Само 18 вещи продадени на търга в Община Сопот

Вещи за 2851 лв. са продадени вчера на търга в община Сопот, каза за Радио Пловдив Харалампи Пилафов, помощник на частния съдебен изпълнител Мариана Обретенова.

Обратно в новината

Коментари - Само 18 вещи продадени на търга в Община Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оня дебелия, селски олигофрен не купи ли нещо друго освен кметския стол..... Палячо ............. хахахахах

Да,те искаха безлихвен заем, ама после кой ще го плаща? И какви са тези пречиствателни станции за толкова милиони? Колко души е общината, та да е необходима? Намирисва на злоупотреби с евро фондове - та трябва ли държавата да покрива всички злоупотреби? Същата история като с КТБ-кой взел, кой дал, тук комисионна, там комисионна, и накрая друг да плати сметката. Абе да ги разследват и кой на кого - да става ясно. Ако има виновни, да отговарят. ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМ - НИКОЙ НИКОГА НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ - РАЗМИВА СЕ НЯКЪДЕ МЕЖДУ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИ ОРГАНИ И ПОЛИТИКА...

Сопот е градът на фамилията Вазови! Сопот е прекрасен български град, който българите обичат и се гордеят с приносът му за българското възраждане!!!

Я не се правете на принципни! Решението е: държавата оправя сметката за пречиствателната станция, а ако има виновен го съди и му конфискува имуществото!!! Не тормозете хората! Чия креатура и фирмата изпълнител?

изобщо хората самата община от хора са някакви други такива които са виновни за глупостите на гадните политици които хич не ги вълнува за хората. Видяхте ли как за КТБ на бързо изтеглиха заем който всички ще го плащаме.

Това е безобразие защо са е направили като нямат пари .Да вземат от еврофондовете. Държавата да ги върне .

въпрос. Имало е пари от еврофондовете, обаче някой е отказал да отпусне пари. По-точно отпуснати са по документи, обаче после е измислено нещо и не са дадени. На много места след 2009г. масово се практикува така.

от Сопот искаха безлихвен заем ,но мутрата отказала да даде ,а хвърля милиони за да кърпи току що построените и още неоткрити магистрали ,а общината ще загуби общинската си собственост ,общинските жилища ,хора ще останат на улицита ,но какво му пука на мутрата,той ще се нагуши ,защото фирмата кредитор е близка до ГРОБ

Кметът на Сопот Веселин Петров Личев изглежда доста нагушен, иначе бил безпартиен.

Не в стола е заровено ку4ето ,те са двама ,трима на4ело с кмета ,които са откраднали парите от пре4иствателната ,да ги вьрнат и да не забьркват гражданите в своите мрьсотии

Само организацията по търга сигурно струва повече от получените средства. Един долу се кръсти, на мен ми се повръща, а на всичките тия държавни чиновници дето ги гледаме покрай тая дъндания им е все едно. Някой е направил далаверка и е лапнал няколко стотин хиляди, а от държавната хазна са похарчени няколко милиона. Да кажат на коя партия е кмета, на коя фирма е поръчан проекта, от къде са мислили, че ще им дадат толкова пари и да седне един следовател и за два-три дни да вкара в затвора тия двама-трима човека, които са скалъпили тая селска далаверка без кръчмаря. И да крадете не можете, мамицата ви некадърна!

Тази Мариана Обретенова май отдавна не е посещавала психиатър - с вещи на стойност 2 х. лв да се опитва да изплати дълг за 2 млн.

Тя първо си прибира нейните пари ако остане някой лев може да даде и на фирмата

Безумни са тези, които организират търга. Още по безумни са тези, които купуват вещи от този търг, освен ако не е с цел да се върнат обратно на общината. Най-безумно е поведението на държавата - предполагам, че кметът не е от ГЕРБ иначе да бяха отдавна погасени тези пари.

В момента се кръстя....

Тези искат с куцо магаре кушия да правят.Как може със вещи на стойност от 55,000 лева да покрият дълг от 4,5 милиона?

хората които живеят в община Сопот да хвърлят паспортите си и да не са български граждани. Каква е тая държава в която общинската администрация фалира, а правителството си мълчи. Защо изобщо са я правили та япречиствателна инсталация?

Това предложение на ДПС ли е или на Агенцията за бежанците?! Ще ли ви се?!

ти ак оси Бенковски значи аз съм идиот. Хвърлянето на паспортите е демонстрация за това че хората не желаят подобна политика към тях. Ти задаваш ли си въпроса защо е започнато това строителство и изобщо що то не се прави от Мин. на регионалнот оразвитие и еко министерството? Изобщо наясно ли си каква безмислица е това което се случва?