Жители на Приморско излизат на протест

Жители на Приморско се канят да блокират пътя Бургас - Царево на 28 май сутринта.

Обратно в новината

Коментари - Жители на Приморско излизат на протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При подобни протести от алчност преди 4 години спрях да ходя на черноморието. След това, което видях през последните 2-3 месеца като протестна актиност, съм твърдо решен никога да не стъпя там. А те нека си развиват туризъм.

Д'ба и шибаните лакоми византийци. Ще протестират. Какво е направила общината, или какво ще направи, за инфраструктурата на тези райони- Малката Перла, Ченгер, Перла, Узунджата? Къде е тока, къде е водата, къде са пътищата, къде са дренажите(особено за Малката Перла, което си е едно огромно блато)? Всъщност, няма много смисъл да се образуват защитени територии със каквито и да е заповеди и решения, те и сега са си защитени от нереално високите цени за квадратен метър, които искат лакомите византийски гъзове! И при това за терени с една гола регулация, но без каквито и да е комуникации- тока е в електроцентралата, водата в морето. Отворили са си гъзовете за пари без изобщо да се замислят, че за тия пари човек цял живот ще си летува по пет звездни курорти и то без да го боли главата от някакви строежи и монополистки дружества.

Малко ви бяха наводненията миналата година гадове мръсни. Да ви обезщетят с чукари в планината.

И кой ще протестира ?? Разни Крадци, които заедно с корумпиран Кмет, искат да откраднат и просвоят Плажовете и земите около Приморско ???

Време е да потънете в лайна до шия!

Тъпите селяни за пореден път изнасилват държавата, какви частни земи на пясъка на първа линия ?! Всичко е заграбено с фалишиви нотариални актове, т.нар. констативен нотариелен акт при който твой човек нотариус се подписва че всичко е ОК и си готов собственик на 20 декара на първа линия. Не се блъскайте, всичко го разпределиха 1989-1999 година. Вече сте закъснели.

Я бързо да дигнете 2 хотела с изглед към реката, за да мога да гледам защитените птички от балкона и да ги целя с прашката. защитени зони друг път. Защитените зони са частните пътища към Свети Тома, Елените и тн. Защитени са от всички бедни летуващи и са обградени със стени и са прекъснати пътищата. 2 хотела на ропотамо пъм може и защитени да ги направиме.

хората които имат имоти и интерес да се унищожава зеленината в малкото девствени райони или многото туристи в района ще уважи правителството ,пак някой които ще му дадът пари за рушват ,колко територии им дадоха на тези ,да съсипват за да може да се превърне в наркомански Слънчев бряг