да са и 0! Я да беше твърдо 5 години за подобно деяния, че да го питам аз кого ще блъска гадината!

Е ако са били паркирани и е нямало хора в тях, каква присъда е справедлива според теб. По-скоро от лечение се нуждае, че то наркотиците не прощават........

Прокоратурата? Айде сега го пуснете и тоя, че да си продължи да си блъска на воля. Съдебната системата няма ли да направи нещо най-накрая, по дяволите?????

За тоя дали ще важи намаляване на присъдата ако си признае?!? Почвам да си мисля, че е крайно време да последваме другарите американци, от които за вся и всьо взимаме пример - връщане на смъртното наказание и при 3 осъдителни присъди до живот в панделата. Очевидно престъпниците ни нямат никакъв респект от европейските ценности.

ами ходи при бай тошо тогава! макар,че донякъде си прав тогава им даваха власт и пари на милиционерите, а сега мутрите имат повече власт, защото диктуват и кадруват в мвр а горките полицайчета не им дават пари, а са им осигурили със закон по2-3 рушвета на ден от шофьорите, които говорат по джиесем

5 години в пандиза ше го блъскат от зад докато му издуят ауспуха.

Стига обаче да стигне до затвора, защото сега незнайно от къде ще се пръкне някой чадър и ще го пуснат по живо ,по здраво. Може пък да е нечий син, племеник, братовчед и т.н.

"умишлено ударил с аудито Фолксваген Кади в задната част, влачил го 7- 8 метра," Е как го е влачил не ми става ясно?

Защо на престъпниците не им пишете имената а само главните букви .Нека всеки ги знае .

Ами ако се окаже отроче на НАШ човек?!!!

какво хулиганство? Да блъсне и обърне кола си е опит за предумишлено убийство

Колата е била паркирана и празна...

Е, как? Това отвсякъде си е опит за убийство на кола!

Ще мине условно щото блъска коли за първи път...

Още се чудим! Защо при бае Тошо такова нещо немоеше да се случи? Оти а ?

Щото Волгите тежаха по 3 тона и с Голф няма как да ги обърнеш на таван? :D

Защото за купуване на кола се чакаше 15 години и цената беше около 40 заплати та не им беше изгодно да ги блъскат.

А колко по-добре звучи "опит за причиняване на смърт"...

Тоя е бил яко надрусан. Само от алкохол до такова безумие едва ли си струва. Да не говорим, че стъклариите на Audi A8 сигурно струват колкото едно Кади.

Достатъчно е да проверят декларираните доходи на шофьора за 5 години назад, да ги сравнят със стойността на Ауди A8 и могат да го "закичат" поне с 2 години ефективно.

ако му ударят 50 тояги дали няма да си вземе поука. или ако почука камъни на някоя кариера. вие го пращате в затвора да прави фитнес

Като давате книжки на ненормални хора така ще е.

Защо? Той без дадена книжка на може ли да се качи и да си блъска хора и коли. Сякаш книожката е някакъв инструмент за отваряне и стартиране на колата.... Онзи с трите убийства е нямал дадена книжка, нямал е никаква. Това попречи ли му да изкара бмв-то и да убие трима и да избяга?

Защо мислиш че има шофьорска книжка?

Адвоката му ще го изкара невменяем и ще го пуснат пак да си играе на блъскащи колички.

е тия по администрациите редовно карат къркани ама кой да ги глоби като после ще звъннат един телефон за тех и готово........