Агенцията по храните в Пловдив е с нов директор

Д-р Камен Янков е новият директор на Агенцията по безопасност на храните в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Агенцията по храните в Пловдив е с нов директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харчи си правената водка безконтролно и хич не му пука. Сборни кайми без документ за произход. Пияните след като му изпият бъркочите се пращат на пейка извън заведението. Ако мрът да не са вътре.Ние мислим да го заснемем този момент. Иначе той дава рушвети и ще ги разберем. Тарикат от години всички пияндета от квартала са измрели. Дали неговите бъркочи не са им помогнали? Можем само да гадаем.

подхванете оня с ушните марки на ягнетата/така казват по селата/ великия д-р заро васиев ,след него докторката теодора севова дето всяка седмица и до днес му се отчита и най -накрая този нещастник защото това са свински черва проверете им имотите специално на заро василе това мекере толкова пари открадна сега ще ми се кефи с коли офиси и млада курва за жена!!! да се намеси нап и данс и прокуратурата !!!!

Може би не се е отчитал и на Боката и за това ще яде дървото

Оле, каква изненада. Тези как не ги е срам! Всички други държавни органи кеф ти ДАИ, кеф ти инспекция по труда и всички други знайни и незнайни агенции, работят с пълна пара и в пълен синхрон със закона.

Ами Карабаджаков забравяте ли го?