Дъждът „спаси“ Античния театър от чалгата

Античният театър се оказа опасен за живота на феновете и изпълнителите на поп фолк музиката.

Обратно в новината

Коментари - Дъждът „спаси“ Античния театър от чалгата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета не е разрешавал за новогодишните площадни тържества да има чалга в града та ще разреши на Античния театър такова събитие. Още като го избирахме той се закле, че ако той е кмет -чалга в града няма да има. И досега е така. Освен това Тотев е върл фен на рока. Браво ,Кмете!

а искаш да кажеш че Кмету е пуснал дъжд върху Античния театър за да немогат да пеят флйорците ли? Ауууу колко е божествен Кмету!? Па не разбрали че е имало договор и дори са платени 3000 лв. наем? И ръц Кмету решил че и дъжд пуснал дори!

Хората ги пъдят чалгарите, те пак се натискат. Прилича ми на простестите срещу ГЕРБ. Протестиращите се дърпаха от нладежките табуни на БСП, но табуните пак налитаха и ги увещаваха, че ще им защитават правата на ощетените. Гражданите пак се дърпаха настрана, онези като пиявици пак се впиваха. Ето това е простотията. Ти я махаш от себе си, тя пак се лепи и лепи. Конските моухи нищо не са. Това има някоко неврона повече и ги впряга с всичка сила!

В отговор на Мирослав: Драги ми Мирославе, ние на село не сме ли хора, че ги пращате при нас?Изпрати ги в Димитровград или Свиленград!!!

чалгарите много да не мислят за ремонти,а да си намерят стадион на село и да се лее брутално селския ритъм на воля. Античния театър не е сцена за маенета.

Предишната статия беше. ОБЩИНАТА ОТКАЗА КОНЦЕРТ НА ПАЙНЕР. ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАШЕ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР С ПАЙНЕР! ЗАЩО ЗАЩОТО ЯВНО ПАЙНЕРА НЕ ДАВА ПАРИ !

Абе няма чалга да се лее в Античния театър бе, мръсни селяни. Нито на Главната. Тва е положението. В Столипиново или в Тракия на некоя поляна се събирате, друсатя кючеци, ядете кебапчета и миришете на пот.

въпреки че общинарите имат договор с Пайнера и е платен наема от същата фирма. Пита се защо тогава е можело а сега неможе и се правят общинарите на ербаб пред Пайнера дет бе спонсор на ГРОБ и дори кандидант за депутат от ГРОБ?

Какво сме ти виновни ние, дето живеем на село.В наше село такова чудо няма и не се слуша.

Евала, кмете! Само така!

Браво на кмета. Това е кмет за пример!

точно е кмет за пример хахха. Пълно е с заблудени душици в БГ то. Ти питай що е имало сключен договор за използване на антични ятеатър, а сега взимат че отказват.

Общинарите се уплашиха, че хората ще ги обсъждат с лошо и си намериха причина. Нищо, че не са се сетили сами да не допускат мазгярщината, все пак съм изключително щастлива, че чалга-нията ще изпълзи обратно там, където й е мястото - в небитието. ПРЕДСТОИ!! О ДА! Чакам това вече 20 години.

Направети гу ф стулюпинуву тама има ного мясту кадет да пейти и ши има ного хора дету ва слушат сички ша дойдим можи ко искати и 5 дена да го напрайти кунцерта няма прублема никаф тея простити кат не ва искат елати принас цялта квартал ши са радва

Няма никакъв ремонт бе, селчо! Не разбра ли - не ви щем чалгията в Пловдив отивайте някъде по селата да си въртите задниците! Това е културна столица на Европа, а не на Анадола!

Кой гений на мисълта е дал разрешение на това прекрасно място да се случват пошлости?!

за 2-3 хиляди лева стават за смях, време е за по-страшен съд!

Божееееееееее и тези имат претенции да са европейски град.Излъгахте за лошото състояние на театъра/не съм фен на чалгата/на защо предварително им взехте парите?Изведнъж ли пропадна всичко?Наричайте ме каквото си искате-не вярвам вече на никой.