Красиви цветни ”пирамиди” поставиха на Главната

Започна поставянето на цветните "пирамиди" в центъра на Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg.

Обратно в новината

Коментари - Красиви цветни ”пирамиди” поставиха на Главната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че са красиви,красиви са..но само след седмица ще станат плешиви..

Благословени са българските градове, управлявани от ГЕРБ! Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да радва и идните поколения! Гордеем се с вас!

Ти да не си позитански трол?

А кога ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ НАДЕЖДА ЗА БУЛГАРИЯ ХАХАХА? Отговора е никога щото и БГ то скоро няма да го има.

ама аз не живея 24 часа на центъра. А неоправенит етротоари, улици, маркировки, знаци, градинки по малките кварталчета тях кога ?

Айде стига си мрънкал, всяко нещо, малко по малко, по реда си, не може всичко да е идеално. И като ги оправят тротоарите и градинките, ти пак ще намериш за нещо друго да си недоволен! Що за мания се е разпространила в България- всеки гледа да се оплаква- айде за наистина сериозни и оправдани неща е разбираемо, ама при някой мрънкането се е превърнало в спорт- някои имат натрапчивата идея в главите си, че ако не мрънкат "са балъци с промити мозъци", а като мрънкат, са много умни, проницателни и просветени...но всъщност не са нищо повече от неприятни мрънкалници на които непременно някой трябва да им е крив.

човека съвсем правилон посочва че има къде къде по важни неща. А цвръчките като пирамидки и т.н. съвсем правилно не го греят. Например в Пловдив има кръстовища които има няма за 4 години са пребоядисани 1 път. Има тротоари на възлови места които само се казват тротоари. Дупки колкото щеш. Никой не мрънка, а пита кога? Щото по важно е да си убут от колкото да имаш копринени чорапки. А показноста е типична за българчетата всичко н центъра, а в другите квартали кал.