Приморско готви бунт срещу нова защитена зона

Проект на заповед на екоминистерството за обявяване на защитена зона "Ропотамо" разбуни духовете в Приморско.

Обратно в новината

Коментари - Приморско готви бунт срещу нова защитена зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управлението е подкупно и алчно - това е ясно. Проблеми създават както на местните, така и на дошлите. Господин кмета да не прави изказвания от името на всички, защото едва ли някой от местните може да си позволи парцел до брега, а после да вдига и палат...

Явно Кмета на Приморско иска да Продаде на Безценица, но срещу голям Подкуп под масата, част от плажовете около Приморско.

Много са алчни, мяра нямат селяните по черноморието! Ден година храни и поизмеждудругото и някой имотец да продадат за бетониране...

Тези селяни нямат спирачка по отношение на алчноста. Да се хванат да си оправят ММЦ то. Обслужването им е отвратително. На клиента се гледа като 100 кинта на цяло. Града е станал отвратителен. Най им е добра пречиствателната станция, която излива кафява вода в реката и от там директно в морето на плажа. ГНУС ме е и за това НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ. Селяндури.

Морето е на всички! Селяните от село приморско да работят или живеят другаде... утре може и цигани катун да разпънатф... ай сиктер

Голяма кочина направихте черноморието ни.Туристите се къпят в собствените си фекални води.Водата е замърсена и опасна за къпане почти навсякъде.Който не държи на здравето си да ходи там.

Мидите прочистват малко водата ама после ги сервират в ресторанти като деликатес.

този кмет иска да превърне града в новия Слънчев бряг откъдето всички български туристи бягат защото е пренаселен има само чужденци и е тъпкано с нарокомани

К

Що за безумие. Да си спретнем едно бетонно плажче и асфалтов резерват. Промишлена зона...там тежка и лека промишленост да искаш...аз се чудя как на летището и на пристанището няма да им пречи...иронията на страна, това е пълна глупост от която прозират интересите на няколко ощипани бизнесмена.

Д'ба и шибаните лакоми византийци. Ще протестират. Какво е направила общината, или какво ще направи, за инфраструктурата на тези райони- Малката Перла, Ченгер, Перла, Узунджата? Къде е тока, къде е водата, къде са пътищата, къде са дренажите(особено за Малката Перла, което си е едно огромно блато)? Всъщност, няма много смисъл да се образуват защитени територии със каквито и да е заповеди и решения, те и сега са си защитени от нереално високите цени за квадратен метър, които искат лакомите византийски гъзове! И при това за терени с една гола регулация, но без каквито и да е комуникации- тока е в електроцентралата, водата в морето. Отворили са си гъзовете за пари без изобщо да се замислят, че за тия пари човек цял живот ще си летува по пет звездни курорти и то без да го боли главата от някакви строежи и монополистки дружества.

"разрастването на промишлената зона" Каква промишленост има в Приморско, че има и промишлена зона? "От така издадената заповед не става ясно каква е площта на предложената защитена зона, обхващаща територията на община Приморско", но пък нашите "граждани" недоволстват, независимо, че не знаят точно от какво.

"разрастването на промишлената зона" Каква промишленост има в Приморско, че има и промишлена зона?

Ганьо би продал и майка си за дребна печалбица...

За Ганьо е важно лайната да стават все повече!