Съдят мъж, отвлякъл и ограбил чужденец

Варненският окръжен съд определи постоянен арест за 29-годишен мъж от Аксаково, отвлякъл, ограбил и присвоил пари и вещи на чужденец у нас.

Обратно в новината

Коментари - Съдят мъж, отвлякъл и ограбил чужденец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Аксаково живеят много опасни хора под формата на "тихи води"!

Какви 10 години бе? Присъдите трябва да са два вида, първата е условна, защото всеки някога може да сгази лука. Втората е доживотна, защото който е повторил престъпление е непоправим. Един престъпник винаги си остава такъв, до гроб. За това доживотна каторга, да троши камъни до гроб, защото аз и другите не сме длъжни с данъците си да го храним цял живот, сам да се издържа в зандана. Друг път да е мислил, като е правил престъпления. Знаел е, че следват тежки присъди и въпреки това пак е посягал, бил и грабил. Сега хак да му е.

Ей такива боклуци съсипват имиджа на курортите ни.максимална присъда от 10 години!!!!

По улиците трябва да има повече полицаи, в страната трябва да има повече затвори, а съдиите да правораздават по-бързо. Държавата обаче не си е на мястото и затова сме в безизходица.

Според мен полицаи има достатъчно, но не си гледат работата. А за съда ,каквото и да кажем, ще е малко.Какво стана със съдебната реформа? Къде е работещият, справедлив и ефикасен съд и прокуратура?