Македонци хвалят Бургас (видео)

Македонската национална телевизия направи филм за Бургас, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Обратно в новината

Коментари - Македонци хвалят Бургас (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е добро филмчето. Отдавна не е имало нещо положително за България и им казвам браво и благодаря на братята македонци. Само не ми допадна избора на туроператорката - защо това нещастно същество дефинира българския туризъм? При наличието на едни от най-добрите специалисти в тази област в региона, избора е неудачен. А иначе - браво кмете!

Адмирации към кмета на Бургас. Аз лично съм от Ловеч, живея от 4.5 години в София. Всичко това което прави и страхотно, защото вероятно не краде за разлика от другите "кметове". и резултатие са факт: Нови и модерни автобуси, изключително красиви алеи в Морската градина, магистрала, велосипеди под наем (за туристи и не само), различни атракции и др. Вярно от магистралата може да е поспестено и вероятно в близките 1-2 години това ще се види и усети най-вече, но по отношение на останалите неща, направени за града - само мога да благодаря! Харесвам Бургас и се опитвам поне 1 годишно да посетя този страхотен град. Като подобрение би било хубаво и ако се намалят емисиите от Лукойл. Миризмата понякога е мн. кофти.

Хората ни хвалят,ние се плюем.Тъпотия на квадрат.Тормоз до дупка за този тъп народ който нищо не уважава.Това ни чака.

Калеко, Като започнем да уважаваме мнението на всеки, а не само на този, който ни харесва, може би ще започнем да се оправяме. Моето мнение по отношение на работата на кмета е, че се направи много по отношение на облика на града. За съжаление, по-голямата част от построеното е с ниско качество и с недостатъчно добра визия. Примери: казиното; новият площад; парковото осветление в морската градина; тротоарните настилки, да не изброявам повече. От позицията си на какъв наричаш правото ми да изразя лично мнение плюене?

И ти чичовото си куха лейка, щом не си разбрало какво казвам.А казвам,че македонската телевизия е направила рекламен филм за Бургас ,а бургазлии се надпреварват именно да оплюват съдържанието на филма. А за кмета-чест и почитания.Да продължава така и през третия мандат,но да си озапти марионетките по малко да крадат.

КАкво да е нивото на качество бе пич ??!? Нивото на качеството, зависи от нивото на качество на проектантите, на архитектите, на строителите, на строителните техници, на майсторите, калфите и т.н. Та замисли се какво е родното ниво на изброените от мен и виж отражението в това което са направили. Какво е нивото на учителите, на родителите на кумирите на хората, които трябва да научат и възпитат добрите архитекти, проектанти и т.н..... Разбира се, че кмета е виновен, за това, че сме нацията на некомпетентните. Преди 50 години сме били овчари и сме пасли овце, а сега искаме да правим магистрали и да имаме строителство с немско качество. Еми няма как да стане.

Всичко в града е разорано ,така както беше в гр.Сливен преди години.За къде се е разбързал този така прихвален кмет

Айде недей! По силата на служебните си задължения най-малко един път месечно пътувам до Сливен и Ямбол! Попътувай, огледай, сравни и тогава се изказвай!

"Според кмета недостиг са паркоместата, здравеопазването, както и екологичното замърсяване." И висшето образУвание бих добавил.

деер

Стига ПИАР на ГЕРБ! Добре е да споменете и колко евросредства усвои ДИР.БГ по времето на ГЕРБ. На ГЕРБ, както и на останалите партии не му пука за Бургас, но бургазлии гласуват за ГЕРБ. Едно качествено нещо не е построено в Бургас и нищо българско не се използва, освен чакъл. Инвестицията в ЛУК ОЙЛ се направи с италианци, а не с българска фирма - Нито една партия не говори по този въпрос, както и хейтърчетата им. Българите не бяха най-многобройната група работници в проекта - никоя партия не говори по този въпрос......Храната в бургаските ресторанти си повиши качеството заради италианците, а не защото бургазлии изискват качеството - факт , но никой не говори за това.Добре, че другият проект с тръбата през Черно море е в ход, че да не се развали храната в ресторантите. Радвам се, че имаме умения да усвоим средства, за укрепване на бомбоубежище строено от комунистите - нас за сезона не ни пука нали? За сградите разцепили се вследствие на интелекта и неподкупността на архиктите в общината няма да говорим - тъй и тъй ще ставаме скоро мюсюлманска провинция на Турция. Лентите на два светофара ги дълбаха с по 1.5 метра и пак ги коригираха после - да им се чудиш на бургаските автомобили, какво правят с настилката?! Моля ви, освободете фирма ТРЕЙС да ви плаща по 35% , защото ще стане като с магистралата.Много ми харесват турските плочки, водните илюзии с единствените оттичащи се канали в целия свят на подобни шадравани - но в Англия през 19 век е било така , както и сега в Бангладеш. Радвам се , че си позволихме тунел и супер спирка. Надявам се БургасБус да може след 8-9 години да си поднови автопарка със свои средства, че иначе ще извадим икарусите , заради по-евтината подръжка. Нещо не се споменава за бумът на лайнери през 2015г., за делфинариума, за открития басейн в Славейков, но пък се заговори за супер базата в Изгрев, велоалейте за ромите помагащи за разделното събиране на опадъците и т.н....... Какво стана с околовръстното, с замърсяването от Кроношпан и Лук Ойл??? Все се мълчи. Чакаме и яхтеното пристанище и тузарите да акостират скоро... Какво стана с улиците на разкопаните улици - дори и жертви имаше?! Да споменавам ли , че залите с басейн до френската гимназия нямат дори неомходимият по размер платен паркинг? А, който е влизал е и видял находчивостта и пестеливостта на архитектите....Всичките ни качества на града са това , което не е пипнато през последните 25години - морската градина и пешеходните улици/Богориди е стеснена/ и фактът че географски градът е разделен така, че ни е почти невъзможно да го съсипем с приумици. Опа, да споменем базата на Черноморец....Поздравявам общинарите , че разрешават на бедните роми да ползват игрищата без да плащат - това поне си е истинска социална политика!

Ех, когато народа те избере за кмет, ще можеш да оправиш града. За щастие народа няма да го направи, понеже балъците не сте много :). Хейтърите сте много, ама то с хейт се стига до това да си балък :)

Като огладнея толкова, че да се натискам за заплата от 2 000 лв ще го направя ....може би . Дотогава ще ви се осмивам, за какво се дупете на проститутките на мафията!

написаното от теб е вярно, но няма да го схванат, защото са заети да славословят кмета. Бургас е овчи град, се оказва, макар да ми е болно да го призная, защото съм роден и израстнал тук

"Много са ползите за Бургас. Изградихме туристически атракции. Пример за това е остров Света Анастасия. " Ха, това е новина! Остров Св. Анастасия бил изграден със средства от ЕС. Жива да бях...

Како, острова си беше жив змиярник преди именно при този кмет да се превърне в туристическа атракция!

деер

На село така ли ти го описваха?

ЕС и ГЕРП наляха пари в Бургас, само и само да не се случи проекта за петролопровод ... Както се видя ЕС спира еврофондовете, ако на власт е партия, която е неизгодна за Брюксел. Това кой как си е подготвил проектите се оказва, че няма значение.

Данчо, Данчо, мозък да ти бяха налели!

Герб се пише с б!А тъп се пише с п!

Грешка, пише се с "Б", не с "б". Странно е, че някои апологети на ГЕРБ не знаят, че това не е името на партията, а негова абревиатура.